Connect with us
Horoscop 22 octombrie 2020. Zodiile care își vor face ordine în viață

Zilnic

Horoscop 22 octombrie 2020. Zodiile care își vor face ordine în viață

Horoscop 22 octombrie 2020. Ce se întâmplă cu zodiile astăzi. Cine are o zi bună, și cine ar trebui să se țină departe de discuții contradictorii care se pot încheia urât. Norocoșii zilei sunt nativii zodiei Berbec, care vor primi o sumă de bani la care nu se așteptau.

Horoscop 22 octombrie 2020

Această zi este potrivită pentru investiții. Cine are bani puși deoparte, va avea inspirația să investească în ceva util, care le va aduce mari beneficii pe termen lung. În plan sentimental, vor exista câteva neînțelegeri legate de probleme mai vechi, care nu au fost soluționate complet la timpul potrivit.

Fiecare zodie se află sub influenţa unui element dominant, care dezvăluie aspecte nebănuite ale personalităţii, trăsăturile înăscute, stabile, care nu pot fi modelate nici prin educaţie, nici de mediul în care trăim.

Aerul, apa, pământul sau focul reprezintă, în astrologie, concepte complexe, care vorbesc despre natura umană şi au funcţia de simbol. Cele patru elementele esenţiale împart semnele zodiacului câte trei în patru grupe, distribuite într-o ordine perfect echilibrată.

Zodii de Pământ

Taur, Fecioară, Capricorn. Zodiile de Pământ vor avea o zi liniștită, atât în plan sentimental, cât și la locul de muncă. Nu vor fi schimbări importante, de altfel, până la finalul lunii octombrie, acești nativi vor merge cu valul. Timpul va trece repede pentru ei, iar noutățile se anunță abia de luna următoare.

Zodii de Aer

Gemeni. Vărsător. Balanță. Nimic nu e mai important decât să vă faceți ordine în gânduri, ca să aveți ordine în viață. Esste posibil să fiți nevoiți să luați o decizie care vă va tranșa viitorul. Pe plan sentimental, ori veți oficializa relația, ori o veți încheia definitiv. Nu va fi ușor, dar trebuie să vă luați inima în dinți.

Zodii de Foc

Berbec. Leu. Săgetător. Pentru nativii zodiilor de foc, ziua de 22 octombrie se anunță bună pe plan financiar. Poate fi vorba despre o mărire salarială, sau chiar un câștig la jocurile de noroc. Bucuria va fi cu atât mai mare, cu cât, ei aveau niște planuri ce necesitau susținere financiară, iar acești bani vor veni la fix.

Zodii de Apă

Rac. Scorpion. Pești. Cel mai important aspect de care trebuie să țină cont nativii zodiilor de apă este sănătatea. Indiferent de timp și spațiu, nu trebuie să renunțe la un stil de viață sănătos, pentru că nimic nu este mai important decât asta. Nu ignorați stările de oboseală și aveți grijă să vă odihniți atunci când simțiți nevoia. Nu amânați și nu încercați să treceți peste timpul vostru liber.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top