Connect with us
Horoscop 7 ianuarie 2020. O zi plină de surprize pentru aceste zodii

Zilnic

Horoscop 16 noiembrie. O zi grea pentru aceste zodii

Horoscop 16 noiembrie 2019. Urmează o zi nu foarte ușoară, însă îi vom face față dacă vom ști să îi ascultăm pe cei din jur, să fim mai blânzi și mai calzi.

Nu uita că graba strică treaba, așa că lucrează în rimtul tău și învață să te mai și odihnești, căci e sfârșit de săptămână.

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2019 Berbec

Nu te lua după prima informaţie care îţi parvine azi, pentru că nu va dura mult şi ar putea apărea detalii în plus, poate mult mai utile decât cele sosite în primă instanţă. E bine să te informezi din mai multe surse, pentru că aşa vei fi mai sigur de ceea ce afli. Veştile care sosesc azi pot deschide direcţii complet noi faţă de ceea ce credeai că trebuie să faci, de aceea cel mai indicat ar fi să aduni mai multe idei, planuri sau soluţii şi abia apoi să discerni care ţi se potriveşte cel mai bine. Altceva e să ai un plan de rezervă decât o singură cale de mers!

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2019 Taur

Tu nu ţinteşti direct la ţelurile cele mai înalte, ci eşti de părere că poţi ajunge acolo încet, din paşi mici. De ce să investeşti tot ce ştii într-o singură direcţie, când poţi urca din treaptă în treaptă? Succesul de azi devine startul ideal pentru succesul de mâine. Eşti un exemplu de reuşită, de concentrare şi mai ales de răbdare, pentru că tu iei totul încet, fără grabă, convins că într-o zi vei ajunge la scopul maxim. Consideri că reuşita cea mai înaltă îşi va extrage resursele din fiecare etapă intermediară, tocmai de aceea le tratezi pe toate cu la fel de mult interes, fără a ignora importanţa niciuneia, oricât de mică ar părea.

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2019 Gemeni

Unde intervii tu, se face linişte, deoarece ai un talent aparte de a aplana chiar şi cele mai aprinse dispute. Găseşti o cale de a calma spiritele şi de a-i pune la masa tratativelor, pentru a descoperi o soluţie de mijloc. Ai talent de negociator, de consilier, de psiholog chiar, pentru că tonul tău calm şi plăcut dezamorsează conflictele. Ai şi calităţi de judecător impaţial, pentru că te aşezi între cele două tabere ca să analizezi situaţia şi dintr-o direcţie şi din alta, pentru a se înţelege problema echitabil.

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2019 Rac

Este o zi riscantă pentru unele planuri, pentru că poate apărea o surpriză neplăcută care strică tot. Fii pregătit pentru orice, mai ales pentru eşecuri sau finaluri bruşte de drum, dar nu trebuie să priveşti acest hop ca pe o pedeapsă sau ca pe un ghinion, ci ca pe o lecţie bună de viaţă. Data viitoare, când vei fi în aceeaşi situaţie, lucrurile vor merge mult mai bine pentru că vei fi pus în temă cu eventualele pericole ce pot apărea, pentru a le putea evita din timp.

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2019 Leu

Simţi nevoia să povesteşti despre marile tale vise cuiva drag, şi e o plăcere să descoperi că îţi alimentează şi el visele, poate chiar are şi el aceleaşi scopuri de atins şi v-aţi putea uni forţele ca să vâsliţi amândoi în aceeaşi direcţie şi în acelaşi ritm. Vă completaţi excelent unul pe altul, şi vă încurajaţi reciproc să ajungeţi acolo unde visaţi, pentru că ţelul vostru se apropie! Dacă ai înainta singur pe acest drum, ar fi mai greu, dar aşa, punând amândoi în acelaşi coş atâtea resurse pozitive, rezultatele nu au cum să fie departe. Conlucraţi, discutaţi, consultaţi-vă şi succesul apare mai repede!

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2019 Fecioara

Nimereşti, pur şi simplu, într-un mediu tensionat în care energiile sunt descătuşate aiurea, fără un motiv anume. Ai avea mai mult de câştigat dacă nu te-ai băga în aceeaşi oală cu cei din jur, pentru că tu chiar nu ai nicio legătură cu problemele acestora. Încearcă să zâmbeşti şi să treci mai departe ca şi cum n-ar fi nimic, pentru că atitudinea ta e net superioară. Abordezi o oarecare indiferenţă la ceea ce se spune în jur şi, cu un dram de umor, ai putea depăşi momentul critic fără urmări neplăcute. Ce-a fost a fost!

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2019 Balanta

O faci pe neştiutorul în faţa unei persoane care are pretenţii mari de la tine, dar e mai bine să recunoşti sincer că nu ai soluţie la problema de faţă decât să abordezi o atitudine falsă, care nu te reprezintă. Cinstit ar fi deci să spui clar ce nu ştii şi să ceri un sfat experimentat, deoarece întotdeauna ai ceva nou de învăţat de la alţii. Îţi accepţi poziţia de învăţăcel în faţa unui mentor care va aprecia corectitudinea ta şi îţi va preda o lecţie folositoare de viaţă. De mâine nu vei mai spune că nu ştii, ci că tocmai ai învăţat acel lucru!

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2019 Scorpion

Ştii să-ţi exprimi sentimentele într-o formă convingătoare, pentru că nimeni nu îţi poate contesta talentul literar. Ai fi un scriitor grozav de romane cu tentă romantică, pentru că, cel puţin azi, deţii toate calităţile în acest sens: şi un vocabular bogat, şi sensibilitate, şi pricepere de a aşeza cuvintele într-o formă plăcută. Dacă ai astfel de veleităţi, pune-le în practică, pentru că ar putea ieşi o operă literară de toată frumuseţea. Dacă nu, atunci îndreptă-ţi vorbele frumoase către cineva drag: va fi încântat de ce aude!

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2019 Sagetator

Faci echipă foarte bună cu un prieten care parcă s-ar afla pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Chiar dacă nu e niciunul cu nimic mai presus sau mai prejos, unul din voi trebuie să preia conducerea planului la care vă aduceţi contribuţia, iar acela se pare că eşti tu. Celălalt doar te completează, îşi exprimă părerea, confirmă ceea ce spui tu, pentru că îţi recunoaşte superioritatea şi talentul de lider înnăscut. Nu îl deranjează deloc că tu eşti capul acestui proiect, dimpotrivă, chiar se bucură că altcineva îşi asumă răspunderea, el fiind un foarte bun tovarăş de lucru.

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2019 Capricorn

Profită de răgazul care ţi se oferă azi, chiar dacă, pe moment, eşti tentat să te enervezi şi să priveşti totul în negru, ca pe un blocaj. O pauză în planurile tale sau în miezul unor evenimente foarte dinamice nu e chiar un lucru rău, pentru că te ajută să te retragi din agitaţia înconjurătoare şi să arunci o privire înapoi. Având acest moment de respiro, poţi descoperi la timp că ai scăpat ceva din vedere şi ai putea lua măsuri imediat. Mâine ar putea fi deja prea târziu să mai repari ceva, dar acum, detaşat de tot ce te împingea de la spate, ai putea interveni salvator.

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2019 Varsator

Te concentrezi foarte serios la o activitate de lungă durată, de care eşti conştient că se clădeşte lent şi greu. Nu pretinzi rezultate imediate, pentru că ştii foarte bine că e cale lungă până la succes, dar îţi vezi de treabă cu seriozitate. Ceea ce depinde de tine va evolua cu bine spre un nivel de care să fii mândru, de aceea nu aştepţi să-ţi facă nimeni treaba, ci pui mâna pe unelte ca să construieşti singur ceea ce vrei să realizezi. Eşti suficient de bine motivat de ceea ce te aşteaptă la capăt şi ai şi multă răbdare, clădind totul pas cu pas până la forma finală.

Horoscop zilnic 16 noiembrie 2019 Pesti

Oricât te-ai strădui să fii pe placul lumii, nu poţi mulţumi pe toţi, deci nu te mai chinui atâta! Dacă pe cineva îl satisface gestul tău, fii sigur că alături se găseşte cineva care să te judece. Vei resimţi această împărţire clară în două tabere în jurul tău, pentru că ceea ce spui tu, acum, unuia i se va părea a fi bun şi nobil, în timp ce altul te va critica intens. Tu fii aşa cum eşti, nu te mai lupta să fii pe placul lumii, pentru că nu vei reuşi! Cât timp ceea ce faci consideri că este şi ceea ce se cuvine, asta contează cel mai mult. Tu să fii mulţumit că faci totul corect, cinstit, nobil, conform propriilor tale criterii şi principii.

Horoscop oferit de Acvaria.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top