Connect with us
Horoscop Vedic Mihai Voropchievici Previziuni pentru primavara anului 2018

Horoscop

Horoscop Vedic Mihai Voropchievici Previziuni pentru primavara anului 2018

Horoscop vedic Mihai Voropchievici, prezentat la Antena 3, în emisiunea „Adevăruri ascunse”. Astrologia vedica este o astrologie de tip stelar iar punctul de pornire in categorisirea zodiilor este Steaua Zeta Piscum, aflata la 180 de grade de steaua Corvi din Constelatia Chitra. Afla ce iti prezic astrele dupa horoscopul indian (vedic).

Horoscop Vedic Mihai Voropchievici

In lunile aprilie, mai si iunie, patru semne zodiacale vor fi puse in fata faptului implinit si vor fi nevoite sa taie raul de la radacina, oricat de mult ar durea:

1. TAUR – Nu mai e cale de intoarcere. Raul a fost facut, cu sau fara intentie, in lunile anterioare. Soseste factura pe care trebuie sa o platesti cu riscul de a indeparta persoane dragi de langa tine. Nu te baza pe buna credinta a celorlalti deoarece exact aceasta este greseala care te-a adus in aceasta situatie.

2. SCORPION – Sansele de a-ti imbunatati relatiile familiale cresc simtitor, mai ales in luna octombrie. De prin data de 15 a lunii viitoare soseste sarabanda schimbarilor puternice: un nou loc de munca, o noua dragoste si chiar noi prieteni se anunta la drum.

3. LEU – Daca vara a fost una destul de complicata pentru tine, primavara va mai aseza problemele sufletesti care te-au napadit intruna. In luna noiembrie va trebui sa faci marea schimbare – asta daca te multumesti cu tristetea si putinul pe care il ai.

4. BALANTA – Se anunta o schimbare definitiva a vietii tale. Vei avea parte de o sumedenie de oferte, care mai de care mai interesante iar un eveniment din familie te va pregati pentru cel mai important moment al vietii tale.

Pentru Raci, astrologia vedica prevede continuarea proiectelor inceput cu cateva luni in urma si responsabilizarea in fata unor furtuni ce vin din fata. Pentru Berbeci, luna octombrie va fi tensionata in Casa Iubirii iar Fecioarele continua pe traseul extazului, 2015 fiind un an care se incheie la fel de bine precum a inceput.

Sagetatorii, Capricornii, Varsatorii si Pestii vor fi nevoiti sa scoata ceva mai multi bani din buzunar pentru distractie. Gemenii, in schimb, vor avea bani suficienti dar se vor simti la fel de singuri.

Sursa foto: panditacharyaji.com

Știri asemănătoare:

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top