Connect with us
Horoscop 8 iulie 2018. Două zodii vor avea probleme în cuplu

Zilnic

Horoscop 8 iulie 2018. Două zodii vor avea probleme în cuplu

Horoscop 8 iulie 2018. Vești deloc bune pentru două zodii. Se pare că vor avea probleme în cuplu. Află detaliile.

BERBEC

Iei taurul de coarne şi spui foarte ferm: gata! Deşi sună tranşant şi te întrebi şi tu dacă ai făcut bine, vei vedea că cei din jur te susţin şi aplaudă curajul de care ai dat dovadă, ceea ce îţi inspiră mai multă încredere că ai făcut ceea ce trebuia.

Era nevoie de un astfel de moment în care să pui punct odată pentru totdeauna unei situaţii care nu-şi mai avea rostul, iar de acum lucrurile vor reveni, încet-încet, la normal. Că e o mutare dintr-un loc în care nu te simţeai bine, că e o despărţire de o persoană care te făcea să suferi, dup acest gest orizonturile încep deja să se limpezească pentru tine, semn că ai făcut ce era mai bine pentru tine!

Horoscop 8 iulie 2018

TAUR

Ai noroc la bani astăzi, pentru că, pe lângă sursa ta principală de venit pe care te poţi baza, s-ar putea să mai apară una exact când aveai mai mare nevoie de o infuzie de capital.

Dar banii, deşi au de unde să vină, se şi duc, pentru că aceeaşi bani îi ai deja programaţi pe căprării pentru a face faţă unei liste lungi de cheltuieli. Dar altceva e să plăteşti facturile când ai suficienţi bani la dispoziţie decât să tragi de fiecare leuţ. Sentimentul de prosperitate care te cuprinde azi e benefic pentru a-ţi decide corect toate afacerile, fără a dezechilibra deloc balanţa.

Banii vin, banii se duc, important e că echilibrul se menţine.

Horoscop 8 iulie 2018

GEMENI

.Ai pus punct unei acţiuni, dar te îndoieşti asupra deciziei luate. Gata, nu o mai poţi schimba, nu mai are rost să analizezi retroactiv totul, ci să-ţi asumi decizia luată. E un final de drum care te face acum să regândeşti totul, să priveşti înapoi, să regreţi alegerile făcute, dar, pentru că decizia e deja luată şi nu mai poate fi schimbată, ar fi bine să o accepţi ca atare şi să accepţi drumul ales.

Ai mereu senzaţia că ar mai fi existat şi alte soluţii, că se putea face şi altfel, dar e prea târziu să mai schimbi ceva, deci mergi mai departe în sensul ales de tine, fără a mai privi înapoi!

Horoscop 8 iulie 2018

RAC

Ai starea şi timpul potrivit pentru a analiza un pic ce ai de făcut în perioada următoare. Deşi rezultatul te cam sperie, înainte de a deveni nervos şi a-ţi sări ţandăra, analizează un pic şi gravitatea acestor aspecte, nu doar numărul lor.

Dacă le aşezi pe toate pe o listă, da, par multe, dar dacă le-ai lua la bani mărunţi, ţi-ai da seama că sunt chestiuni minore. Multe şi mărunte, la urma urmei, încât ar fi de ajuns un efort suplimentar de voinţă şi ai şterge dintr-o dată câteva puncte de pe lista ta.

Nu te îngrijora că s-au acumulat atâtea, ci ia-le pe rând, una câte una, pentru că sunt uşoare şi scapi repede de ele.

Horoscop 8 iulie 2018

LEU

Îţi dedici energia relaţiei de iubire, care înseamnă totul pentru tine în acest moment. Nimic nu ţi se pare mai frumos decât să fii alături de cel drag clipă de clipă, să faceţi totul împreună, să discutaţi permanent despre tot ce vă înconjoară, punând mai mult accent pe dialog.

Vă completaţi perfect unul pe altul şi îl iubeşti parcă şi mai mult când vezi cât de mult se implică în viaţa ta, cât de mult îl preocupă soarta ta. Acelaşi lucru faci şi tu pentru jumătatea ta, pentru că o consideri perfectă pentru tine, aşa cum e. Schimbul de vorbe dulci, de angajamente, de declaraţii de iubire te face fericit!

Horoscop 8 iulie 2018

FECIOARA

Ai nevoie de linişte, ca atare ieşi din mediul gălăgios în care te afli şi refugiază-te într-un spaţiu unde poţi fi doar tu cu tine însuţi.

Că îţi cauţi liniştea în cele sfinte sau spirituale, că te retragi în lumea ta pentru a te odihni sau a citi ceva, că doar îţi permiţi câteva clipe de relaxare în care să nu mai auzi de nimeni şi nimic, toate acesta au un efect excelent asupra organismului tău.

Îţi recapeţi, încet, echilibrul interior, conştient că, dacă rămâi captiv într-o zonă negativă, agresivă şi stresantă, vei deveni şi tu la fel, deci caută-ţi undeva tihna personală!

