Connect with us
Horoscop 13 noiembrie 2020. Ce zodii au planuri mari înainte de weekend

Zilnic

Horoscop 13 noiembrie 2020. Ce zodii au planuri mari înainte de weekend

Horoscop 13 noiembrie 2020. Predicții astrale pentru ziua de vineri. Ce vor face zodiile în ultima zi de lucru a săptămânii și ce planuri au pentru weekend. Ritm intens pentru nativii zodiei Berbec.

Horoscop 13 noiembrie 2020

Berbec

Nimeni și nimic nu stă în calea fericirii voastre. Aveți o zi bună și vă bucurați din plin de momentele frumoase alături de cei dragi. Mai mult decât atât, sunt șanse să primiți o veste bună din partea șefilor. Poate fi vorba despre o promovare, sau, cine știe, poate chiar o creștere salarială.

Taur

Poate faceți încă un pas decisiv spre împăcarea cu cineva care nu v-a uitat și tot speră să vă continuați relația pentru că aveți suficient de multe lucruri în comun.

Gemeni

E posibil să primiți ceva în dar, să vi se rostească numele pe o scenă, la capătul unei competiții, să luați un premiu. Se poate să le atrageți atenția unor oameni importanți printr-o ieșire la rampă și o să ajungeți mai sus, în carieră, o să vă bucurați de prestigiu.

Rac

O să mai lăsați de la voi în relația cu partenerul de viață, ca să-și facă loc armonia în cuplu, să vă meargă și mai bine. O să faceți tot posibilul să ajungeți la o întâlnire care vă poate schimba viața sentimentală în bine, și o să fie șansa voastră de a fi, în sfârșit, fericiți.

Fecioară

Poate luați ceva ieftin, la reduceri pentru casă. Schimbați câte ceva în interiorul locuinței dacă nu ați reușit înainte până acum. Veți face o cheltuială, poate luați cuiva un cadou, sau poate vă faceți chiar vouă un cadou, ceva la care râvniți de multă vreme.

Balanță

Va simțiți mult mai stăpâni pe situație și o să reglați situația familială, vă dați întâlnire cu acele rude care au cam lipsit de la mesele festive și strângeti relațiile.

Scorpion

Se anunță cineva în vizită, dar se poate să vă treziți și cu un musafir surpriză și pe care o să-l primiți cu dragă inimă. Poate vi se împlinește o dorință, vă bucurați de revenirea cuiva de pe unde a fost plecat, sau primiți un cadou.

Horoscop 12 noiembrie 2020

Săgetător

Nu ignora sfaturile celor din jurul tău. S-ar putea să descoperi că sunt mai bune decât crezi.
O sa deblocați o sumă din bugetul familiei și o să le luați copiilor ce știți că le place și-i duceți în parc, la jocurile preferate.

Capricorn

Dimineața și după-amiaza sunt destinate unei comunicări plăcute. Visezi la un viitor fără griji. O problema de sănătate o să dispar poate pentru că și-a făcut efectul un tratament și o să fiți în formă.

Vărsător

Încearcă să nu muncești prea mult azi. Nu te angaja în nimic nou. Este ultima zi a săptămânii, înainte de weekend, și tu ai nevoie de muuultă odihnă.

Pești

Profită de această zi pentru a-i permite corpului și minții să se odihnească. Este foarte posibil ca până la sfârșitul zilei ritmul tău general de viață să devină mult mai intens.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top