Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Vărsător

Ai putea fi o persoană destul de aiurită săptămâna asta. Este posibil ca relația în care ești să se termine și tu să nici nu știi. Nu lăsa nesiguranța să te îmbrobodească tocmai acum.  Probabil ca prietena/ul ta/tău să aibă nevoie să petreacă ceva timp singur pentru a rezolva unele probleme majore de viață și care nu au legăturăcu tine. El sau ea va căuta curând din nou căldura și prietenia ta.

Ai putea constata că resursele subtile, cum ar fi forța interioară, mesajele pe care le primești în vis, abilitățile psihice și imaginația foarte bogată contribuie la capacitatea ta de a face bani și îți poate vă spori veniturile. Gândirea intuitivă poate fi, de asemenea, puternică și foarte bună în această privință. A-ți face timp să înregistrezi aceste daruri subtile și să le folosești cu înțelepciune te poate face mai fericit și mai bogat.

Ai sentimente intense față de cineva? Ei bine, Venus este într-un pătrat exploziv cu Pluto într-o zonă subtilă, așa că s-ar putea să nu fie imediat evident ceea ce simți. Abia când nu poți înceta să te gândești la persoana respectivă, înțelegi că se petrece ceva. Dacă poți vedea această situație dintr-o perspectivă detașată, este posibil să nu mai fii sub vraja ei.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Vărsător Relațional

Universul te încurajează să mergi la extreme și să faci lucrurile după bunul plac, indiferent dacă interesul tău sentimental este unul fericit sau nu. Este posibil să descoperi că restricțiile din rutina zilnică sunt prea plictisitoare și te determină să faci ceva radical diferit. De fapt, poate este o idee bună pentru tine să te îndepărtezi și să faci ceva singur.

Nu ar trebui să fie greu să te gândești la lucrurile despre care vorbești în timpul conjuncției Soare-Neptun, deci întâlnirile tale nu vor fi tăceri incomode. Profită de această ocazie pentru a cunoaște cu adevărat pe cineva care te interesează.

S-ar putea să faci unele greșeli mari când luna este în Gemeni, la mijlocul săptămânii, dar nu ai cum să înveți altfel. Trăiește-ți viața, dar angajează-te să nu repeți aceleași greșeli de două ori.

Îți prețuiești libertatea pe măsură ce luna se mișcă prin Leu în weekend și îți place să fii un fluture social. Nu te poți imagina legat de o singură persoană!

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Vărsător Profesional

Angrenajul profesional s-a schimbat. Ești brusc într-un alt loc astăzi decât erai ieri. Acum ești într-un loc mai bun – un loc care îți dă mai multă încredere în ceea ce faci. Acțiunile pe care le întreprinzi vor fi mult mai bine susținute de oamenii și evenimentele din jurul tău.

Sunt zile excelente pentru planificarea evenimentelor de anvergură și negocierea situațiilor logistice complexe. Vei fi cel mai eficient dacă să recunoști și drepturile celorlalți. O echipă eficientă de lucru are nevoie de limite și orientări pentru a face o muncă bună. Cu cât ești mai dispus să lucrezi între anumite limite clare, cu atât vei avea mai mult succes. Eforturile de vânzări și marketing se vor îmbunătăți dacă abordezi munca cu mândrie și încredere cu privire la abilitățile tale. Încurajează-i pe ceilalți să fie mai creativi.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Vărsător Financiar

 Săptămâna aceasta este despre ce se întâmplă în Casa a 8-a, care este și o casă a datoriilor. Dacă ți-ai propus să faci un plan de plată a unor facturi întârziate, dă-i drumul. Dacă ai nevoie să soliciți o nouă rată a dobânzii pe cardul de credit, ai toată asistența să faci acest lucru acum. Universul insistă că acționezi și să nu lași lucrurile la voia întâmplării. Nu este o chestie de râs.

Apar noile oportunități de afaceri săptămâna aceasta. Bugetul și investițiile sunt esențiale. Este un moment bun pentru a executa un plan pentru o inovație în afaceri care l-ai avut în minte. Fii afirmativ și comunică cu colegii. Acesta este un moment favorabil pentru atingerea obiectivelor, astfel încât să afișezi încredere în tine și în planurile tale. Profită de oportunitățile bune pe măsură ce apar. Realizează tot ce poți în acest moment favorabil.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Vărsător Sănătate

Aspectele de săptămâna aceasta subliniază natura ta visătoare. Este o săptămână bună pentru a fi creativ, pentru a comunica cu prietenii și pentru a-ți oferi timpul necesar pentru a înțelege ce simți despre un anumit subiect. Nu trebuie să știi întotdeauna răspunsul corect, dar te ajută să știi ce simți. Să ai grijă de tine înseamnă să mănânci ce este mai sănătos, să bei multă apă și să te odihnești suficient. Exercițiul fizic te împiedică să fii sedentar. Ai grijă de sănătatea ta și depune mai multe eforturi pentru a exercițiile fizice adecvate și pentru a păstra o dietă sănătoasă.

CITEȘTE ȘI HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 2-8 MARTIE 2020 PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top