Horoscop 8 iulie 2018

BALANTA

Cel mai preţios lucru pe care îl descoperi azi cu alţi ochi e prietenia, pentru că vei vedea câţi oameni ţin cu adevărat la tine.

Vei fi uimit să descoperi semne de prietenie şi la persoane cărora nici nu le acordai prea multă atenţie înainte, ceea ce ar trebui să-ţi schimbe atitudinea faţă de ei. Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei pe care îi numeai tu aşa, ci oameni care au stat în banca lor şi au aşteptat ca tu să-i descoperi.

Ceea ce au unii de oferit azi pentru tine e un semn clar de prietenie sinceră şi adevărată, ca atare ar fi bine să-i priveşti altfel de acum înainte. S-ar putea naşte o relaţie reciprocă foarte frumoasă şi armonioasă dacă vă apropiaţi mai mult, căci prietenia voastră se bazează pe gestul de a dărui şi de a primi absolut dezinteresat şi sincer.

Horoscop 8 iulie 2018

SCORPION

Fii pregătit pentru o nouă aventură! Dar ca să poţi începe ceva nou, în primul rând trebuie să te asiguri că ai lăsat locul complet curat în urmă. opreşte-te un pic şi priveşte înapoi, la etapele care se apropie de final, ca să te asiguri că nu ai lăsat nimic nerezolvat.

La un final de capitol, trebuie să te eliberezi de resentimente, de regrete, de amintiri neplăcute, pentru că după ce îţi eliberezi sufletul de emoţii negative, vei fi pregătit pentru o renaştere. Lasă tot ce te-a deranjat în urmă, închide acel capitol pentru totdeauna, acceptând faptul că din toate acestea ai mai învăţat ceva util pentru tine.

Horoscop 8 iulie 2018

SAGETATOR

Nu mai ţine în tine la nesfârşit frustrări şi nemulţumiri acumulate în timp, pentru că devii un fel de oală sub presiune care la un moment dat s-ar putea să explodeze. Începe de pe acum să dai drumul, puţin câte puţin, la supară, ca să te eliberezi de starea de nervozitate şi stres care devine periculoasă pentru unul ca tine.

Tu tolerezi multe de obicei, dar acum simţi că nu mai rezişti mult şi vei răbufni. Caută o cale de a elibera aceste emoţii negative, dar nu în direcţia care te irită, ci în cu totul alt sens.

Dacă eşti nervos la serviciu sau dacă lucrurile merg prost acasă, eliberează-te în altă parte, ca pe un sac de box, dar într-o direcţie care nu deranjează pe alţii. Nici nu-ţi reprima emoţiile negative, dar nici nu le elibera pe cine nu merită acest tratament.

Horoscop 8 iulie 2018

CAPRICORN

Nu te supăra pe lucrurile care merg greoi în viaţa ta acum, pentru că ele nu anunţă deloc o problemă. Dimpotrivă, ceea ce pare acum mai dificil sau mai trist pentru tine, s-ar putea să fie avanpremiera unor evenimente fericite. Totul e exact invers decât pare, ca atare ascultă ce-ţi transmite eul interior, pentru că el îţi transmite cum să tratezi situaţia de faţă.

Dacă tu sari în sus de bucurie şi intuiţia îţi spune s-o laşi mai moale, că nu e chiar motiv de fericire, ţine cont de avertismentele ei. Dar şi viceversa: dacă tu te temi şi de umbra ta şi spui la tot pasul că n-o să iasă nimic, deşi ceva din interior îţi zice că va fi bine, şi asta trebuie să asculţi, pentru că lucrurile sunt altfel decât se văd. Sunt aşa cum le simţi!

Horoscop 8 iulie 2018

VARSATOR

Nu te simţi prea bine acasă, ceva nu este în regulă pentru a avea un week-end desăvârşit, dar dacă ai fi atent, ţi-ai da seama că nu decorul e de vină, nici compania celor dragi, ci chiar tu! Tu eşti mai obosit, mai apatic, mai lipsit de vlagă şi atitudinea ta se reflectă în atmosfera pe care o creezi în jurul tău.

Încearcă să laşi deoparte toate grijile şi nemulţumirile de peste săptămână şi să descoperi în jurul tău un element oricât de mic care să merite un zâmbet. De la o scânteie minoră se poate genera apoi o întreagă serie de momente plăcute care vor risipi atmosferă sumbră şi apăsătoare din casa ta. Bucură-te de orele petrecute acasă!

Horoscop 8 iulie 2018

PESTI

Veştile care vin au efecte excelente asupra ta, pentru că te stimulează să porneşti o direcţie nouă ce poate avea urmări profitabile. Că e vorba de o discuţie despre afaceri, de o întrevedere cu scopul unei tranzacţii viitoare sau citeşti o carte ce-ţi deschide noi sensuri în activităţile care te preocupă, dacă vei pune în aplicare ceea ce afli acum, vei merge mult mai repede spre un scop cât se poate de promiţător.

Ai curajul să investeşti resursele de care dispui din belşug, fără să te temi de efecte, iar resursele tale cele mai preţioase acum sunt: timpul personal, mintea şi mâinile tale. Pune-le la treabă şi vei avea numai de câştigat!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top