Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 martie 2018 Taur - Oana Hanganu. Taurii își fac noi prieteni sau trebuie să onoreze multe invitații. În plan personal, au parte de iubiri secrete.

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai TAUR

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai TAUR. Taurii vor acorda o mai mare atenție familiei și căminului. Mulți Tauri se vor căsători ori se vor muta în casă nouă

Pentru zodia Taur, săptămâna vine cu schimbări de casă ori schimbări în familie, cu un nou partener sau cu noi colaborări.

Taurii încep săptămâna cu chef de muncă și sunt apreciați de șefi sau de clienți. Nativii Taur știu mai bine decât oricine că „graba strică treaba” și, cu toate acestea, reușesc să facă totul la timp și „ca la carte”, iar recompensele nu vor întârzia.

Iar dacă au motive de îngrijorare privind banii pe care îi merită pentru munca lor, Taurii vor acționa cu îndrăzneală, apărându-și drepturile. Marte se află în „cada Banilor” lor și poate fi, în funcție de circumstanțe, „planeta Acțiunii” sau „planeta Războiului”. În această perioadă, nimeni nu poate profita de nativii Taur! Și nimeni nu îi poate păcăli.

Luna Plină în Scorpion, din data de 11 mai, îi  va ajuta pe Tauri să inceapă noi colaborări sau să își găsească parteneri de afaceri. Îi va ajuta și intuiția, dar și informațiile pe care le vor obține exact la momentul potrivit.

Dar Luna Plină în Scorpion poate însemna și un noupartener sentimentalsau schimbări în relația de cuplu existentă.

Pentru ultima variantă, schimbările trebuie discutate cu persoana iubită și mulți Tauri vor înțelege că ar trebui nu mai fie posesivi și geloși.

Alții vor decide că nu mai vor să se cramponeze de o relație sau vor afla secrete ale partenerului și vor cere, dacă nu despărțirea, măcar „o pauză„.

Sau, dimpotrivă, Taurii care au o relație armonioasă, se vor muta împreună cu persoana iubită ori se vor gândi la căsătorie.

Întemeierea unei familii se va număra printre prioritățile zodiei Taur nu doar în această săptămână, ci până în noiembrie 2018.

În data de 9 mai, Axa Destinului sau Axa Nodurilor Lunare se va fixa pe zodiile Leu/Vărsător.

Nodul Nord indică domeniile în care putem evolua spiritual și menirea noastră în această viață, iar Nodul Sud, „bagajul” din viețile anterioare.

Nodul Nord se va afla în Leu și, timp de aproximativ 18 luni, va influența  „sectorul Familiei și Căminuluidin astrograma Taurilor.

Iar asta înseamnă că mulți nativi Taur își vor întemeia o familie sau își vor dori  asta mai mult decât oricând, în timp ce alți nativi Taur vor dori și să își cumpere o casă.

Dar pentru unii Tauri, prezența Nodului Nord în Leu, poate însemna o nevoie stringentă de schimbare a relațiilor de familie, sub imperiul unor evenimente sau situații pe care ei nu le pot controla. De exemplu, Taurii trebuie își ajute părinții și chiar locuiască, o vreme, cu aceștia.

Sau Taurii vor deveni părinți (sau bunici) și responsabilitățile lor în familie se vor  schimba.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 8-14 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top