Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Leu

Pasiunile se aprind, ceea ce este bine pentru un semn de foc ca al tău. Totuși poți percepe lucrurile din viața ta ca pe o imensă stare de oboseală. Sarcinile vin una după alta. E timpul să-ți amintești în sinea ta de ce  atâta muncă. Gândește-te că susți familia sau că vrei succes, un din două. Îți recomand să te întoarci la jurnalul de lucru pentru a-ți găsi echilibrul.

Cum Venus, este în Casa a 2-a, în casa banilor proprii și în opoziție cu Neptun din Casa a 8-a,  casa resurselor de la alții, s-ar putea pune problema unei achiziții pe care ai luat-o în considerare, în ideea că îți va face viața mai ușoară. Poate te întrebi dacă acest dispozitiv de economisire a forței de muncă, merită cheltuiala. 

Marte, în Casa a 9-a, casa de expansiune a minții, face pătrat cu Jupiter, planeta cunoașterii. Dacă ești încă la școală, acesta este un aspect excelent pentru susținerea testelor, finalizarea rapoartelor sau întâlnirea cu consilieri educaționali. Acesta este, de asemenea, un aspect care susține activitățile administrative cum ar fi obținerea unei autorizații de construcție, reînnoirea unei licențe tehnice sau solicitarea unei finanțări pentru afaceri. Indiferent cât de abruptă este panta, vei putea să ajungi în vârful acelei grămezi de hârtie.

Apoi, Venus în Fecioară face trigon cu Pluto din Casa a 6-a a astilului de viață. Poți lua măsuri pentru a transforma rutina zilnică. S-ar putea să îți reprioritizezi timpul liber, astfel încât să te poți ocupa de pasiunile tale – artă, scenariu, scris sau să compui o piesă nouă la pian.

Chiron, în casa a 9-a, casă de spiritualitate îl zgâlțâie cu o inconjuncție pe Mercur în Casa a 4-a, a familiei. Ai ocazia să vezi dincolo de cuvinte pentru a păstrunde sensul mai profund al lucrurilor. Astăzi, poți aborda subidiverse subiecte într-un mod diferit.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Leu Relațional

 Dacă te întrebi de ce ar trebui să faci o modificare luni, poate fi un semn că trebuie să faci acest lucru. Cel puțin așezarea lucrurilor dă inimii tale o liniște necesară. Și cu cât ești mai deschis la noi idei și activități aleatorii marți și miercuri, cu atât vei găsi mai multă distracție și romantism. Impresionezi cu mintea acum. Lasă instinctele să te ghideze spre sfârșitul săptămânii. Acest lucru înseamnă să te implici și să asculți atent. Până la urmă vei știi exact ce să faci cu tine, iar faptul că ești foarte sexy este cireașa de pe tort.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Leu Profesional

 Nu există nimic mai bun decât o sesiune de brainstorming pentru a pune ideile în mișcare. Unii dintre colegii de muncă sunt bucuroși și surprinși totodată că ai acceptat să lucrezi cu ei. Marți și miercuri, pune ceea ce vrei în ecuație fără să te împotmolești în replicile celor invidioși. Joi, vei privi în jur și vei realiza cât de norocos ești că ai slujba pe care o ai. S-ar putea chiar să faci ceva nebunesc și încântător, în același timp, cum ar fi să te întoarci de la  pauza de masă cu gustări pentru toată lumea. Devii vedeta biroului la sfârșitul săptămânii. 

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Leu Financiar

Este timpul să finalizezi unele vânzări sau achiziții pe care le ai în derulare. Semnează contracte sau alte documente legale numai după o discuție atentă cu partenerul. O întâlnire sau prezentare în această săptămână ar fi un loc ideal pentru a face publicitate unei idei care ți-a trecut prin minte.

Cu toate acestea, urmărește aspectele financiare, în special împrumuturile sau vânzările care sunt la orizont. O achiziție mare sau un contract important ar putea avea nevoie de atenția ta. La fel, o renovare sau construcția unei anexe poate fi dezbătută în timpul unor discuții de familiale. 

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Leu Sănătate

Nu există niciun motiv pentru a intra în panică. Medicamentele date de către medic vor ajuta cu siguranță la eliminarea problemei. Nu ar strica să mergi de 2 – 3 ori pe săptămână la sală sau caută un club unde se practică exerciții cardio. Mersul pe bicicletă, meditația și yoga sunt, de asemenea, benefice.

Citește Horoscop Minerva 19-25 octombrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top