Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Taur

17.10.2020
Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Taur

Săptămâna aceasta ai o imaginație debordantă, numai bun să-ți exprimi creativitatea prin scris, artă sau muzică. Tranzitul scurt care implică pătratul dintre Soarele încă în Casa a 6-a a rutinei cotidiene și Saturn din Casa a 10-a a carierei, aduce o energie greu de manevrat. Dorința ta de libertate transcede dorința de confort și de familie. Nu este o zi pentru a lua măsuri, ci pentru a rumega alegerile pe care le faci zilnic. 

Venus ca planetă a dorințelor îi face opoziție lui Neptun în Pești. Poți imagina tot felul de lucruri, mai ales când vine vorba despre romantism. Este posibil să ai o atracție considerabilă față de un prieten. Dacă ești singur, s-ar putea să ajungi la acea persoană pentru a vedea dacă sentimentul este îndreptățit.

Marte, în Casa a 12-a, casă și a talentelor ascunse, îl influențează pe Jupiter din Casa a 9-a, a educației. Dacă ești student, este un aspect cu energie ridicată cate te ajută să treci cu bine examenele și proiectele. Dacă vrei să urmezi niște cursuri este bine să te înscrii pe YouTube la un curs creativ de producție video sau fotografie. S-ar putea să descoperi că ai talente latente de care habar nu aveai.

Cu trigonul dintre Venus în Fecioară și Pluto din Capricorn, ai putea să te conectezi cu cineva, care este faimos sau face ceva ce admiri foarte mult. Spune-i cât de mult te inspiră.

Mercur din casa a 7-a a relațiilor face opoziție lui Uranus din casa 1 a intuiției. Este o zi bună pentru a ajunge la cineva și a-i anunța că ești acolo pentru ei. Acest lucru este deosebit de important mai ales dacă s-au confruntat cu unele probleme emoționale. Au nevoie de un umăr pe care să se sprijine și tu poți fi acela.

Sâmbătă este posibil să ai grijă de copiii sau de animalele de companie ale altcuiva. Și, deși acest lucru nu este ceva ce faci în fiecare zi, este bine să răstorni ordinea lucrurilor din când în când.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Taur Relațional

Iubirea este ca un lux încă de luni; cufundă-te în ea, las-o să te înconjoare și u-ți fie teamă să vorbești despre ceea ce simți. Revenirea afecțiunii tale este greu de rezistat. Curajul însă nu pare să-ți revină decât încolo, pe miercuri dar s-ar putea să nu mai aibă efectul scontat. Gândește-te cum să te schimbi. 

Dacă ești în cuplu veți dori să vă relaxați și este posibil să fugiți undeva în afara orașului, fie la părinți, fie la căsuța de la țară. Dacă ești singuri, sfârșitul de săptămână îți poate aduce unele  negocieri relaționale. Ar trebui să te încăpățânezi pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Taur Profesional

 S-ar putea ca cineva să-ți pună pe birou un contract și să-ți ceară să arunci o privire peste el. Îți este destul de greu să acorzi atenție elementelor de bază însă. Vei fi mai liniștit și mai motivat marți. Cineva va răspunde foarte bine la ceva ce spui miercuri și te va face să-ți dai seama cât de mult contează opiniile tale în cadrul biroului. Nu lăsa ca o dispută referitoare la responsabilitate dela sfârșitul săptămânii să vă pară altceva decât o supărare trecătoare. Orice ai face, nu-l lăsa să-ți strice weekendul.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Taur Financiar

Dacă simți că poți să o faci înscrie-te la un curs online pentru a-ți perfecționa o abilitate existentă. Transformarea carierei este posibilă acum dacă sunteți dispus să riști. Te atrag profesiile bancare. Unii au obiective concurente pentru tine, provocându-ți o anumită frustrare. Fii autentic, vorbește din inimă și fii gata să faci compromisuri. Amintește-ți că lucrul în echipă este cel mai bun mod de a garanta succesul. Și profesional și financiar. Nu uita că nimeni nu poate face totul singur.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Taur Sănătate

 Influențele planetare nu par favorabile în ce privește sănătatea și condiția fizică în această săptămână. Posibile probleme care țin de răceli. Deoarece Marte se mișcă în opoziție cu Soarele, ai predispoziție spre accidente prin cădere de la înălțime, deci atenție cei care lucrați în construcții mai ales! Plimbarea sau înotul, te vor ajuta să te menți în formă.

Citește Horoscop Minerva 19-25 octombrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI