Connect with us
Top 3 zodii ce vor avea NOROC in 2020. Ce invidii vor starni in jur

Horoscop

Top 3 zodii ce vor avea NOROC in 2020. Ce invidii vor starni in jur

O casa noua, calatorii, bani, dragoste si proiecte asteptate de-o viata – asta aduce noul an pentru:

LOCUL 3. RAC

Vei avea parte de surprize uriase din partea familiei. Vei gasi sprijin in bratele celor dragi in cele mai cumplite clipe, iar asta nu spune nimic altceva decat ca esti un norocos.

Cu dragostea lucrurile vor evolua de minune. Vei gasi o persoana speciala chiar din luna martie 2020 si va trebui sa tii cont de o serie de aspecte mai ales ca 2015 a fost un an ce ti-a dat o gramada de lectii de viata in legatura cu felul in care intelege lumea din ziua de azi cum se intretine o relatie. S-ar putea sa te muti in casa noua din primavara, indeplinindu-ti unul din cele mai mari visuri.

LOCUL 2: FECIOARA

Va fi anul calatoriilor si al revelatiilor pentru tine. Te vei intalni cu o serie de oportunitati, iar unele dintre ele ti se vor aproape ca ti se vor pune in palma.

Nu refuza nicio sansa care iti poate aduce un trai mai bun caci 2020 va fi un an garnisit cu multi trifoi cu patru foi la fiecare colt de drum. Ai mare grija insa la prieteni, caci acestia vor fi dusmanii tai cei mai mari in anul ce vine. Cu alte cuvinte, nu tot ce zboara se mananca.

LOCUL 1: PESTI

Vei fi cel mai bogat semn zodiacal in anul 2020. Bucuriile pe plan profesional se vor inmulti. Investitiile iti vor aduce profituri care vor starni invidia in jurul tau. 2020 va fi un an bun si daca privim Casa Caminului.

Relatiile cu cei dragi se vor imbunatati, in cazul in care s-a asternut raceala intre voi, iar promisiunile din partea unor persoane dragi fata de tine nu vor mai ramane la stadiul de promisiuni.

Vei capata mai multa incredere in tine si vei pasi cu forta pe un drum stralucitor. S-ar putea ca in vara sa cunosti o persoana extrem de influenta, o vedeta, un om de afaceri sau un personaj remarcat datorita ideilor sale ingenioase.

Horoscop 2020 pentru zodia ta

Horoscop Minerva 2020 Pești

Horoscop Minerva 2020 Vărsător

Horoscop Minerva 2020 Capricorn

Horoscop Minerva 2020 Săgetător

Horoscop Minerva 2020 Scorpion

Horoscop Minerva 2020 Balanță

Horoscop Minerva 2020 Fecioară

Horoscop Minerva 2020 Leu

Horoscop Minerva 2020 – Rac

Horoscop Minerva 2020 Gemeni

Horoscop Minerva 2020 Taur

Horoscop Minerva 2020 Berbec

Sursa foto: Shutterstock

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. MonicaN

    2020-03-17T16:18:00+02:00 at 16:18

    Influenţele bune sau rele ale planetelor asupra fiinţei umane nu depind exclusiv de semnul şi de casa în care ele se află sau de aspectele care există între ele, ci după gradul de evoluţie a persoanei. Ideea nu îmi aparţine, am găsit-o aici

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top