Connect with us
Horoscop 15 noiembrie 2020. Cum încheie zodiile săptămâna

Zilnic

Horoscop 15 noiembrie 2020. Cum încheie zodiile săptămâna

Horoscop 15 noiembrie 2020. Pentru cele mai multe dintre zodii, ziua de 15 noiembrie aduce multă relaxare. Finalul acestei săptămâni vine cu gânduri bune și chef de stat la TV, pe canapea, cu cană mare de ciocolată caldă. Deja ați început să vă gândiți la sărbătorile de iarnă și chiar dacă știți că nu veți pleca nicăieri, vă entuziasmează ideea de a pregăti casa pentru Crăciun.

Horoscop 15 noiembrie 2020

Berbec

Un suflu de prospețime se simte la voi, o să vă reinventați pentru că aveți tot felul de idei ingenioase, mai ales pentru că voi aveți tendința de a trăi mai mult în prezent decât în viitor. Pe plan sentimental totul merge minunat, iar asta vă dă o stare nemaipomenit de bună.

Taur

Taurii ar face bine să fie puțin mai organizați și să își dea seama pe ce drum vor să pornească. În ultimul timp au fost haotici, iar asta nu are cum să aducă ceva bun în viața lor. La serviciu este posibil să primească o veste care nu o să-i afecteze neapărat, dar nici nu o să le convină prea tare.

Gemeni

Se poate să aveți nevoie de un notar, să puneți pe hârtie un drept de proprietate, sau ceva de genul acesta. Este posibil să angajați o firmă care să repare, să zugrăvească pe acasă, sau să vă construiască un garaj, niște dependințe.

Rac

Zi mare pe plan sentimental. O să dați cărțile pe față la întâlnirea cu ființa iubita și, odată spus adevărul, se va sparge și ghinionul în dragoste. Este posibil să vi se dea dreptate într-o chestiune legată de serviciu sau de o muncă în particular, și să semnați un act important.

Leu

Se va debloca o situație si or să vă parvină banii pe care nu i-ați luat la momentul stabilit. Astfel o să vă permiteți și unele lucruri la care nu aveați acces. Vi se propune ceva nou de lucru care o să vă stoarcă de energie, dar s-ar putea să merite banii. E de luat în calcul!

Horoscop 14 noiembrie 2020

Fecioară

Se pare că o să faceți progrese în materie de lucru cu avocații, ca să câștigați un proces, să primiți ce e al vostru și să vă salvați onoarea. O să vă înțelegeți cu ființa iubită, chiar dacă au fost ceva divergențe de opinii și suspiciuni reciproce.

Balanță

O să luați o decizie referitoare la banii din bancă și o să îi scoateți sau îi depuneți în alt cont, faceți un depozit sau treceți la investiții. Poate vă interesați de sănătatea cuiva din familie care n-are bani de operație sau de un RMN și alte analize costisitoare.

Scorpion

O să vă înțelegeți mai bine cu șefii, cu colegii și o să vă organizați în așa fel încât să meargă totul ca uns și să câștigați mai ușor banii. Confirmare că vi s-au rezervat bilete de cazare, de transport, ca sa vă duceți în străinătate, fie cu treaba, fie în interes turistic. Fiți prudenți!

Săgetător

Poate ați reușit să vindeți sau să cumpărați ceva care ar fi spre folosul întregii familii și o să aveți timp și de voi de aici încolo, sa vă îngrijiți. O invitație pentru după amiaza la un târg, o expoziție, un eveniment în aer liber, și o să vă faceți noi prieteni pe-acolo.

Capricorn

Vă petreceți ziua de astăzi stând, așa cum nu ați mai făcut-o de multă vreme. Ați intrat deja în febra sărbătorilor de iarnă, trăiți magia Crăciunului și gândul vă este la decorațiuni, luminițe colorate, globuri, brazi și filme de Crăciun. Bucurați-vă de toate!

Vărsător

În ultima vreme v-ați cam alintat. Vă placă să vă plângeți celor din jur, ba cu una, ba cu alta, și toate ca să atrageți puțin atenția. Încercați să vă bucurați mai mult de prezent, de binele pe care îl trăiți și lăsați dramele că nu vă aduc niciun beneficiu.

Pești

Peștii înoată în ape limpezi astăzi. Au o stare de bine și o energie debordante. Nimeni și nimic nu stă în calea fericirii voastre. Sunteți bine și împăcați cu tot ce vi se întâmplă.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top