Connect with us
Horoscop 24 noiembrie 2020. Zi bună pe plan financiar pentru nativii zodiei Pești

Zilnic

Horoscop 24 noiembrie 2020. Zi bună pe plan financiar pentru nativii zodiei Pești

Horoscop 24 noiembrie 2020. Nu e o zi bună pentru decizii importante, dar unele zodii vor fi nevoite să le ia totuși, indiferent de ce spun astrele. În schimb va fi o zi bună pe plan financiar, mai ales pentru nativii zodiei Pești. De asemenea, ultima săptămână din luna noiembrie vine cu surprize pe plan sentimental pentru nativii zodiei Săgetător.

Horoscop 24 noiembrie 2020. Previziuni astrale pentru a doua zi a săptămânii

Berbec

Nativii zodiei Berbec își vor petrece această zi a săptămânii făcând ordine în documente și în casă, în general. Această activitate le face foarte bine, mai ales că ultima vreme a fost pentru Berbeci un haos total.

Taur

Taurii au parte de o zi frumoasă, înconjurați de cei dragi. Au început deja să se gândească la sărbători și își fac planuri în această privință.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni au avut un început de săptămână dificil. Au niște gânduri care îi macină și care le modifică starea de la o oră la alta. Dacă nu vor rezolva problema de la rădăcină, nu vor avea liniște.

Rac

Racii se gândesc la o escapadă peste hotare, dar sunt reținuți de contextul pandemic în care ne aflăm. Pun în balanță toate elementele și abia după vor decide.

Leu

Leii au chef să dea ordine, dar, din nefericire pentru eu, nu prea sunt băgați în seamă. Vorba dulce mult aduce – asta nu știu ei și au mult de pierdut din această cauză.

Fecioară

Pentru nativii zodiei Fecioară, săptămâna aceasta a început cu un nivel scăzut de energie. O problemă de sănătate le afectează starea de spirit, dar, din fericire, își vor reveni repede.

Horoscop 23 noiembrie 2020

Balanță

Pentru nativii zodiei Balanță, ziua bună se cunoaște de dimineață. Se trezesc cu un tonus bun și au chef să facă ordine în casă, în dressing și în sertarele pline cu documente de la birou.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion e gândesc la sărbătorile de iarnă și fac planuri în legătură cu o ieșire la munte. u refuzat o invitație de genul acesta, iar acum vor să-și ia revanșa.

Săgetător

Cupidon este pe cale să vă facă o vizită cu folos, de data aceasta. Există niște tatonări care se vor concretiza într-un mod foarte plăcut pentru acești nativi.

Capricorn

Capricornii au chef de ceartă și caută victima perfectă. Li se pare că toți greșesc, în afară de ei, toți merită sancționați și mustrați dur. Poate dacă ar privi și în curtea lor, s-ar mai schimba una, alta..

Vărsător

Pentru Vărsători această zi nu vine cu surprize, dar nici nu va fi o zi proastă. Echilibrul este cel care a dominat ultima săptămână a acestor nativi.

Pești

Nativii zodiei Pești primesc bani astăzi, și nu e vorba despre o sumă neînsemnată. Așteaptă de ceva vreme un semn din această direcție, și se pare că a venit vremea să îl primească cu vârf și îndesat.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top