Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 martie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai GEMENI

Gemenii muncesc prea mult. Din 9 mai, atenția lor trebuie să se îndrepte spre rudele apropiate

Gemenii încep săptămâna în forță, cu Marte, „planeta Acțiunii”, în zodia lor. Ca de obicei, se implică în mai multe proiecte, se întâlnesc cu multă lume și n-ar trebui să se mire dacă se trezesc cu reproșuri din partea persoanei iubite. Pentru a le evita, ar trebui să își facă timp și pentru familie.

Dar job-ul pare să fie principalul punct de interes, în special în jurul zilei de 11 mai, când se formează Luna Plină în Scorpion.

Luna Plină în Scorpion influențează sectorul profesional din astrograma Gemenilor și mulți dintre aceștia își pot găsi acum un job sau o colaborare care să le suplimenteze veniturile.

Mulți dintre ei vor fi ajutați de „protectori din umbră” sau  vor relua colaborări din trecut.

Gemenii care au fost angajați doar pe o perioadă de probă sau cei care au cerut mutarea într-un alt departament sau schimbarea programului de lucru pot primi în această săptămână veștile așteptate.

Dar Luna în Scorpion vizează și „sectorul Sănătății” din astrograma Gemenilor și le cere să fie atenți la sănătate, la stilul de viață și la regimul lor alimentar.  

Dorința Gemenilor de a nu rata oportunitățile profesionale sau financiare le poate pune sănătatea în pericol: muncesc prea mult, dorm prea puțin, mănâncă atunci când au timp sau când își aduc aminte.  

Și tocmai de aceea ar fi bine ca Gemenii să facă, în această săptămână, niște analize sau investigații de rutină, chiar dacă nu au motive de îngrijorare. Sau să se areseze unui nutriționist pentru stabilirea unei diete potrivite ori înceapă facă sport.

Totuși, cea mai importantă schimbare care îi privește pe Gemeni este legată de stabilirea Axei Destinului, numită și Axa Nodurilor Lunare în zodiile Leu/Vărsător, în data de 9 mai.

Nodul Nord indică domeniile în care putem evolua spiritual și menirea noastră în această viață, iar Nodul Sud, „bagajul” din viețile anterioare.

Nodul Nord se va afla în zodia Leu până în noiembrie 2018 și va influnțasectorul Comunicării și al Călătoriilor” din astrograma Gemenilor.

Gemenii vor dori călătorească și  ar putea să își dezvolte, în această perioadă, o afacere personală în domenii legate de călătorii, transport, turism sau comunicare.

Importante vor fi și relațiile cu rudele foarte apropiate, în special cu frații și surorile, care ar putea avea nevoie de ajutorul lor.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 8-14 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top