Connect with us
Horoscop 14 martie 2020. Vin zile mai bune pentru Pești

Zilnic

Horoscop 14 martie 2020. Vin zile mai bune pentru Pești

Horoscop 14 martie 2020. Urmează o zi plăcută și relaxantă de weekend. Lasă deoparte toate grijile și concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat: cei dragi!

Berbec

Nu trebuie să te întristezi dacă nu ies lucrurile așa cum ai dorit. Întotdeauna există și o a doua variantă, trebuie doar să o cauți cu mai multă antenție. Sfat: Nu te descuraja niciodată Numărul norocos al zilei: 8.

Taur

Este indicat să petreci mai mult timp cu cei dragi, mai ales că nu ești în cea mai bună formă a ta. Te simți puțin singur și confuz, însă acest sentiment va trece repede. Sfat: Stai mai mult cu familia. Numărul norocos al zilei: 3.

Gemeni

Lucrurile intră în sfârșit pe un făgaș normal pentru tine, așa că nu ai putea decât să te bucuri și să te liniștești. În ultima perioadă ai acumulat foarte mult stres.. Sfat: Fii mai calm! Numărul norocos al zilei: 15.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum reacționează zodiile la necazuri

Rac

Ai tendința să își asumi tu greșelile altora, deși nu ai nicio legătură cu ce fac ei. Încetează să mai fii tu cel care îi împacă pe toți. Sfat: Vezi-ți de treaba ta astăzi și nu te implica în treburile altora!  Numărul norocos al zilei: 1.

Leu

Trebuie să fii alături de oamenii potriviți ca să te poți bucura pe deplin de această zi. Ești în pericol să fii pus într-o situație jenantă dacă nu ai alături pe cine trebuie. Sfat: Fii tu însuți! Numărul norocos al zilei: 4.

Fecioară

Nu ești în cea mai bună formă a ta, mai ales din punct de vedere fizic. Este bine să stai să te odihnești mai mult în acest weekend. Sfat: Relaxează-te și lasă probleme pentru săptămâna viitoare! Numărul norocos al zilei: 4.

Balanță

Cei din jur pun presiune prea mare pe tine și te simți extrem de tensionat. Deciziile pe care le vei lua astăzi nu sunt cele mai bune, așa că mai bine te abții. Sfat: Bazează-te doar pe propria ta persoană.. Numărul norocos al zilei: 11.

Citește și: TOP 4 Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie

Scorpion

Vei primi vești de la o persoană de departe, de care nu ai mai auzit de foarte mult timp. Conversația te va da peste cap complet. Sfat: Fă pași mărunți și nu te grăbi să iei decizii! Numarul norocos al zilei: 5.

Săgetător

Cineva din familie te stresează foarte mult, iar asta îți dă o stare proastă. Nu vei avea chef să ieși și să socializezi, însă nu trebuie să te lași doborât. Sfat: Rămâi calm și privește lucrurile obiectiv. Numărul norocos al zilei: 1.

Capricorn

Lucrând pe două fronturi rişti să le strici pe amândouă, pentru că zilele acestea nu prea te poţi concentra să faci mai multe deodată. Sfat: Fii mai cerebral și fă lucrurile pe rând. Numărul norocos al zilei: 9.

Vărsător

Iei totul prea în serios și asta te afectează. Fii mai spontan, mai optimist, mai jucpuș. nu te lăsa doborât de orice detaliu. Sfat: Rămâi tu însuți și privește lucrurile cu mai mult otpimism. Numărul norocos al zilei: 3.

Pești

Îţi permiţi nişte cumpărături pe care ţi le doreşti de multă vreme, poate o investiţie în imaginea ta publică, cea care atrage atenţia asupra ta. Ai totuși grijă la chetuieli, pentru că ai tendința să faci unele prea mari. Sfat: Fii echilibrat!  Numărul norocos al zilei: 15.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top