Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Berbec

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Berbec. Berbecii au o agendă încărcată. Ar fi bine să își facă timp și pentru familie!

Pentru Berbeci, ziua de luni vine cu o veste bună legată de venitul partenerului de viață, dar marți, discuțiile privind o achiziție importantă sau o datorie care trebuie achitată urgent pot provoca tensiuni în familie.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop Taur/ Horoscop Gemeni/ Horoscop Rac/ Horoscop Leu/ Horoscop Fecioară/ Horoscop Balanță/ Horoscop Scorpion/ Horoscop Săgetător/ Horoscop Capricorn/ Horoscop Vărsător/ Horoscop Pești

Miercuri, Venus, planeta Iubirii, se va muta în zodia Gemeni, aducându-le nativilor Berbec un ajutor nesperat din partea unui frate sau a unui vecin.

Joi, planeta Afacerilor, Mercur, se va muta în zodia Leu, ajutându-i pe Berbeci să comunice mai ușor cu partenerul de viață și să își exprime mai convingător sentimentele.

Vineri, Berbecii care au de susținut un examen sau un interviu pentru un job sunt sprijiniți de astre, iar în weekend, s-ar putea ca unii nativi să fie nevoiți să meargă la serviciu.

Duminică va fi Lună Plină, iar aceasta le poate aduce Berbecilor vești bune legate de carieră sau invitații la evenimente profesionale, în care nativii pot întâlni persoane influente.

Berbecii trebuie să își administreze foarte bine timpul, pentru că, preocupați de cariera lor, riscă să își supere familia, cu care petrec prea puțin timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top