Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie - 4 octombrie - Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Fecioară. Ar fi bine sa ceri ceea ce îți dorești cu adevarat. Ai putea avea revelația cât de mult îți place slujba ta. S-ar putea să descoperi că nu iubești fiecare aspect al acesteia, dar s-ar putea să crezi în misiune, să ai colegi extraordinari sau poate că îți place să lucrezi de acasă. 

Luni, 28 septembrie Venus face un trigon cu Marte din Casa a 8-a, a veniturilor pe seama altora și un sextil cu Mercur din asa a 3-a a comunicării. Deși munca ta pare mai puțin distractivă, în realitate, unele dintre sarcini ar putea beneficia de pe urma creativității tale pentru a transforma, automatiza sau elimina redundanța sau monotonia. 

În noaptea de marți spre miercuri, Saturn revine în mers direct deschizând noi posibilități. O rudă sau un prieten apropiat îți poate sugera că există și alte locuri de muncă – unele dintre ele mult mai bine plătite. 

Joi, Marte acționează ca o punte – găsind legătura dintre obligațiile și responsabilitățile tale și ceea ce vrei să faci cu adevărat. Recunoști provocările care te fac mai puternic și nu ai căutat niciodată drumul ușor. La fel ca exercițiul, este nevoie de puțină transpirație pentru a avea succes.

Luna plină din Berbec, de vineri, 2 octombrie, în Casa a 8-a de resurse de la alții, sugerează posibilități de a obține finanțare pentru o afacere, de a descoperi posibilitățile printr-un program de finanțare sau alte surse de venit mai pasive. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Fecioară Relațional

O abordare filosofică a romantismului este extrem de binevenită la începutul săptămânii. Privește lucrurile în context mai degrabă, decât izolat. Până marți și chiar și miercuri, latura ta logică stăpânește, dar amintește-ți când îți exprimi gândurile că ascultătorul poate fi mai emoțional și nu va înțelege întotdeauna ce vrei să transmiți. 

Vineri și sâmbătă arată super, cu posibilitatea unui moment intim cu o anumită persoană. Păstrează-ți planurile pentru duminică. Se întâmplă multe și ceva spectaculos ar putea apărea pe neașteptate.

Planurile sociale s-ar putea schimba luni și marți sau s-ar putea să te simți doar copleșit de toate. Dă-ți și ție puțină atenție fă un masaj sau o plimbare liniștită. Miercuri și joi, însă, sunt zile superbe pentru orice îți pui în mintecă tot ai abilități organizatorice!?. De ce să nu fii romantic? Planifică-ți o întâlnire mai specială cu iubita sau găsește o locație unde să vă simțiți bine, dacă ești singur. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Fecioară Profesional

Săptămâna ta de lucru începe binr. Luni și marți, ar trebui să te gândiești la sarcinile de serviciu așa cum o face un pictor peisagist. Nu ai un profil înalt de portretist, dar cel puțin nu ești distras de capriciile unui șef. Munca minuțioasă va deschide pofta și chiar va oferi plăcere oamenilor pentru mult timp. 

Miercuri, lucrurile vor încetini oarecum, în ceea ce privește lichiditățile. Te vei confrunta cu  în această dificultate și joi și vineri, așa că nu destabiliza emoțional.  

Ești stăpânul detaliilor pe măsură ce începe săptămâna, așa că parcurge cu atenție documentele – e-mailuri, note, foi de calcul pentru a te asigura că nu ai scăpat nimic. Ochiul tău pentru detalii va sesiza imediat orice eroare, și colegii și șefii se vor grăbi să te laude pentru asta. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Fecioară Financiar

Este săptămână excelentă este pentru chestiuni legate de finanțe și bani! De pe la jumătatea săptămânii, fluxul de fonduri va crește substanțial pentru în contul personal. De asemenea, există posibilitatea să cheltui banii pe articole de lux și pentru plăcerea personală. Cu toate acestea, îți sugerez să nu depășești limita săptămânală a bugetului. Păstrează-te în limitele cheltuielilor obișnuite și gestionează atent cheltuielile de orice fel. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Fecioară Sănătate

Săptămâna nu pare să fie una foarte bună din punct de vedere a sănătății. Atenție că există și la tine o mare predispoziție spre infecții virale. Încearcă să nu iei prânzul la fast food și în niciun caz nespălat pe mâini. Va trebui să ai grijă, în aceeași măsură, și de digestie, ca proces fiziologic și de sistemul digestiv dar și la predispoziția spre accidente din neatenție, de la nivelul capului și mai ales la ochiul stâng.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top