Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Ultimul update: joi 24 august 2017 15:34 Data publicării: joi 24 august 2017 15:34

Săgetătorii fac pași importanți spre o promovare la serviciu. Primesc sarcini dificile, dar se descurcă.

Horoscopul săptămânii 28 august-3 septembrie pentru zodia Săgetător anunță succes pentru cei care acționează cu răbdare.

Luni, 28 august, indiferența sau „răceala” partenerului de viață ar trebui să îi pună pe gânduri pe Săgetători, chiar dacă își închipuie că n-au greșit cu nimic.

Marți, 29 august, Săgetătorii care au răbdare și dau dovadă de spirit de echipă fac pași importanți spre o promovare la serviciu. Aceasta va veni, cel mai sigur, la sfârșitul lunii septembrie.

Miercuri, 30 august, deși le va fi încredințat un proiect dificil la serviciu, Săgetătorii se vor descurca.

Joi, 31 august, Săgetătorii vor avea de rezolvat o mai veche problemă care implică relația cu o instituție oficială.

Vineri, 1 august, va fi o zi foarte bună pentru reparații, reamenajări și redecorări în casă ori la sediul firmei. Săgetătorii ar trebui să apeleze la meseriași, deși prietenii sau sfaturile de pe net li se par mai la îndemână.

Sâmbătă, 2 august, Săgetătorii vor fi în toane bune, vor avea chef de glume și de flirt, dar s-ar putea ca partenerul de viață să nu fie deloc încântat de toate acestea.

Duminică, 3 august, un prieten pe care îl așteptau cu nerăbdare îi va anunța că își amână vizita. Dezamăgiți, Săgetătorii vor fi nevoiți să își schimbe „agenda zilei”.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii