Connect with us
Horoscop sâmbătă 18 iulie 2020. Surprize mari în prima zi de weekend

Horoscop

Horoscop sâmbătă 18 iulie 2020. Surprize mari în prima zi de weekend

Previziuni pentru toate zodiile sâmbătă. Găsești aici horoscop sâmbătă 18 iulie complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în această zi de sâmbătă, în prima zi de weekend, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Unii vor avea parte de surprize neașteptate. Citește aici horoscop sâmbătă 18 iulie 2020.

Horoscop sâmbătă 18 iulie 2020. Berbec

Relaţiile cu ceilalţi sunt minunate, de parcă ai norocul de a atrage alături de tine doar oameni tonici, optimişti, care îţi transmit şi ţie starea lor de bine. E distracţie în jur, de parcă ar fi loc şi de petrecere în mediul în care te afli. Ca atare implică-te şi tu în această atmosferă veselă, care te ajută să te mai relaxezi şi tu, având în vedere că te-a cuprins o stare foarte mohorâtă.

Taur

Joci un rol cheie într-o situaţie instabilă, în care nimeni nu reuşea să restabilească echilibrul. Tu priveşti lucrurile mult mai clar, de pe margine, detaşat, ai mintea limpede pentru a analiza problema pe toate feţele, fără a te lăsa influenţat de nimeni. În final, vei extrage o concluzie interesantă, pe care nu te vei teme să le-o prezinți și celorlalți din jur.

Gemeni

Ar fi bine să ții cont și de dorințele celor din familie atunci când iei o decizie, nu te axa numai pe avantajele financiare al vieții, pentru a nu le provoca suferințe și frustrări. Bine ar fi să încerci să te pui și în locul lor, astfel vei înțelege mai bine ce ai de corectat la tine. Ar fi cazul să înțelegi că cei dragi sunt mult mai importanți decât toți banii din lume.

Horoscop sâmbătă 18 iulie. Rac

Racii simt că încheie un capitol important din viață, în special pe plan sentimental. Este o zi a bilanțului, în care toate reușitele, dar și greșelile, sunt puse în balanță, pentru a stabili ce trebuie făcut de acum înainte. Momentul ar putea veni cu anumite sentimente de tristețe, dar veți reuși să le depășiți dacă vă ambiționați, pentru că nu aveți de ce să suferiți din atât.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de blocaje și restrocționări financiare. Nativii pot renunța la o idee de a face bani din cauza unor neînțelegeri cu colaboratorii și asociații sau pot avea parte de obstacole venite din partea instituțiilor statului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate amplifica niște discuții despre partaje, moșteniri, bani deținuți împreună cu alții.

Fecioară

Eşti pe cale să iei decizii bune şi inspirate în ceea ce privește munca ta! Conjunctura este favorabilă şi dacă reuşeşti  să şi respecţi propriile hotărâri, rezultatul poate fi foarte bun! La serviciu ești optimist și reușești să imprimi un curs bun general, profitabil. Investește în optimism, dividende garantate! Însă, nu pleca la drum lung, pentru că nu va fi deloc bine!

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte astăzi de niște reproșuri, de niște acuze nefondate venite din invidie. Nativii nu trebuie să pună la suflet ceea ce aud și nici să ceară explicații suplimentare. Câteodată ignoranța doare mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce mai multă liniște în relația de cuplu și ar trebui să se axeze mai mult pe dorințele partenerului.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a fi irascibili și de a intra în conflicte cu cei din jur, în special cu membrii familiei, chiar cu copiii, acolo unde este cazul. Diferențele de principii și valori îi pot determina pe nativi să acționeze impulsiv. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și asculte intuiția în situații limită și să nu meargă pe principiul că ei au întotdeauna dreptate.

Horoscop sâmbătă 18 iulie. Săgetător

Deconectează-te de la stresul și agitația zilnică. Pune-ți ordine în gânduri atât pe plan personal, cât și profesional. Ai nevoie de optimism, încredere și claritate dacă vrei să-ți meargă bine. Fii sincer cu tine și nu mai încerca să faci o impresie bună doar de dragul altora. Recunoaște că ai și tu probleme și că nu poți fi perfect, deși ți-ai dori asta.

Capricorn

În cazul unora dintre voi, sâmbăta vine la pachet cu urgenţe de ordin profesional cărora pur şi simplu nu vă puteţi sustrage. Cu toate că sigur aveţi alte planuri pentru această zi, veţi vedea că începutul săptămânii viitoare va fi mai lejer dacă faceţi un exerciţiu de voinţă şi motivaţie. Pentru a vă atinge scopurile, este nevoie să și munciți.

Horoscop sâmbătă 18 iulie. Vărsător

Nativii din Vărsător vor avea o zi destul de dificilă din punct de vedere emoţional. Veţi fi foarte sceptici, iar această dispoziţie va fi una problematică pentru cei care visează să întâlnească persoana potrivită sau caută fericirea. Încercaţi să priviţi cu pozitivitate lucrurile care se întâmplă în jurul vostru, pentru că altfel nu veți mai putea ieși din această stare.

Pești

Peştii îşi vor aduce aminte, astăzi, de copilărie. Veţi fi foarte infantili, vă veţi dori să fiţi răsfăţaţi şi veţi fi cuprinşi de o lene contagioasă. Această atitudine este una pozitivă, însă riscaţi să vă periclitaţi situaţia de la locul de muncă. Ar fi bine să aveți grijă și de activitatea de la locul de muncă și să nu o neglijați, pentru că ați putea avea de pierdut din cauza asta.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top