Connect with us
Horoscop 27 februarie 2020. O zi plină ce încercări

Zilnic

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019. Urmează o săptămâna foarte productivă

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019. Urmează o săptămână foarte bună, iar creativitatea este cuvântul care ne definește.

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019 Berbec

Intri în legătură cu persoane oficiale, cu reprezentanţi ai instituţiilor statului, de la care aştepţi un document, o aprobare sau o soluţionare a unei chestiuni care depinde numai de ei. Te rogi să-i găseşti în toane bune, pentru că nu ai tolera ideea să mai vii şi mâine. Birocraţia e cel mai mare inamic al planurilor tale, căci, peste tot unde te-ai duce, eşti nevoit să aştepţi, să te ploconeşti, să ceri smerit ceea ce ai nevoie, şi cum altă soluţie nu ai, trebuie să joci cum ţi se cântă, altfel nu ţi se rezolvă doleanţa. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019 Taur

Munceşti cu sârg, conştient că rezultatele unui proiect la care îţi aduci contribuţia depind numai şi numai de forţele tale. Deţii toate resursele necesare unui succes deplin: şi chef de muncă, şi energie, şi răbdare, şi ambiţie, şi mijloacele concrete de a pune în practică ceea ce ai clădit până acum la nivel teoretic, deci nu mai e decât o chestiune de timp până se văd roadele muncii tale. Eşti pe drumul cel bun, apar suficiente stimulente pe parcurs care îţi confirmă faptul că ceea ce ridici cu mâinile tale e de valoare şi va avea efectele scontate la final, deci nu te opri: punctul final nu e departe. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019  Gemeni

Te bucuri de o stare de dolce far niente care nu te reprezintă de obicei, pe tine, un om mereu în mişcare, dar probabil aveai nevoie de puţină odihnă. Dormi câteva ore în plus, te răsfeţi în tratamente care fac bine trupului sau sufletului, îţi permiţi să te ocupi de lucrurile carte îţi fac plăcere sau poate îţi permiţi o zi de vacanţă. Ai dori să dureze cât mai mult această stare de bine, de confort emoţional, de pace interioară, dar numai de tine depinde cum reuşeşti să prelungeşti această binefăcătoare tihnă. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019  Rac

Pleci la drum pentru rezolvarea multor treburi de serviciu, dar sunt călătorii cu rezultate pe măsura aşteptărilor tale. Totul va ieşi foarte bine, ca atare fă-ţi bagajele să pleci în altă locaţie pentru a-ţi aduce contribuţia la diverse planuri profesionale. E nevoie de tine undeva în altă parte decât erai obişnuit, pentru că experienţa ta este necesară rezolvării rapide a unor sarcini. Te întorci acasă mulţumit, cu sarcina îndeplinită, chiar dacă deplasarea în sine poate fi obositoare. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019 Leu

Eşti cam neatent acum, la începutul unui proiect care va consuma mari resurse de energie. Dacă nu îţi calculezi bine forţele, ai putea investi tot elanul în prima etapă şi la următoarele te vei bloca. Merită să-ţi păstrezi acest entuziasm cât mai mult timp posibil, deci ar fi păcat să dai totul pe o singură carte şi mai apoi să renunţi. E un demers de lungă durată în care ar fi bine să-ţi drămuieşti mai bine energia, pentru că vei avea nevoie de ea pe parcursul mai multor paşi de acum înainte şi dacă o iroseşti acum, la început, nu vei mai ajunge nicăieri. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019  Fecioara

Atragi alături de tine persoane fără experienţă, începătoare în unele domenii, care te privesc cu admiraţie, aşteptând mult de la tine. Vor un sfat, o îndrumare, o lecţie de viaţă, semn că îţi apreciază experienţa sau superioritatea în unele planuri. Tu ai ce să le împărtăşeşti, ştii atâtea, ca atare te vei dedica lor cu inima deschisă, dornic să transmiţi mai departe ceea ce ştii. Nimic nu e mai încântător decât să vezi oameni care nu ştiau nimic atunci când au venit la tine, că pleacă de aici cu lecţia învăţată, fiind cu ceva mai înţelepţi decât la început. Poţi fi un profesor excelent pentru cei tineri. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019 Balanta

Anturajul în care ai nimerit îţi este neprielnic, pentru că te influenţează negativ. Ai în jur doar oameni trişti, săraci, bolnavi, cu tot felul de probleme care văd în tine o ureche bună de ascultat sau un umăr de plâns şi te monopolizează cu ale lor. Oricât ai încerca să pleci din acel mediu, nu vei scăpa de discuţiile cu tentă negativă, încât, la finalul zilei, vei vedea că nu eşti deloc în apele tale, ci începi să gândeşti ca ei. Încearcă să găseşti în preajma ta măcar un cârlig de speranţă sau de veselie de care să te agăţi, pentru că anturajul acesta îţi face rău. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019 Scorpion

Modul agresiv în care te adresezi celor din jur creează mari animozităţi şi tensiuni, pentru că nu e pe placul nimănui, nici măcar pe placul tău. Se resimte o oarecare apăsare peste tot unde se discută pe asemenea ton, deci, înainte de a deschide gura, pune-te un pic în pielea celui care te ascultă. Ţie îţi place? Cu siguranţă, nu, şi asta va fi cea mai bună metodă de a reduce nervii în relaţia cu ceilalţi. Acum contează foarte mult capacitatea de a privi o situaţie negativă din unghiul celuilalt de vedere pentru că aşa se va reveni mult mai uşor la relaţii mai paşnice. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019 Sagetator

Munceşti mult, dar nu prea iese mare lucru din mâinile tale. Nu cumva nu te concentrezi eficient, nu cumva doar mâinile tale se mişcă, dar mintea e în altă parte? Dacă nu reuşeşti să-ţi canalizezi toate forţele spre un unic scop, nu va ieşi nimic constructiv astăzi. Dacă ai probleme pe alte planuri ale vieţii, vei merge la serviciu deja stresat încât rişti să faci mari greşeli din neatenţie, ceea ce poate atrage reclamaţii de la clienţi, mustrări de la şefi şi ostilitatea colegilor. Fă un efort să te aduni complet la un singur obiectiv, atunci când te apuci de o treabă. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019 Capricorn

Nici nu ai încheiat bine un capitol, că tu deja te gândeşti la altceva şi mai interesant şi mai îndrăzneţ decât primul. Aşa eşti tu: inovator şi creativ, mereu dornic de noutate, şi nu poţi sta pe loc nici măcar ca să-ţi reîncarci bateriile. S-a născut deja un alt scop în mintea ta şi nu pierzi vremea: te apuci serios de treabă, entuziasmat ca la orice nou început de drum. Totul evoluează extrem de bine şi de repede. Posibil ca noul plan să se nască, de fapt, din cel tocmai încheiat, acela fiind doar startul unei noi direcţii care va avea efecte şi mai bune decât primele. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019 Varsator

Unde-i lege, nu-i tocmeală, ca atare nu insista să duci la capăt o acţiune dacă ştii că nu e întru totul legală. Cineva stă cu ochii pe tine gata să te sancţioneze dacă te prinde cu ocaua mică, deci evită tentaţia de a călca strâmb doar cu gândul că nu te vede nimeni. Ba da, te vede, şi ai putea avea mult de suferit dacă erorile vor fi scoase la lumină. Reputaţia ta, imaginea ta de profesionist, chiar şi stima de sine ar putea fi ştirbite de o critică îndreptată acum spre tine, ca atare urmează numai căile cinstite, ba chiar repară repede şi vechile erori pe care le ai pe conştiinţă. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019 Pesti

Eşti capabil să dai şi haina de pe tine doar pentru a fi de ajutor unui prieten, dar vai, acesta nu ştie să aprecieze gestul tău. Sacrificiile sunt uneori inutile, pentru că te dedici unor oameni care nu ştiu să valorifice ceea ce ai tu de oferit. Dăruieşti cu dragă inimă, dar celălalt pune la îndoială intervenţia ta, caută nod în papură, ba, după ce profită de ceea ce ai tu de oferit, începe să vorbească de rău gesturile tale. E un moment bun să începi şi tu să faci curăţenie printre colaboratori, pentru că vei descoperi mai uşor cine merită ajutorul tău, şi cine nu. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic, 17 noiembrie 2019, Astrocafe.ro.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top