Connect with us
Horoscop 24 februarie-1martie 5 astrologi Minerva, Oana Hanganu, Urania, Mihai Voropchievici și Camelia Pătrășcanu - Antenționare importantă

Horoscop

Trei astrologi o concluzie dureroasă – Săptămâna 8 – 14 aprilie 2019 este una grea

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Berbec

Partea creativă iese acum în evidență. Ești gata dă te cufunzi în imaginație – arta, poezia sau teatrul. Poate preferi să fii singur, pentru a putea să te concentrezi pe activitățile creative.

Ești dornic să scapi de zgomotul citatind sau de cel din companie și să lucrezi astfel încât spă poți privi înlăuntrul tău și pentru a-ți asculta ideile care îți vin. O perspectivă pozitivă aproape întotdeauna conduce la rezultate pozitive. Evită să muști mai mult decât poți mesteca. Fii optimist și vei vedea binele din jurul tău. Horoscop Berbec Minerva integral.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Taur

Horoscop Minerva 8 - 14 aprilie 2019 - 3 zodii își îndeplinesc visele

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – 3 zodii își îndeplinesc visele

Atmosfera te provoacă acum. Este posibil să ți se solicite unele analize medicale din cauza propriilor preocupărilor pentru sănătatea proprie sau a iubitului/itei.

Unele aspecte juridice necesită o decizie finală. Totodată este posibilă o investiție sau o achiziție de valoare. Poate că te simți limitat într-un fel, prin bariere fizice sau emoționale.

Încearcă să dizolvi limitările care te stresează. Planifică o discuție serioasă cu soțul/soția sau un partener. Fă tot ce poți pentru a evita să fii victima unei fraude sau a înșelăciunii. Cercetează temeinic și solicită opiniile celor care au experiență de viață. Horoscop Minerva Taur integral.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – Gemeni

Acum te simți bogat apreciat la locul de muncă, deoarece munca ta este răsplătită cu o creștere sau o creștere a rangului. Evitați să vă atrageți în concurență inutilă și, în schimb, să acordați atenție rutinei dvs. zilnice, ținând cont de toate cele care depind de voi și să vă uitați la exemplul dvs.

Carisma ta te face să ai centrul atenției acum. Mulțumitorii voștri bine pregătiți sunt acum pregătiți să vă înveselească într-un nou avânt. Doar asigurați-vă că verificați relația dvs. strânsă. Nu lăsați pe cineva să se simtă singură și atenția să fie înfometată. Horoscop MInerva Gemeni integral.

Horoscop Minerva pentru toate zodiile –->

Horoscop Urania 6 – 12 aprilie 2019 – Zodiile care au șanse să se îmbogățească

Horoscop Urania pentru perioada 6 – 12 aprilie 2019, zodiile care au cele mai mari șanse și noroc la bani săptămâna aceasta. Horoscopul Urania este mai jos.

Urania Horoscop – Zodiile care au șanse să se îmbogățească

EXCLUSIV: Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – 3 zodii își îndeplinesc visele

Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă pentru următoarele patru luni | VIDEO URANISSIMA Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă pentru următoarele patru luni | VIDEO URANISSIMA

Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă pentru următoarele patru luni | VIDEO URANISSIMA

Horoscop Urania 6-12 aprilie 2019 Berbec

În prima parte a zilei de 6 aprilie, Berbecii continuă să aibă energie și determinare, să se simtă bine, să fie într-o bună formă fizică, concentrându-se pe problemele curente cu destul entuziasm.

Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, nevoia de stabilitate materială poate fi (mai) acut resimțită. Unele secvențe îi pot determina să facă economie sau să găsească noi căi de a obține venituri.

Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, capacitate de a vorbi expresiv și convingător ori de a susține luări de cuvânt într-un context public care să fie apreciate.

Uneori, Berbecii pot deveni combative, dar, pe fond, contextul astral îi va susține prin flexibilitate și adaptabilitate la situația dată. Obligația de a face scurte deplasări ori șansa de a călători.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, chestiuni curente privitoare la viața de familie, dar nu întotdeauna sentimentul datoriei față de părinți ori dorința de a-i ajuta pe aceștia se va desfășura așa cum și-ar dori ei, pentru că vor apărea situații care le vor răpi timpul și le vor limita capacitatea de a se pune la dispoziția lor. Alteori, chiar dacă vor avea timpul necesar, capacitatea lor de a-i ajuta va fi limitată de împrejurări.

