Connect with us
Horoscop 14 decembrie 2020. Fecioarele simt nevoia de reorganizare

Zilnic

Horoscop 14 decembrie 2020. Fecioarele simt nevoia de reorganizare

Horoscop 14 decembrie 2020. Săptămâna începe în forță pentru zodii, mai ales că este ultima dinaintea Crăciunului. Încep pregătirile pentru sărbători, iar fecioarele simt nevoia de reorganizare. Se trezesc cu gândul să-și pună în ordine casa, documentele și își pregătesc ținute pentru Crăciun și Revelion. Nu au nimic special programat, dar vor să știe că sunt pregătite în caz de orice.

Horoscop 14 decembrie 2020

Berbec

Pentru Berbeci, ziua de luni nu a fost niciodată o zi preferată, astfel încât tot ce își doresc ei este să treacă mai repede.

Taur

Începeți săptămâna cu o energie debordantă și asta vă va ajuta să duceți la bun sfârșit absolut tot ce vă propuneți.

Gemeni

Aveți probleme de comunicare cu persoana iubită. Dacă nu lăsați de la voi nu o să se rezolve nimic. Nu puteți avea mereu ultimul cuvânt.

Rac

Nativii zodiei Rac primesc o vizită neașteptată, dar asta în a doua parte a zilei. La serviciu se pot ivi câteva neînțelegeri cu superiorii.

Leu

Leii sunt leneși astăzi. Nu s-au odihnit suficient în weekend și ar mai vrea să lenevească. Din nefericire pentru ei, au multă treabă și e musai să se mobilizeze.

Horoscop 13 decembrie 2020

Fecioară

Fecioarele sunt puse pe fapte mari. De dimineață și-a propus să reorganizeze spațiul din locuință, vor să facă ordine în documente și sunt cu gândul la sărbători.

Balanță

Balanțele sunt stresate din cauza unei probleme familiale. Îi macină pe interior deși ele știu că în final totul se va rezolva.

Scorpion

Pentru acești nativi ziua începe în forță. Au multă treabă și îi așteaptă o săptămână plină de provocări.

Săgetător

Vă programați programul pentru întreaga săptămână, petreceți câteva ore la birou, după care mergeți să mai bifați ceva din lista de cumpărături pentru Crăciun.

Capricorn

Capricornii se trezesc prost dispuși astăzi, dar ce bine că sunt înconjurați de oameni care îi iubesc și î ajută să își revină rapid.

Vărsător

Așteptați pe cineva drag în vizită și vă pregătiți cum se cuvinte. În a doua parte a zilei ieșiți la o plimbare în parc cu persoana iubită.

Pești

Peștii au chef de leneveală. Pentru ei weekend-ul nu s-a terminat și își permit să îl mai lungească puțin. De marți, însă, vor fi nevoiți să se mobilizeze să mai și muncească.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top