Connect with us
Horoscop țigănesc aprilie 2019. Se petrec evenimente fabuloase în viețile nativilor de apă

Horoscop

Horoscop țigănesc aprilie 2019. Se petrec evenimente fabuloase în viețile nativilor de apă

Horoscop țigănesc aprilie 2019 – previziuni pentru fiecare zodie

PUMNAL – BERBEC: Viața te pune pe drumuri. Ai de făcut alegeri serioase din punct de vedere profesional. Trebuie să te concentrezi foarte mult asupra carierei.

COROANĂ – TAUR: Pentru tine luna aprilie poate fi luna în care să ai parte de cele mai importante revelații. Se schimbă multe lucruri în viața ta. Va fi bine, vei fi mai fericit.

SFEȘNIC – GEMENI: Multe bătăi de cap îți dă munca. Tocmai de asta trebuie să faci o pauză. În luna aprilie ești nevoit să îți dai un restart. Nu se mai poate așa!

ROATĂ – RAC: Te vei confrunta cu tot felul de discuții aprinse iscate din senin. Va fi o lună în care sensibilitatea ta va fi la cote înalte.

STEA – LEU: Timpul curge în favoarea ta, așa că nu sunt mari motive de îngrijorare. Ține-o tot așa!

Citește și:

CLOPOT – FECIOARĂ: În aprilie o vei lua de la zero din mai multe puncte de vedere. Ai parte de multe surprize plăcute, dar și de câteva lecții de viață usturătoare.

MONEDĂ – BALANȚĂ: În luna aprilie trebuie să recunoști anumite greșeli ale trecutului pe care le-ai făcut și care se întorc în viața ta.

CUȚIT – SCORPION: Te așteaptă o lună destul de dificilă, ai parte de multe vești destul de neplăcute care vine din toate părțile.

TOPOR – SĂGETĂTOR: Ești un om al cuvântului, iar în aprilie îi vei surprinde pe toți cu maturitatea de care știi să dai dovadă în momentele esențiale ale vieții.

POTCOAVĂ – CAPRICORN: Ești avantajat din punct de vedere amoros. Totul se schimbă în bine în viața ta.

CUPĂ – VĂRSĂTOR: Lași la o parte o serie de lucruri pentru a te ocupa de tine. Este luna în care renaști.

CAPELĂ – PEȘTI: Nu trebuie să iei totul ad literam. Unele lucruri sunt spuse într-o doară, așa că ar fi indicat să vezi dincolo de aparențe.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top