Connect with us
Ce înseamnă ultima cifră a anului în care te-ai născut. Spune totul despre tine

Numerologie

Ce înseamnă ultima cifră a anului în care te-ai născut. Spune totul despre tine

Ce înseamnă ultima cifră a anului în care te-ai născut. Spune totul despre tine

Secretul anului de naștere. Ce reprezintă ultima cifră a anului în care te-ai născut. Spune mai multe despre tine decât crezi și e bine să știi aceste lucruri, pentru că ele își pot influența destinul. Ultima cifră a anului de naștere este în strânsă legătură cu cele cinci elemente din Feng Shui: Lemn, Foc, Pământ, Aer și Apă.

Ce reprezintă ultima cifră a anului în care te-ai născut

Conform calendarului chinezesc, ultima cifră a anului în care te-ai născut este caracterizată de unul dintre cele cinci elemente: Lemn, Foc, Pământ, Aer, Apă, și spune multe despre caracterul omului și despre destinul acestuia.

0 sau 1, anul este caracterizat de elementul Metal – simbol al hotărârii. Ești o persoană care se bazează exclusiv pe forțele proprii, hotărâtă, ambițioasă, căreia îi place luxul și libertatea. Ai un comportament independent și-i ții departe pe toți cei care încearcă să-ți intre în intimitate, chiar și oferindu-ți un simplu sfat.

2 sau 3, anul este caracterizat de elementul Apă – simbol al adaptabilității și fluidității. O persoană cu o intuiție excelentă, creativă, sensibilă și empatică, cu abilități în arta manipulării. În același timp, încerci mereu să faci pe plac celor din jur, motiv pentru care te poți trezi în situația de a nu te mai recunoaște.

4 sau 5, anul este caracterizat de elementul Lemn – simbol al inteligenței, al energiei și al dezvoltării. Ești o persoană muncitoare, cu soluții la orice problemă, intuiție bună, capacitate mare de adaptabilitate. Știi să profiți de orice șansă îți apare în viață.

6 sau 7, anul este caracterizat de elementul Foc – simbol al vitalității și al pasiunii. Gândești și simți mai intens decât o fac restul oamenilor. Ești un om spontan, plin de veselie, ești nerăbdător și uneori încăpățânat. Îți place aventura și îți asumi riscurile noilor descoperiri.

8 sau 9, anul este caracterizat de elementul Pământ – simbol al stabilității și al pragmatismului. Optezi mereu pentru calitate în detrimentul cantității. Ești un om demn, loial, îți place eleganța. În același timp ești excesiv de rațional și de multe ori refuzi să îți asculți intuiția.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top