Connect with us

Numerologie

Horoscop 21-27 decembrie Mihai Voropchievici

Horoscop 21-27 decembrie Mihai Voropchievici. Numerologul descifrează runele și anunță previziunile pentru toate zodiile. Află ce te așteaptă în următoarele zile, dar și de Crăciun.

Mihai Voropchievici a realizat previziunile săptămânale la emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Horoscop 21-27 decembrie Berbec

Berbecu așteaptă schimbări majore în viața lui. Acești nativi își dau seama că sunt la un punct de cotitura și că vor veni clipe importante și decisive.

Horoscop 21-27 decembrie Taur

E o perioadă agitată, în care masa de Crăciun este foarte importantă. Gurmanzii din această zodie vor simți nevoia să se pregătească mai mult ca niciodată să petreacă sărbătorile cu cei apropiați. Se vor bucura și de relaxare.

Horoscop 21-27 decembrie Gemeni

O săptămână plină de emoție, întrucât nativii zodiei Gemeni află un adevăr care e schimbă total percepția asupra vieții. La final de an vin vești surprinzătoare!

Horoscop 21-27 decembrie Rac

Este mult ce muncă, iar Racul vrea să dea din coate pentru a-și demonstra aptitudinile și talentele. Este esențial să nu uite că există viață și dincolo de muncă și să petreacă timp cu cei dragi.

Citește și: Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie

Horoscop 21-27 decembrie Leu

Nativii zodiei Leu au un final de an dificil, pentru că se simt apatici și depresivi. Singurătatea nu e o soluție! Cei cu probleme ar trebui să caute ajutor și sprijin în sânul failiei.

Horoscop 21-27 decembrie Fecioară

E o perioadă proastă pentru a lua decizii și a face schimbări. Nativii Fecioară sunt sfătuiți să nu acționeze și mai degrabă să se bucure de momentele plăcute de sărbători.

Horoscop 21-27 decembrie Balanţă

Pentru Balanțe, Crăciunul aduce mari schimbări în casă sau la serviciu. E posibilă o mutare. Atenție la discuțiile în contradictoriu!

Horoscop 21-27 decembrie Scorpion

Finalul de an aduce mari bucurii pentru Scorpioni. E un moment pentru relxare, bucurie și entuziasm. Trebuie să aibă curaj să facă orice își doresc.

Află previziunile lui Mihai Voropchievici pentru următoarele zodii pe antena3.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top