Horoscop Urania integral pentru toate zodiile 

Horoscop Camelia Pătrășcanu 8-14 aprilie. Mișcările de planete agită zodiile

HOROSCOP pentru săptămâna 8-14 aprilie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Peştii au planete importante în semnul lor zodiacal

HOROSCOP pentru săptămâna 8-14 aprilie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Peştii au planete importante în semnul lor zodiacal

Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019, pentru Antena 3.

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 8-14 aprilie 2019

HOROSCOP BERBEC. Pentru săptămâna următoare berbecii încep foarte bine își doresc reușită. Marți și miercuri trebuie să aibă argumente și să lase loc și celuilalt să își spună punctul de vedere, vineri realizează o situație din trecut, ce au greșit și ce ar putea face mai bine. În weekend se distrează.

HOROSCOP TAUR. Pentru tauri o săptămână foarte bună din toate punctele de vedere, dar mai ales prima parte a săptămânii este eficientă, cu multă implicare. Taurii fac lucrurile bine și sunt foarte de convinși că acțiunile pe care le întreprind sunt cele mai bune. Discuțiile cu un prieten marți și miercuri pot atinge niște puncte sensibile, iar asta înseamnă că e timpul să corecteze ceva. În weekend preocupare mai multă pentru familie, se poate chiar și o petrecere.

HOROSCOP GEMENI. Gemenii au o săptămână în care pun mult accent pe ambiție, vor să iasă lucrurile exact așa cum își propun și au ținte clare. Se mobilizează, nu îi mai lasă pe alții să ia decizii în locul lor și sunt mult mai implicați și hotărâți să rezolve mare parte din treburile care le dau bătăi de cap.

Citește aici EXCLUSIV: Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – 3 zodii își îndeplinesc visele

HOROSCOP RAC. Pentru raci este o săptămână cu multe informații, date și acte. Primesc multe informații de la persoane cu care nu au mai discutat demult. Îi bucură aceste semne de prietenie și de simpatie. Marți și miercuri atenție la sănătate, joi vor lua măsuri și își dau seama că altădată au greșit.

HOROSCOP LEU. Pentru lei vorbim de o săptămână în care se gândesc la profit şi fac speculații financiare. Atenție la sănătate joi.

HOROSCOP FECIOARĂ. Fecioarele sunt într-o formă foarte bună astrală, multă lume ține cont de calitățile lor și ele trebuie să iasă la rampă.

Horoscop Camelia Patrascanu pentru toate zodiile

Rune Mihai Voropchievici 8-15 aprilie 2019. Cadouri-surpriză, Leii câștigă pe toate planurile

Mihai Voropchievici: Horoscopul runelor pentru saptamana viitoare – Sa auzim de bine pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici: Horoscopul runelor pentru saptamana viitoare – Sa auzim de bine pentru toate zodiile

HOROSCOP. Numeorologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru săptămâna 8-15 aprilie.

HOROSCOP. Berbec. Are o săptămână în care trebuie să-și consolideze poziția lui, și acasă între membrii familiei, și la muncă, printre colegi, dar totodată și în societate, în sfera cu care vine în contact zi de zi. Consolidarea poziției tale. Să știe cine e Berbecul, cine e șeful și ce trebuie să spună.

Citește aici: HOROSCOP. Mihai Voropchievici și mantrele în dragoste pentru fiecare zodie în 2019

HOROSCOP. Taur: Nativii Taur beneficiază de încărcătura lui Vunjo. E săptămâna în care ei au câștigat de toate în toate planurile.

HOROSCOP. Gemeni: Trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări săptămâna viitoare, dar schimbări benefice, majore, cu însemnătate, încărcătură.

HOROSCOP. Rac: Cei care sunt tensionați primesc două sfsfaturi: să se relaxeze, să nu mai fie atât de încordați, să nu-și mai facă griji pentru că ei sunt grijuli pentru membri familiei, pentru rude, pentru tot, că e bolnăvior. Nu e bolnav, nu are nimic persoana aia la care voi vă gândiți că are probleme de sănătate, are de fapt o stare de sănătate excelentă. Voi puteți deveni ipohondri pentru că nu i-ați mai văzut de mult. Dar în weekend, urcați-vă în avion și duceți-vă la cei dragi și să vedeți că nu e nimic adevărat din fricile voastre.

Horoscop Integral Mihai Voropchievici

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top