Sfatul zilei 15 martie 2019. Scorpionii, la răscruce de drumuri

Ultimul update: joi 14 martie 2019 15:30 Data publicării: joi 14 martie 2019 15:29
Autor , în Zilnic

Citește sfatul zilei de 15 martie 2019 și află ce te așteaptă azi. E o zi completă din multe puncte de vedere, chiar dacă pentru Scorpioni apar greutățile.

Sfatul zilei de 15 martie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ai dreptatea de partea ta, așa că nu lăsa nimic de la tine. Azi poți câștiga un proces important. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR: Te simți bine cu multă în lume în jurul tău, dar uneori ce e mult strică. Cu alte cuvinte, alege oameni de calitate lângă care să îți petreci timpul. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Adu-ți aminte de momentele în care erai la pământ și singur te-ai ridicat. O poți face din nou. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Nu-ți strică o ieșire, un moment de relaxare. Ai ocazia ca azi să faci ce îți place. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU: Ai sperat să ajungi în acest punct, însă evenimentele vin peste tine într-un mod pe care nu îl puteai preconiza. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ: Totul se întoarce pe dos, totul se schimbă cu o viteză pe care nici măcar nu vrei să o mai controlezi. Ai mare grijă ce decizii iei. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Pleci la drum cu niște bagaje în spate. Lasă-le pe traseu căci nu vei ajunge niciunde. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Ești la răscruce de drumuri și te macină foarte tare anumite chestiuni legate de bani. Trebuie să găsești momentul oportun să faci o schimbare. Numărul norocos al zilei: 3.

SĂGETĂTOR: Lumea te privește cu un mare respect și ar fi bine să nu îi dezamăgești. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Chiar dacă ziua de azi nu e promițătoare, ar fi bine să depui toate eforturile posibile să te mai înviorezi. Numărul norocos al zilei: 27.

VĂRSĂTOR: Trebuie să duci la bun sfârșit anumite proiecte dragi sufletului tău. Ai încredere în forțele tale. Numărul norocos al zilei: 5.

PEȘTI: Scapă cu orice preț de piticii de pe creierul tău. Îți faci gânduri negative fără sens. Numărul norocos al zilei: 7.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii