Connect with us
Horoscop 21 mai 2018. Gemenii au parte de o schimbare majoră

Zilnic

Horoscop 21 mai 2018. Gemenii au parte de o schimbare majoră

Horoscop 21 mai 2018. Racii încep să se iubească pe sine din ce în ce mai mult, lucru excelent de altfel.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Horoscop 21 mai Berbec

Nu reuşeşti să te integrezi în atmosfera veselă din jurul tău, de parcă nu ai avea chiar atât de multe motive de distracţie ca ceilalţi. Fă un efort, de dragul lor, să nu discuţi azi de nimic grav, serios, supărător, pentru că cei din jurul tău chiar se simt bine şi te poţi molipsi de la ei.

Apar veşti bune, iar un zâmbet, peste toate acestea, ar fi darul suprem. Dacă ai coborî un pic la nivelul celor mici, ai descoperi ce zi superbă este, fără să ţi-o tensionezi singur cu problemele adulţilor.

Horoscop 21 mai Taur

Eşti mai puternic decât crezi, deci nu te mai plânge întruna că nu ştii, nu poţi, nu ai, nu eşti pregătit. Deţii toate resursele necesare în interiorul tău. Ascultă ce-ţi transmite intuiţia, pentru că ea te trimite în direcţia cea mai potrivită.

Nu te mai judeca singur atât de aspru, lasă auto-critica deoparte, nu-ţi mai pune în lumină doar defectele şi limitele, ci ai mai multă încredere în ceea ce eşti. Ca să poţi ţinti sus, trebuie mai întâi să fii mai blând cu tine însuţi, fără a-ţi mai pune singur beţe-n roate la tot pasul. Poţi!

Horoscop 21 mai Gemeni

Uneori nu e nevoie de schimbări majore pentru a porni pe o altă cale, ci, puţin câte puţin, poţi schimba în fiecare zi câte ceva la cel care eşti sau la ceea ce faci până ajungi la nivelul cel mai bun.

E ca şi cum ai şlefui în fiecare zi o piatră dură. La prima vedere pare imposibil de sculptat, dar urmând un proces îndelungat de cizelare, într-o zi vei ajunge la capodopera pe care o poţi prezenta lumii cu mândrie.

Aşa şi tu: adună zi de zi câte ceva nou la bagajul de experienţe pentru a deveni cel de mâine, de luna viitoare, de anul viitor, dar totul depinde de răbdarea şi perseverenţa de a trece prin acest proces zi de zi, fără întrerupere.

Horoscop 21 mai Rac

Înainte de a spune dacă un drum este bun sau rău, încearcă să te calmezi şi să faci pace cu tine însuţi.

Dacă eşti tulburat, nervos, decepţionat, e clar că vei privi totul într-o notă pesimistă, or liniştea interioară recăpătată te va ajuta să priveşti lucrurile corect, exact aşa cum sunt ele.

Deschide bine ochii şi priveşte situaţia cu realism, pentru că a te împovăra cu gânduri negre, frici şi stări negative nu te ajută să restabileşti armonia în problema de faţă. Respiră adânc şi calmează-te înainte de orice!

Horoscop 21 mai Leu

Ai mai multe drumuri de făcut sau mai multe invitaţii de onorat, dar dintre ele totuşi nu poţi accepta decât o singură variantă, cea pe care o consideri cea mai importantă pentru sufletul tău.

Ai fi fericit dacă ai atinge mai multe destinaţii în acelaşi timp, dar azi vei reuşi să tragi o linie destul de fermă şi, dintre atâtea căi de mers, să te concentrezi asupra uneia singure, care îţi va face plăcere.

Vei alege şi pentru familie, deopotrivă, pentru că ei te vor urma întru totul în alegerea făcută, ca atare spune tuturor ce ai decis!

Horoscop 21 mai Fecioară

Conştiinţa îţi atrage atenţia că faci ceva care nu se cuvine, ceva nepotrivit pentru reputaţia, renumele, imaginea ta de om cu scaun la cap, deci ar fi bine s-o asculţi şi să te opreşti înainte de a merge mai departe.

Dacă e o chestiune de etică, de deontologie, de morală, e posibil să primeşti suficiente argumente subtile de pe margine care să te avertizeze asupra sensului incorect în care mergi, ca atare apucă-te mai întâi să faci unele verificări.

Analizează foarte serios ce e bine şi ce e rău şi abia apoi extrage concluzia. După aceea va veni şi acţiunea!

Horoscop 21 mai Balanță

Duci în tine de ceva vreme o obsesie, o frică ciudată, pe care nici tu nu ţi-o poţi explica, dar azi ai ocazia de a scăpa de acest stres.

Deschide-te spre nou, spre aventură, spre schimbare, pentru că de ele e legată şi forţa ta de a trece peste acest hop.

Dacă te-ai gândi mai bine, ţi-ai da seama că nici măcar nu sunt propriile tale temeri cele care te ţin captiv acum, ci te-ai lăsat influenţat de zvonuri negative, de poveşti nefaste, de eşecurile altora, şi, privind la felul cum tratează unii marile probleme, începi să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă. Nici vorbă: tu nu eşti aşa, deci rupe-te de turmă, fii tu însuţi!

Horoscop 21 mai Scorpion

Nervii par să explodeze la tot pasul, dar tu eşti oala sub presiune care dă în clocot! Dacă tuturor te adresezi cu ton ridicat şi nu reuşeşti să te adaptezi la stilul fiecăruia, transformi ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore.

Chiar dacă toate te irită, chiar dacă eşti nervos la maximum, fă un efort să mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sărite, pentru că nu are rost să le vezi ca pe nişte mai mici sau mai mari catastrofe.

Vei vedea că lumea începe să te evite şi chiar să-ţi întoarcă spatele dacă le vorbeşti tuturor cu capsa pusă.

Horoscop 21 mai Săgetător

Uneori e bine să păstrezi o oarecare urmă de discreţie asupra surselor tale de venit, pentru a nu stârni invidii inutile. Eşti tentat să te lauzi cu o reuşită financiară sau cu o investiţie de zile mari, ceea ce nu va fi privit cu ochi buni de cei care nu sunt pe acelaşi nivel.

Nu vorbi despre bani astăzi, chiar dacă ai avea suficiente motive de satisfacţie, deoarece ai în preajmă câteva persoane care sunt într-o mare prăpastie financiară şi ar putea începe să te judece sau să gândească vrute şi nevrute despre felul în care ţi-ai câştigat banii.

Horoscop 21 mai Capricorn

Din dorinţa ta de a locui în casa perfectă, azi eşti gata să întorci totul pe dos pentru o curăţenie generală.

Se ştie cât de mult iubeşti tu ordinea şi igiena, dar parcă exagerezi deja. Unii ar spune că ceea ce faci tu e o renovare totală, pentru că faci ordine chiar şi prin cele mai ascunse unghere.

Nu contează cât de obosit vei fi la finalul acestor eforturi, ci doar bucuria care ţi se va citi pe chip că ai casa imaculată, exact aşa cum îţi place ţie.

Totuşi, dacă tu eşti un atât de mare iubitor de ordine, nu pretinde şi de la ceilalţi membri ai familiei aceeaşi obsesie, pentru că ei pot fi mai neglijenţi, mai comozi, şi nu vei reuşi să-i atragi în curăţenia ta generală. Îi cicăleşti, dar tot degeaba!

Horoscop 21 mai Vărsător

Unde te simţi cel mai bine dacă nu la tine acasă? Este mediul în care îţi încarci imediat bateriile după o zi obositoare, locul în care dragostea celor din familie te umple de bucurie, spaţiul personal în care eşti puternic şi poţi orice ţi-ai pune în cap, ca atare concentrează-ţi toată atenţia asupra propriului domiciliu pentru a-l transforma în spaţiul perfect.

Pornind de la aerul pe care îl respiri, de la lumina care umple decorul şi modul în care ţi-ai amenajat spaţiul interior, toate contează pentru a te simţi din ce în ce mai bine, ca atare ocupă-te de aceste detalii. Un prim pas ar fi să faci… curăţenie!

Horoscop 21 mai Pești

Călătoriile acestei zile pot fi profitabile, chiar dacă ai unele rezerve cu privire că ar fi destinaţia sau momentul potrivite pentru o deplasare.

Spui că ai fi avut altceva mai bun de făcut decât să umbli cine ştie pe unde cu diverse probleme, dar după ce vor începe să apară roadele bune, îţi vei schimba părerea şi vei fi mult mai deschis spre deplasări, oriunde te-ar duce paşii.

Peste tot ai ceva de învăţat, o persoană de cunoscut, o informaţie utilă de primit, ca atare trebuie să accepţi contactul cu lumea pe oriunde ai merge. La finalul zilei, deşi obosit după atâtea drumuri, vei fi mulţumit de cât de multe ai rezolvat şi ai aflat.

Horoscop 21 mai 2018 oferit de acvaria.com.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top