Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Fecioară

Lucrezi deosebit de mult și începi să te întrebi dacă nu cumva tot efortul a fost degeaba. O restructurare a pozițiilor la locul de muncă te face să te întrebi unde exact te încadrezi sau dacă te încadrezi. Poți avea câteva zile tulburătoare, dar vei fi ușurat să afli că șefii au planuri mari pentru tine în instituțua recent organizată și eficientizată.

Poate fi o oportunitate, pentru tine sau pentru altcineva, de a face echipă și de a lucra mulțumit la o idee creativă sau un alt proiect cheie. Cunoștințele tale bine fundamentate si ideile lor imaginative duc la un complex care va funcționa cu succes.

Există potențial romantic și s-ar putea să fie legat de cineva pe care îl cunoști deja. Ar putea fi chiar o flacără veche sau cineva care îți amintește de una. De această dată, ai putea constata că vă înțelegeți mult mai bine și s-ar putea datora faptului că te-ai maturizat. Cu toate acestea, chiar și o prietenie veche se poate aprofunda.

Iubirea ar putea fi problematică, mai ales dacă ești obsedat de cineva sau cineva de tine. Poate părea că există sentimente intense, dar acestea defapt, ascund mai de grabă, o rană decât o bucurie. Ia-o ușor dacă te afli în această situație, pentru că s-ar putea să nu aducă satisfacție, cât mai de grabă, desciderea rănii.

Într-o notă mai ușoară, o conversație ar putea acționa ca un catalizator care te încurajează să încerci o nouă idee.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Fecioară Relațional

Atmosfera astrală te poate încuraja să faci ceva mai neconvențional. Dacă dorești să profiți de actualul climat cosmic, atunci poți planifica să fii altfel. Încearcă să porți îmbrăcăminte diferită, ieși în diferite locuri și implică-te în lucruri pe care nu le-ai mai făcut niciodată. 

Simțiți lucrurile profund în timpul Lunii în Rac la mijlocul săptămânii, ceea ce ar putea fi ceva nou pentru tine. Ia-o încet. Inima ta rezonează cu tot ce este nou.

Luna este în Gemeni la începutul săptămânii, creând o schimbare în emoții și de energie. Ești mai încrezător acum, dar asigură-te că nu treci pe linia unui comportament egoist. Să fii încrezător în abilitățile tale romantice este atractiv, dar nu te lăuda cu ele. 

Pătratul dintre conjuncția Uranus – Venus și Pluto complică lucrurile dintre tine și un fost și te face să te gândești mult la ceea ce a mers greșit și dacă vrei să repeți greșeala. Cere sfaturi unui prieten de încredere dacă nu te poți concentra.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Fecioară Profesional

Fricțiunile pe care le-ai avut cu un șef sau cu cineva din birou în ultimele patru săptămâni, dispar. Relațiile se vor schimba într-un mod sensibil mai neutru, permițând o comunicare mult mai clară între voi. Înțelegerea este la îndemână.

De data aceasta poate fi însă și stresant, deoarece jonglezi cu o serie de cereri presante. Nu ezita să ceri ajutor dacă ai nevoie. De asemenea, este important să le oferi șefilor un feedback asupra experiențelor tale profesionale. Sunt zile bune pentru îmbunătățirea eficacității la locul de muncă. Îi poți ajuta pe alții să facă o treabă mai bună. Orice lucru care te va ajuta să stăpânești o abilitate sau o tehnică va fi îndeosebi satisfăcător. Criticile nejustificate pot fi descurajatoare și nu ar trebui puse la suflet.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Fecioară Financiar

Aceasta saptamana aduce o combinatie excelentă de energii, avand în vedere care ar trebui sa fie următoarea ta mișcare în lumea afacerilor și a finanțelor. Aspectele sunt deosebit de benefice și armonioase, astfel încât poți constata că alții gravitează în jurul tău și nu invers, pentru sfaturi sau parteneriate indiferent de natura lor. Universul oferă un impuls pentru acțiune, așa că planifică lucrurile în consecință și apucă-te de treabă! Banii vor găsi drum către tine.

Planurile privind educația pot fi perturbate sau întârziate, după cum este necesar, cu unele complicații care țin de locul de muncă sau de imobiliare. Ia decizii financiare atente pentru a evita contractele riscante sau pierderile financiare. Unele probleme financiare sau relaționale trebuie rezolvate în curând. Discută despre aceste planuri cu partenerul sau cu tovarășii apropiați. O schimbare de mediu ar contribui la atenuarea presiunii opoziției publice sau politice. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Fecioară Sănătate

Alinierea planetară a săptămânii îți oferă câteva salturi în sus și în jos și probabil asta este doar ceea ce vei dori! Exprimă-te fizic la toate oportunitățile care apar. Energia pe care o simți va fi bine primită de alții dacă ești suficient de disciplinat pentru a o exprima în moduri sănătoase – de exemplu, la sală sau la o clasă de dans. Odată ce energia inițială este consumată, căldura și strălucirea ta vor fi o calitate binevenită pentru cei pe care îi iubești.

CITEȘTE ȘI HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 2-8 MARTIE 2020 PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top