Connect with us
15 martie 2019,horoscop,horosco zilnic

Zilnic

Horoscop 15 martie 2019. Flirt nevinovat, decizie importantă şi o conexiune puternică

Horoscop 15 martie 2019. Astrologii au veşti senzaţionale pentru unii nativi, mai ales la serviciu. Aveţi şansa de a avansa în plan profesional, dar depinde doar de voi şi de cum vă impuneţi să evoluaţi. 

Organizaţi-vă priorităţile şi nu vă aruncaţi în proiecte complicate, care necesită mult timp şi ajutorul celor din jur. Cel mai bine ar fi să lucraţi singuri.

Horoscop 15 martie 2019 Berbec

Berbecii au parte de o scurtă călătorie, de afaceri sau amoroasă. Veţi avea ocazia să vă relaxaţi oricum şi să vedeţi locaţii noi şi interesante. S-ar putea chiar să cunoaşteţi anumite persoane cu care să legaţi prietenii de durată. Spre seară aţi putea merge la cumpărături. Aţi putea nimeri fix în momentul reducerilor şi veţi găsi cu siguranţă diferite lucruri la preţ avantajos.

Horoscop 15 martie 2019 Taur

Taurii sunt sfătuiţi de astrologi să fie cu ochii în patru. Există posibilitatea ca anumiţi colegi de serviciu să vă pună piedici ori să vă pregătească obstacole pentru a vă fura poziţia prestigioasă în firmă. Aveţi mare grijă! Cel mai bine ar fi să nu cereţi sfaturi nimănui, să nu aveţi încredere decât în propriile puteri şi să duceţi singuri, la bun sfârşit, proiectele pe care le aveţi de realizat.

Horoscop 15 martie 2019 Gemeni

Gemenii se pot bucura de o zi frumoasă, liniştită, fără evenimente perturbatoare. Nici la serviciu, nici în dragoste nu veţi avea parte de probleme ori conflicte, aşa că puteţi sta liniştiţi. Nu vă culcaţi însă pe o ureche pentru că aveţi şansa de a avansa în plan profesional. Munciţi, daţi dovadă de intelgienţă şi de o bună comunicare în echipă şi nu veţi avea de pierdut.

Horoscop 15 martie 2019 Rac

Nativii din Rac vor avea parte, astăzi, de o zi încărcată de tot felul de probleme, atât de ordin emoţional, cât şi de ordin profesional. Tot ce vi se va întâmpla astăzi este din cauza astrelor. Nu căutaţi vinovaţi în persoanele din jurul vostru. Către seară, problemele se vor sfârşi. Petreceţi timp de calitate (încercaţi să vă relaxaţi) pentru a vă restabili echilibrul emoţional. Urmăriţi un film sau ieşiţi în oraş cu persoana iubită.

Horoscop 15 martie 2019 Leu

Potenţialul energetic pentru nativii din zodia Leu este unul uriaş. Acesta este un moment foarte important în care voi puteţi atingi noi culmi. Succesul este garantat astfel că încercaţi să faceţi tot posibilul pentru a-i impresiona pe colegi, pe şefi sau pe rude. Astrele vă recomandă ca spre seară să fiţi înconjuraţi de rude sau prieteni. Cei care caută iubirea adevărată au o mare şansă să o întâlnească în timpul unei ieşiri în oraş.

Horoscop 15 martie 2019 Fecioară

Pentru Fecioară, această zi va fi una aglomerată. Veţi avea ocazia să lucraţi (cel mai probabil în teren) alături de o persoană pe care nu o simpatizaţi din varii motive. Aceasta este şansa să vă cunoaşteţi mai bine. În general, ar fi bine să analizaţi un om din mai multe puncte de vedere şi să nu vă formaţi o opinie despre acea persoană doar din prisma unor bârfe sau unor acţiuni. Restul zilei va decurge normal, fără mari schimbări sau alte obstacole.

Horoscop 15 martie 2019 Balanţă

Nu te baza pe nimeni astăzi. E posibil să fii lăsat baltă în cel mai nepotrivit moment cu putinţă, mai ales dacă e vorba despre chestiuni profesionale. Nu e o zi propice pentru cunoştinţe noi, sau pentru încheierea de parteneriate. Nici la cumpărături nu e indicat să mergeţi. Cel mai bine concentrează-ţi atenţia asupra ta, dedică timp dezvolătrii personale şi activităţilor fizice.

Horoscop 15 martie 2019 Scorpion

Principala ta sarcină e legată de căutarea unui nou stil propriu. E important să-ţi defineşti corect scopul. Dacă eşti pe punctul de a judeca o persoană, nu uita de propria ta individualitate. Stima de sine în afaceri e esenţială pentru cariera ta. Nu lăsa pe nimeni să o doboare şi să îţi taie avântul.

Horoscop 15 martie 2019 Săgetător

Multe momente pozitive vei avea astăzi. E posibil să crească nivelul tău de popularitate. Sau să te bucuri de o atenţie sporită din partea sexului opus. Obişnuit să menţină o poziţie discretă, e posibil ca astăzi Săgetătorul să simtă dorinţa de a câştiga o poziţie de conducere la locul de muncă. E o mare şansă să ai succes. Mai ales că în chestiuni profesionale norocul îţi va surâde.

Horoscop 15 martie 2019 Capricorn

Capricornii au șansa de a întâlni un om cu adevărat special, care le va modela destinul într-un mod pozitiv. Este fie o persoană foarte inteligentă și atrăgătoare, alături de care vor dori să întemeieze o familie, sau un partener de afaceri cu conexiuni puternice. In orice caz, noroc le surâde nativilor din zodia Capricorn, care se află la locul și momentul potrivite. Mare atenție, însă, la sănătate. Corpul ar putea da semne că ceva nu este în regulă.

Horoscop 15 martie 2019 Vărsător

Este important ca Văsătorii să-și păstreze calmul și răbdarea chiar și în situații delicate, atunci când au de-a face cu indivizi aroganți. Cine intră în morcirlă se va murdări cu siguranță, chiar dacă are dreptate sau nu, așa că cea mai bună strategie este de a fi distant și de a măsura cu grijă cuvintele. Cei din jur vor aprecia maturitatea cu care tratezi problemele și vor fi, în cele din urmă, de partea ta.

Citește mai mult.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top