Connect with us
Horoscop 26 aprilie 2020. Se întoarce roata pentru o zodie

Zilnic

Horoscop 15 martie 2020. O zi cu multe încercări

Horoscop 15 martie 2020. Urmează o zi cu o încărcătură emoțională foarte mare. Vin momente de cumpănă pentru mai multe zodii, însă trebuie să vă păstrați calmul!

Berbec

Lumea îți apreciază sfaturile și compania, pentru că ești o sursă de energie pozitivă pentru ei. . Sfat: Nu te feri să îi binedispui pe cei din jur pentru că poți fi de un real ajutor. Numărul norocos al zilei: 1.

Taur

Ai dat dovadă de o răbdare de care nici tu nu te credeai capabil, pentru că lucrurile au evoluat extrem de lent şi de anevoios, dar nu ai abandonat totuşi. Sfat: Rămâi în continuare pe acest trend. Numărul norocos al zilei: 7.

Gemeni

Criticile care îţi sunt azi adresate, deşi tu spui că nu sunt justificate sau meritate, au ceva constructiv la bază. Chiar dacă azi le respingi cu vehemenţă, supărat pe tonul agresiv, va veni o zi când îţi vei aminti ce ţi se reproşează acum. Sfat: Ia în seamă obsservațiile celor din jur! Numărul norocos al zilei: 9.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum reacționează zodiile la necazuri

Rac

Te gândești prea mult la ce va urma și uiți să trăiești clipa! nu este deloc bine cum procedezi, ar trebui să te lași dus de val în această perioadă.. Sfat: Ia lucrurile asa cum vin și nu te mai preocupa atât de mult!  Numărul norocos al zilei: 8.

Leu

Eşti obosit, deşi ai mai avea multe lucruri de rezolvat şi astăzi. Dacă te apuci totuşi de treabă şi ţi se pare că s-au adunat în calea ta doar obstacole, ar fi bine să nu insişti să mergi mai departe cu orice preţ, pentru că nu va ieşi nimic bine. Sfat: Odihnește-te mai mult! Numărul norocos al zilei: 13.

Fecioară

Ai multă energie negativă în jurul tpu și te simți stresat. Ei bine, nu faci decât să atragi și mai mult în acest fel. Relaxează-te puțin și fii mai obiectiv. Sfat: Nu te mai implica atât de mult în tot ce se întâmplă în jurul tău.! Numărul norocos al zilei: 2.

Balanță

Nu lăsa orgoliile să ia decizii aici, ci adu-ţi aminte că iubirea cere şi toleranţă, şi acceptare, şi supunere, şi tăcere uneori. Apelează la ele cu încredere şi momentul fragil din cuplu trece repede.. Sfat: Ai mai multă încredere în tine. Numărul norocos al zilei: 18.

Citește și: TOP 4 Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie

Scorpion

Ieşi în lume, îmbracă-te bine, pune accent pe felul cum arăţi, cum vorbeşti, cum te comporţi, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele şi cineva este cu ochii pe tine. Sfat: Dragostea este aprope, fii disponibil! Numarul norocos al zilei: 7.

Săgetător

E timpul deci să spui adio unei etape care se încheie acum în urma ta, să închizi acel capitol cu lecţiile învăţate şi concluziile trase, şi apoi să înceapă un alt episod, mult mai animat şi mai plin de acţiune, şi care te va împlini. Sfat: Desprinde-te mai repede de ce te ține în loc. Numărul norocos al zilei: 11.

Capricorn

Nici nu-ţi vine a crede câte lucruri poţi şterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lungă, dar dacă te-ai uita mai bine, ai vedea că sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate uşor.. Sfat: Nu te mai stresa pentru lucruri mărunte! Numărul norocos al zilei: 16.

Vărsător

Este o zi bună pentru a crea legături care te vor ajuta foarte mult în viitor! Tratează-i pe ceilalți cu multă atenție și vei avea numai de câștigat. Sfat: Fii mai prezent! Numărul norocos al zilei: 22.

Pești

Teama că te-ar putea afecta tot ce este în jur face mai mult rău decât efectele criticilor lor asupra ta! Sfat: Fii echilibrat și găsește răspunsul la întrebarea care te macină în interiorul tău!  Numărul norocos al zilei: 17.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top