Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Scorpion

Există oportunități care fac să te bucuri de prezența cuiva special. Soarele este în Casa a 12-a, în casa ta de intuiție, și face pătrat cu Saturn din Casa a 3-a a comunicării. Intuiția îți sugerează să faci lucrul mai dificil, o acțiune care ar putea face să te simți inconfortabil, dar care este spre binele tău. 

Tot acum, Venus, este în Casa a 11-a, a prietnilor și a mediului social în care trăiești, și îi face opoziție lui Neptun din Casa a 5-a. Ai putea petrece mare parte a timpului cu prietenii. Este bine să petreci puțin timp conectându-te cu oamenii la care ții, auzind despre ziua lor, relaxându-te și râzând împreună.

Marte, unul din stăpânii tăi planetari, este în casa a 6-a a stilului de viață și face pătrat cu Jupiter din Capricorn. Vrei să faci lucrurile în felul tău, să încalci regulile și să vezi ce se întâmplă. Așa că luni este o zi bună pentru acțiuni îndrăznețe, mai ales prin comunicare. Exprimă-ți gândurile și sentimentele și lasă lumea să se ocupe de ele.

Mai târziu, Venus face trigon cu Pluto din Capricorn. Poate fii un aspect magic care îți aduce sentimente intense aproape la nivelul obsesiei. S-ar putea să spui cuiva ce pasiune a stârnit în tine și cât de mult îl iubești. Sau s-ar putea ca tu să fii destinatarul unei asemenea declarații de dragoste. Ar putea fi o relație demnă de un roman.

Vineri, Mercur aflat în semnul tău îl capacitează pe Chiron aflat în Casa a 6-a, a muncii. După lălăiala și relxarea începutului de săptămână, este timpul să te așezi și să îți faci de lucru. Este o zi bună pentru a verifica contabilitatea, pentru a returna documentele semnate și pentru a obține altele depuse de câteva săptămâni.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Scorpion Relațional

A începe ceva romantic la începutul săptămânii te-ar putea găsi într-o poziție neobișnuită: cea mai slabă, adică ți se înmoaie picioarele de emoție. Cine știe? S-ar putea să îți placă acest nou rol. O mișcare pasionale miercuri este o posibilitate interesantă, dar modul în care are loc s-ar putea să facă să-ți piară rapid interesul. Gândește-te înainte de a acționa. Totuși, spre sfârșitul săptămânii, puteți lăsa gândurile deoparte și lasă inima să îți fie ghid. Instinctele tale romantice sunt clare. La sfârșitul săptămânii este mai bine să fii spion în casa iubirii decât în ​​centrul atenției.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Scorpion Profesional

Luni este o zi de lucru tipică: lungă, ocupată și impozabilă. Fă tot posibilul să rămâi în joc. Până marți sau miercuri, munca dintr-un aranjament recent va începe brusc să dea roade. Nu numai că vei primi toate lucrurile pe care le-ai cerut, dar vei primi lucruri pe care nici măcar nu ai îndrăznit să le ceri – mici bonusuri, de ici și decolo, pe tot parcursul săptămânii. Indiferent de cât de nebunesc ți se par reușitele săptămâna aceasta și sfârșitul de săptămână va fi unul fantastic.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Scorpion Financiar

 În această săptămână ți se solicită prezentări de ca și prezența la întâlniri cu subiect financiar, pe măsură ce sortezi ofertele și achizițiile. Este momentul să iei niște decizii financiare mari. Abilitatea sporită de a te conecta cu ceilalți te va ajuta în luarea deciziilor. O conversație plăcută cu un șef de birou poate duce la un nou aranjament. Rețeaua lucrează în propriul tău avantaj acum. Scrisul, vorbitul, stabilirea de noi relații totul se întâmplă cu ușurință. Gesturile mici se pot adăuga și pot avea un impact mare asupra viitorului tău. 

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Scorpion Sănătate

Nu ai de ce să-ți fie teamă, dar nu exagera cu efortul fizic. Și, de asemenea, nu da  atenție problemelor minore. Fă-ți timp să faci aerobic sau să dansezi. Muzică veselă, mișcări ritmice – toate acestea te vor elibera de energia acumulată. Este un moment bun pentru a începe o cură de slăbire, dar doar după ce vorbești cu un nutriționist. Aceasta nu este neapărat o dietă strictă, este suficient un complex de exerciții speciale, iar aromele de portocală și scorțișoară te vor ajuta să ai o atitudine pozitVĂ.

Citește Horoscop Minerva 19-25 octombrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top