Connect with us
Horoscop 21 noiembrie 2020. Unele zodii încep să se gândească la sărbători

Zilnic

Horoscop 21 noiembrie 2020. Unele zodii încep să se gândească la sărbători

Horoscop 21 noiembrie 2020. Pare a fi o zi plină de surprize plăcute pentru cele mai multe dintre zodii. O zi relaxată și relaxantă în care mulți vor sta cu gândul la sărbătorile de iarnă. Poate și pentru că s-a instalat frigul și începe să se simtă atmosfera de decembrie. Previziuni pentru zodii în prima zi din acest weekend.

Horoscop 21 noiembrie 2020. Cum își vor petrece zodiile ziua

Berbec

O ieșire cu persoana iubită v-ar destinde și v-ar ajuta să vă conectați la diverse surse de inspirație, ca să vă alimentați cu resurse pentru ce urmează să faceți de săptămâna viitoare. Începeți să vă gândiți de pe acum la sărbătorile de iarnă.

Taur

E rost de plecat într-o excursie pentru că simțiți nevoia să vă bucurați de peisaje, de revederea unor prieteni, rude, pe care le vedeți din an în Paște. Țineți cont de regulile de distanțare socială și măsurile de protecție/sanitare extrem de importante în această perioadă.

Gemeni

Sunteți prinși în câteva evenimente în care o să vă implicați la modul cât se poate de serios. De fapt vouă nu vă place să vă implicați des în lucruri importante, dar când o faceți, luați în calcul toate detaliile și asta nu vă poate aduce decât succes.

Rac

E posibil să achite altcineva, dintre prieteni, nota de plata la restaurant sau la cazare, pe acolo unde veți ajunge în plimbare astăzi. Va fi o ieșire drăguță în natură. Aveți nevoie și de astfel de activități.

Leu

Leii sunt cam morocănoși astăzi și, dacă nu vor fi atenți, au toate șansele să se certe cu persoana iubită. Fiți comunicativi și înțelegători, pentru că altfel nu veți face altceva decât să vă ruinați weekendul.

Horoscop 20 noiembrie 2020

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt puși serios pe treabă. Nu e genul de treabă care să îi obosească tare, ba dimpotrivă, le place la nebunie. Fecioarele încep să simtă atmosfera de sărbătoare, chiar dacă mai este destul de mult până atunci. Ca să fie sigure că au totul pregătit, zilele astea, fac inventarul decorațiunilor de Crăciun.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță trag tare să se mute în casă nouă până de sărbători. Nu le este ușor, dar sunt mânați de o dorință puternică de a duce lucrurile la bun sfârșit. Cu noroc și perseverență, anul acesta, vor face bradul de Crăciun în casă nouă.

Scorpion

Veți avea parte de o surpriză plăcută din partea unor oameni dragi pe care nu i-ați mai văzut demult și de care vă era dor. Aveți un weekend relaxant, departe de zbuciumul din timpul săptămânii de lucru.

Săgetător

O rudă apropiată vă cere ajutorul și sunteți puțin deranjați de această cerere, pentru că ați fi vrut ca astăzi să stați toată ziua în pat. Totuși, nu veți rezista și veți merge să vedeți cum puteți fi de folos.

Capricorn

Apar niște cheltuieli neprevăzute care vă vor da bătăi de cap. Din fericire aveați ceva pus deoparte, însă vă supără faptul că a trebuit să spargeți pușculița. Nu disperați, vor veni și zile mai bune.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător au pofta de dulce astăzi și își vor statisface această poftă cu vârf și îndesat. Mai pe seară este posibil să primiți un telefon important prin care vi se propune o colaborare cel puțin interesantă.

Pești

Peștii și-au dat liber încă de vineri. Au și timp și chef să stea relaxați, fără gânduri, fără probleme. Simt că merită această relaxare pentru că au muncit mult în ultima vreme.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top