Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020

Berbecii au tendința de a se interesa de chestiuni referitoare la sănătate și chiar să afle informații nu numai despre plante medicinale și nutriție, ci și despre vindecarea spirituală.

 

Taurii ar putea fii atrași de o filozofie care îi poate ajuta să obțină o perspectivă nouă asupra vieții.

 

O scrisoare sau un apel telefonic care ar putea veni de la o persoană de care le place, ridică starea de spirit a Gemenilor.

 

Pentru Raci este un moment norocos pentru construirea de relații bune, mai ales, cu colegii de sex feminin sau cu clienții.

 

Leii se concentrează pe finanțe și afaceri, astfel încât vor avea ocazia să abordeze, în sfârșit, problemele care i-au reținut.

 

Fecioarele sesizează că oamenii apreciază faptul că sunt cu picioarele pe pământ și stabili mult mai mult decât să răspundă la fantezii sau speculații.

 

Pentru Balanțe poate fi o perioadă obositoare, deoarece forțe care par dincolo de controlul lor pot fi cele care le determină viitorul.

 

Scorpionii pun în practică o idee pe care au avut-o în minte, mai ales că se simt ca un aventurier pe tărâm financiar, așa că vor profita la maxim.

 

Pentru Săgetători este un moment în care abordările unice pot fii rezolvate doar de cei mai buni dar și o perioadă excelentă pentru munca în echipă și pregătirea acesteia.

 

Circumstanțele din jurul oricărei promisiuni sau angajamente s-ar putea schimba în următoarele săptămâni pentru Capricorni, așa că să fie pregătiți pentru orice.

 

Vărsătorilor recompensele le ies în cale sub forma unor câștiguri materiale așa că să ia acest lucru ca pe o afirmare a valorii lor precum și a muncii depuse.

 

Abilitatea și intensitatea Peștilor de a se conecta cu ceilalți îi va ajuta în luarea unor decizii clare.

Citește Horoscop Minerva săptămâna 24 februarie-1 martie 2020 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top