Connect with us
Horoscop Camelia Pătrășcanu 24 februarie - 1 martie 2020, emoții mari

Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu 24 februarie – 1 martie 2020, emoții mari

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 24 februarie – 1 martie 2020. Este o perioadă plină de emoții, Mercur retrograd aduce multe probleme zodiilor și le înreunează planurile pentru viitor.

Pe lânga problemele personale, planeta retrogradă crează tensiuni între zodii și nu lasă deloc liniștea să fie mult timp prezentă.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 24 februarie – 1 martie 2020 – Unele zodii își încarcă bateriile

Citește și: Rune Mihai Voropchievici 24 februarie-1 martie, Adevăruri ascunse, 22 februarie, Pilda zilei

Horoscop BERBEC. Au o săptămână de reparații, de destin. Situații mai vechi, întâlniri cu persoane deosebite. Pot fi reactivate cu scopul de a înțelege acum ce s-a întâmplat cândva. Asta se întâmplă mai ales luni și marți, iar miercuri și joi emoțiile sunt mai puternice, pot avea niște ieșiri orgolioase. Au puncte de vedere foarte bine subliniate. În weekend fac economii, ies bine cu banii. Vezi și horoscop Minerva pentru zodia ta.

Horoscop TAUR. O săptămână care aduce luni și marți întâlniri cu prietenii. Au o interacțiune cu o persoană aflată în dificultate. Încearcă să dea cele mai bune sfaturi și să ajute. Miercuri și joi e bine să fie atenți la ce se întâmplă în jur. Sunt în formă bună spre sfârșitul săptămânii. Vezi și horoscop Minerva pentru zodia ta.

Horoscop GEMENI. Posibile confruntări luni și marți, nu le convine ceva. Sunt obligați să se poziționeze într-un fel sau altul. Miercuri și joi se bazează pe sfatul unui prieten. Vezi și horoscop Minerva pentru zodia ta.

Horoscop RAC. Așteaptă niște vești de la mare distanță, de la persoane de care nu au mai auzit de multă vreme. Cei care fac drumuri, să fie puțin mai atenți. Miercuri și joi au relații intense cu partenerul. Sunt pe punctul de a rupe o relație. Vezi și horoscop Minerva pentru zodia ta.

Horoscop LEU. Sunt preocupați de câștig luni și marți. Își pot asuma o pierdere dacă înțeleg la ce folosește. Își fac calcule și chiar acceptă să lase de la ei. Vezi și horoscop Minerva pentru zodia ta.

Horoscop FECIOARĂ. Imaginea publică e importantă luni și marți. Pot afla că sunt mințite, păcălite, trebuie să fie foarte atente la calitatea oameilor. Miercuri și joi au zile care necesită curaj. În weekend ar fi bine să plece într-o călătorie. Vezi și horoscop Minerva pentru zodia ta.

Horoscop BALANȚĂ. Săptămâna începe cu emoții, mai ales dacă lucrează cu persoane care nu stăpânesc bine lucrurile. Atenție la sănătate pentru că primesc niște semnale că trebuie să corecteze ceva. Vezi și horoscop Minerva pentru zodia ta.

Citește și: Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020. Balantele au chef de cearta, Pestii vor sa se impace cu un prieten

Horoscop SCORPION. Săptămâna aduce luni și marți mult entuziasm, aspectele legate de iubire sunt subliniate. Joi și vineri trebuie să se concentreze la muncă. În weekend petrec timp cu partenerul de viață. Vezi și horoscop Minerva pentru zodia ta.

Horoscop SĂGETĂTOR. O săptămână care începe în familie. Au nevoie să-și încarce bateriile. Au discuții cu persoanele din familie. Vezi și horoscop Minerva pentru zodia ta.

Citește și: Horoscopul Urania pentru 22 – 28 februarie. Vărsătorul află că este iubit în secret

Horoscop CAPRICORN. Luni și marți sunt zile tulburătoare. Au multe informații pe care încearcă să le lipească și nu prea reușesc. Au de luat decizii. Miercuri și joi lucrurile se pun cap la cap, iar în weekend e bine să se deconecteze de la tot. Vezi și horoscop Minerva pentru zodia ta.

Horoscop VĂRSĂTOR. Săptămâna începe cu grijă pentru bani. E posibil să fi făcut niște cheltuieli și își dau seama că nu e prea bine. Miercuri și joi, atenție la deplasări. Vezi și horoscop Minerva pentru zodia ta.

Horoscop PEȘTI. Săptămâna începe cu două zile emoționante. E bine să se întâlnească cu persoane pe umărul cărora pot plânge. În weekend îi așteaptă o călătorie. Vezi și horoscop Minerva pentru zodia ta.

Horoscopul săptămânal a fost prezentat de Camelia Pătrășcanu la Antena 3.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top