Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai LEU

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai LEU. Leii trebuie să aibă spirit de inițiativă și să nu-și piardă prea rapid interesul și motivația. Șanse vor avea destule

Leii încep săptămâna cu o puternică susținere astrală în viața profesională. Soarele, care îi patronează pe Lei, se va afla în „sectorul Carierei” lor, până în data de 20 mai.

În plus, Venus, Mercur și Uranus sunt în „sectorul Studiilor, dar și al Străinătății” , în timp ce Jupiter, „Marele Benefic”, se află în zona contractelor din astrograma Leilor. În zona contractelor se va afla și Luna, în zilele de luni și marți.

Astfel, Leii pot semna un contract avantajos chiar la început de săptămână sau pot pleca întro călătorie, în interes profesional.

De acolo, se vor întoarce cu daruri pentru cei dragi sau cu obiecte decorative de calitate pentru casă.

Luna Plină din 11 mai se va forma în zodia Scorpion și va influența relațiile de familie ale nativilor Leu și va amplifica interesul acestora pentru tot ceea ce ține de casă.

Leii vor dorischimbe mobilierul sau designul interior sau reamenajeze locuința ori  să achite facturile legate de utilități. Acum, de Lună Plină, vor avea și energie, și resurse financiare pentru a-și duce planurile la bun sfârșit.

Unii nativi Leu vor închiria o casă, iar alții, mai norocoși, își vor cumpăra una (sau mai multe, de ce nu?!)

Vineri, Marte aflat în zodia Gemeni și Jupiter din Balanță vor pregăti cadrul perfect pentru o petrecere cu prietenii sau o vizită la rudele apropiate, în special frați și surori.

În weekend, Luna se va muta în zodia Săgetător și va influența, în bine, relația de iubire a Leilor sau relația acestora cu proprii copii. Weekend-ul va fi plin  de momente frumoase.

Leii singuri ar trebuiiasă în lume pentru că, așa, vor  avea parte de un weekend în care se vor distra pe cinste. Și e posibil să întâlnească pe cineva care să le fure inima. Și apoi, viața lor se va schimba.

Dar, pentru toți Leii,  cea mai importantă schimbare va începe în data de 9 mai, când Axa Destinului sau Axa Nodurilor Lunare se va muta pe segmentul Leu/Vărsător

Această configurație va dura până n noiembrie 2018, când va ajunge segmentul Rac/Capricorn.

Nodul Nord indică domeniile în care putem evolua spiritual și menirea noastră în această viață, iar Nodul Sud, „bagajul” din viețile anterioare.

Deocamdată, Nodul Nord va ajunge în zodia Leu. Pentru nativii Leu vor urma aproximativ 18 luni în care succesul lor va depinde de modul în care vor ști  își valorifice calitățile.

De asemenea, Leii trebuie aibă spirit de inițiativă și nu își piardă prea rapid interesul sau motivația, în relații sentimentale sau colaborări. Șanse și oportunități vor avea destule.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 8-14 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top