Connect with us
Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 15-21 iunie 2019. Luna Plină în Săgetător. Soarele va intra în zodia Racului

Horoscop

HOROSCOP URANIA 17 – 23 iunie 2017: zodiile lovite de Solstiţiul de vară

HOROSCOP URANIA 17 – 23 iunie 2017. Citeste mai jos previziunile Uraniei pentru perioada urmatoare.

Berbec

În ziua de 17 iunie, meditaţii pe chestiuni personale (stil de viaţă, sentimente, proiecte, sănătate). Între 17 iunie, după ora 20:55′, şi începutul zilei de 20 iunie, numeroase motive de enervare, pentru ca Berbecii ar putea fi puşi în situaţii neplăcute, complicate sau greu de rezolvat. Nativii nu-şi vor putea păstra calmul, vor greşi în activitatea curentă, vor fi obligaţi să corecteze greşelile făcute din grabă şi din neatenţie şi, astfel, să fie în întârziere. Între 20 iunie, după ora 00:53′, şi începutul zilei de 22 iunie, se pot ivi oportunităţi financiare. În dimineaţa zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului şi va pune un accent special pe chestiunile de familie, pe problemele curente de gospodărie şi administrare a bunurilor.

Taur

În ziua de 17 iunie, posibile întâlniri plăcute cu prietenii. Schimbul de impresii, de opinii, consultările şi sfaturile pe care le vor avea Taurii cu persoanele pe care le simpatizează şi în care au încredere vor evolua corect, util lor sau le vor da satisfacţii de natură spirituală şi emoţională. Între 17 iunie, după ora 20:55′, şi începutul zilei de 20 iunie, preocupările curente, numeroasele încurcături care nu mai depind de voinţa nativului îi pot destabiliza chiar şi pe Taurii rezistenţi. Oricâte exerciţii de stăpânire de sine vor dezvolta aceştia, oboseala şi epuizarea ori senzaţia de hărţuială nu-i va părăsi. Dialogurile profesionale se vor complica iar Taurii vor adopta atitudini radicale, intransigente.

Gemeni

În ziua de 17 iunie posibile mici satisfacţii personale, motive de bucurie provocate de o laudă, o postură profesională, socială sau publică care le scoate în evidenţă calităţile. Între 17 iunie, după ora 20:55′, şi începutul zilei de 20 iunie, disputele între nativi şi prieteni aproape că nu pot fi evitate; pot fi, cel mult, în funcţie de temperament şi educaţie, atenuate şi cenzurate pentru a nu declanşa un conflict de proporţii cu consecinţe nedorite. Banii vor fi unul dintre motivele discordiei care se va naşte.

Citeste mai departe

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top