Connect with us
Horoscop săptămânal 22 - 28 octombrie 2018. Una dintre zodii atrage banii ca un magnet

Știri

Horoscop săptămânal 22 – 28 octombrie 2018. Una dintre zodii atrage banii ca un magnet

Horoscop săptămânal 22 – 28 octombrie 2018. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 22-28 octombrie 2018. Se anunță o săptămână extrem de interesantă pentru trei zodii, care vor primi vești neașteptate pentru ele.

Horoscop BERBEC: Este momentul recoltarii semintelor pe care le-ati plantat in trecut. Veti atrage bani prin partenerul de viata sau cel de afaceri, posibil chiar sa vi se aprobe o suma considerabila prin banca. In weekend veti avea nevoie de mai multa odihna.

Citește și: Horoscopul runelor pentru luna octombrie 2018. Lună neagră pentru 3 zodii

Horoscop TAUR Marte se afla in partea de sus a graficului si asta va face mai independenti si mai curajosi. Atentie la conflictele cu colegii sau sefii, care se simt amenintati de atitudinea dumneavoastra. Din fericire, Venus va indulceste cuvintele si va promoveaza relatiile.

Horoscop GEMENI Lucrurile merg bine! Lumea dumneavoastra se extinde prin calatorii si studii. Sunt promovate relatiile cu colegii si asta va ajuta sa definitivati destule proiecte importante. Sunteti multumiti de sanatatea dumneavoastra si veti face totul sa o mentineti asa.

Horoscop săptămânal 22 – 28 octombrie 2018. Fecioarele trăiesc clipe deosebite cu persoana iubită

Horoscop RAC Va simtiti confortabili in propria piele pentru ca stiti ca nu este nevoie sa va prefaceti ca sunteti ceea ce nu sunteti. Atentia este concentrata pe copii si pe familie, iar in ciuda discutiilor iscate din cauza unor reparatii sau evenimente recente, va veti retrage pentru a va odihni.

Horoscop LEU De ceva timp relatiile cu apropiatii au suferit tot felul de disensiuni si acum a venit timpul ca acestea sa intre pe un fagas normal. Va veti indrepta atentia spre familie si mai ales spre persoana draga, ii veti rasfata cu daruri si veti face planuri importante de viitor.

Horoscop FECIOARA Unul dintre motivele pentru care va consumati toata energia pentru propria slujba este ca va mandriti cu ceea ce realizati acolo. Tot acum veti considera potrivit momentul sa ii amintiti persoanei iubite cat de mult o indragiti. Nu uitati sa creati si o atmosfera romantica! Citește continuarea pe jurnalul.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top