Connect with us
Horoscop Minerva 30 martie - 5 aprilie 2020 Berbec - Luna neagră aduce lumină

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Berbec

Întotdeauna ai avut o capacitate psihică extraordinară, ei bine săptămâna aceasta ea va fi una de top. Poate că nu întâmplător, vei fii contactat de un prieten apropiat sau un fost iubit pentru ajutor. El sau ea dorește să nu reînnoiți relația, ci mai degrabă sfaturi. Abilitățile tale sporite te fac confidentul ideal. Ascultă cu atenție și sfătuiește cu ce ceea ce îți spune inima că este corect.

Pe de o parte, s-ar putea să fii dornic să mergi mai departe cu obiectivele și planurile cheie, în timp ce, pe de altă parte, poți fi într-o dispoziție de reflecție și visătoare. Din fericire, aspectele pozitive te ajută să combini ambele calități pentru a face din această săptămână una productivă.

Nu renunța la ideile brute, intuitive sau la vise, deoarece combinându-le cu cunoștințe practice poți realiza ceva pozitiv. Și s-ar putea să faci acest lucru într-un timp mai scurt decât îți imaginezi.

Cu Mercur pe ultima sută de metri de retrogradare, este un moment bun pentru a te conecta cu sentimentele tale. Ele pot fi o sursă de îndrumare neprețuită.

Cu toate acestea, s-ar putea să existe emoții intense cu privire la cineva cu autoritate, dacă ne gândim la  Venus în pătrat cu Pluto, vineri. S-ar putea să-ți placă sau să-i placi acestei persoane, în orice caz, poți simți o atracție imensă și inconfortabilă pentru ea. Singura modalitate de a contracara acest lucru este să te detașezi. Mercur în sextil cu revoluționarul Uranus din aceeași zi te poate ajuta.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Berbec Relațional

Poziția planetelor săptămâna aceasta, poate face dificilă distingerea a ceea ce simți cu adevărat. Pe de o parte, ești predispus să mergi prea departe, să interpretezi starea de spirit ca fiind prea promițătoare sau doar să mergi prea departe. Pe de altă parte, ai putea interpreta greșit toate semnalele. Dacă oricare dintre aceste posibilități este o problemă – cel mai bine este să aștepți până când știi ce simți.

Mintea ta se curăță de emoțiile copleșitoare din timpul conexiunii dintre Soare și Neptun, pe deoparte și Soare – Marte și Soare – Venus – Uranus, așa că ar trebui să poți vedea o situație romantică mult mai clar. Acum că ai întreaga imagine, să te gândești la următoarea mișcare.

Ești mai îndrăzneț cu Luna în Gemeni, la mijlocul săptămânii, dar nu face nimic rău în a fi cine ești cu adevărat. Bazează-te pe încredere pentru a trece prin situații dificile create de o întâlnire.

Luna este în Leu la sfâșit de săptămână, încurajându-te să întâlnești pe cineva altfel decât tipului obișnuit. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Berbec Profesional

Lecția de săptămâna aceasta va fi una care îți va da peste cap următoarele patru săptămâni. Fii mai stabil și mai conservator în demersurile tăle, în loc să fii neglijent sau superficial. Deși ești un fan al inovației, trebuie să înveți, în același timp, să respecți tradiția.

Această perioadă te poate aduce la răscruce. Situațiile stresante îți pot oferi șansa de a-ți rezolva sau cel puțin clarifica situația. Schimbă ceea ce poți și acceptă ceea ce nu poți, cu răbdare. Vei avea șansa de a examina ceea ce a fost realizat. Renunța la ofertele pentru parteneriate și găsește surse mai bune care să îți sprijine munca. Este posibil să ai o atitudine mai irascibilă față de cum se câștigă banii. Sunt zile bune pentru a face o pauză de la cheltuieli.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Berbec Financiar

 Activitatea din această săptămână în sectorul angajării îți va restrânge puțin viața profesională și va cere să fii mai responsabil cu ceea ce faci pentru bani. Încercarea de a face totul pentru toată lumea nu va funcționa acum. În schimb, specializează-te în abilitățile pe care le ai și acționează în consecință. Urmărește comunicarea cu frații pentru indicii despre cum să procedezi.

 Unele chestiuni juridice trebuie finalizate înainte de a ați face timp și pentru tine și pentru puțină liniște. O persoană dragă ar putea trece printr-o criză de sănătate care necesită să fii prezent la spitale sau la sala de recuperare cu costurile aferente. A fi caritabil și a pune nevoile altora în primul rând nu este niciodată o decizie greșită. Abilitățile manageriale vor fi în curând solicitate în acțiuni de brokeraj sau financiare cu varii agenții guvernamentale.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Berbec Sănătate

Ia-o ușor la începutul săptămânii, deoarece este posibil să nu ai atâta energie cât ți-ar trebui datorită unor influxuri cosmice mai dure. Poate este mai bine ca o perioadă de timp să ai un program de lucru redus. În afară de aceasta, restul săptămânii arată destul de bine. Dar dacă doriți să fii în formă maximă, trebuie să ai un regim pe care să-l adaptezi la rutina zilnică.

CITEȘTE ȘI HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 2-8 MARTIE 2020 PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top