Connect with us
Horoscop 26 aprilie 2020. Se întoarce roata pentru o zodie

Zilnic

Horoscop 26 aprilie 2020. Se întoarce roata pentru o zodie

Previziuni pentru toate zodiile duminică, 26 aprilie. Horoscop complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în prima zi de weekend!

Horoscop 26 aprilie- Berbec

Ai mereu de învăţat din experienţele mai dificile, deci nu trebuie să aluneci spre pesimism sau spre severe procese de conştiinţă doar pentru că nu ţi-a ieşit un plan în care ai investit energie. Ascultă de la cei care au trecut prin situaţii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei în momentele critice şi urmându-le exemplul. Ai noroc să primeşti un sfat bun de la cineva care a făcut aceeaşi greşeală în trecut şi a depăşit cu brio momentul, ca atare poţi face ce-ţi spune ca să nu duci prea departe o situaţie neplăcută. O poţi evita ascultându-l cu luare aminte!

Horoscop 26 aprilie- Taur

Informaţia care ajunge azi la urechea ta poate nu sună tocmai bine, dar nu te lăsa intimidat de ceea ce afli, ci stai un pic şi meditează asupra veştilor tocmai sosite. S-ar putea ca în spatele aparenţelor să se afle şi informaţii extrem de preţioase de care te poţi folosi, dar dacă nu treci dincolo de ce se vede la suprafaţă, rişti să pierzi detalii extrem de utile. Poate acum, pe loc, nu auzi chiar ceea ce ai fi dorit tu să auzi, poate nu vine în forma mult visată, dar după o vreme vei descoperi că ştirea aceasta era cel mai bun lucru care putea ajunge la tine şi vei şti să te foloseşti de ea în cea mai eficientă formă. Nu azi, nu mâine, dar cândva îţi va fi de mare folos!

Horoscop 26 aprilie- Gemeni

Ai mare noroc de prezenţa unui prieten în preajma ta care vine exact cu soluţia de care ai tu nevoie. Ascultă ce are de spus, urmează-i sfaturile şi cere-i ajutorul, pentru că cele mai bune lucruri care se ivesc azi în calea ta au la bază o comunicare sinceră şi deschisă şi capacitatea de a asculta ce are celălalt de spus. Nu deţii tu singur cheia problemei astăzi, de aceea trebuie să stai cu urechile pâlnie la informaţiile transmise de prietenii sau colegii tăi, pentru că ei ştiu mai bine ce trebuie făcut în situaţia de faţă.

Horoscop 26 aprilie- Rac

Eşti mai puternic decât ai crede, deci foloseşte-ţi talentele în tot ce doreşti să obţii. Stă în puterea ta să-ţi realizezi orice vis, să porneşti orice plan măreţ, şi nu are rost să-ţi faci griji în nicio direcţie. Valorifică-ţi talentele care te fac unic şi te scot mai bine în evidenţă pe oriunde te-ai duce. Ai încredere în ceea ce este doar al tău şi lasă şi modestia şi timiditatea deoparte, nu e cazul să le arăţi, chiar dacă în sinea ta există şi astfel de urme. De data aceasta e nevoie de o maximă încredere în tine însuţi, în valoarea ta, pentru că sigur ai un as în mânecă de care merită să te foloseşti cu brio!

Horoscop 26 aprilie- Leu

Un hop financiar te obligă să opreşti orice afacere în derulare până la noi ordine. Posibil să resimţi un gol în portofel, peste care vei trece, dar cât timp nu primeşti bani în plus care să acopere lipsa, nu poţi merge mai departe în ce ţi-ai propus. Poate e vorba de o amânare a unei plăţi, de incapacitatea de a-ţi achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpăra acum un obiect pentru care ai făcut deja sacrificii, ca atare e bine să laşi investiţiile pe altădată. Momentan, nu mai sunt posibile şi nici recomandabile, dar în curând se va reechilibra balanţa.

Horoscop 26 aprilie- Fecioară

Nu trebuie să duci după tine, la nesfârşit, dezamăgiri sau amintiri care încă mai dor. E posibil ca cineva să fi greşit enorm faţă de tine cândva şi îi porţi şi astăzi pică, dar numai de tine depinde să închizi acel capitol odată pentru totdeauna. Omul mai şi iartă, mai şi uită, şi acelaşi lucru trebuie să-l faci şi tu acum, pentru că ostilitatea nu face bine nimănui. Amintirile neplăcute pot dispărea dacă şi tu vrei asta, pentru că pot semăna cu nişte obsesii cu care te mai otrăveşti din când în când fără rost. Ce-a fost a fost, gata, treci mai departe, fără să tot aduci la lumină trecutul!

Horoscop 26 aprilie- Balanță

Cei din jurul tău sunt risipitori, neglijenţi cu banii sau cu bunurile lor, încât ar putea face gafe imense într-un moment de neatenţie, dar noroc că te au pe tine alături pentru a-i mai trage de mânecă atunci când vezi că sunt cu capul în nori. Tu ştii să faci bani din piatră seacă, eşti un exemplu de spirit materialist, care manevrează sume mari cu cap şi cu prudenţă, fără a risipi şi fără a risca nimic, şi cine îţi ascultă sfaturile, ar avea numai de câştigat. Eşti un consilier financiar matur şi serios, care aduce argumente solide ori de câte ori se discută despre bani, economii, cheltuieli, eficienţă.

Horoscop 26 aprilie- Scorpion

Te-ai simţit bine câteva zile răsfăţat de lucruri frumoase, dar orice vis se şi termină la un moment dat. E ca şi cum vacanţa ta se încheie aici şi profiţi de ultima zi în care mai eşti atât de susţinut. Simţi că trebuie să reintri în normal şi vei duce dorul acestor zile când i-ai avut pe cei dragi alături. Profită de o zi minunată, tonică, plină de evenimente care vă ţin alături. În curând, ceva se va schimba, se va risipi magia de acum şi trebuie să vă întoarceţi fiecare la treburile voastre. Azi mai puteţi beneficia de ceva cu totul special care vă încarcă sufletul de bucurie. Familia e totul.

Horoscop 26 aprilie- Săgetător

Este vremea rezolvării unor probleme mai vechi în cuplu ce au avut la origine tentative de infidelitate, adevăruri ascunse sau gesturi incorecte din care unul sau altul dintre parteneri a avut ceva de suferit. E bine să vă recunoaşteţi fiecare greşeala şi să luaţi măsurile necesare pentru a restabili ordinea justă, pentru că, mai devreme sau mai târziu, adevărul tot iese la iveală. Nu puteţi trăi mai departe în minciună sau în amăgire, ci mai bine spuneţi lucrurilor pe nume şi echilibraţi balanţa în relaţia voastră.

Horoscop 26 aprilie- Capricorn

Se vorbeşte despre reguli încălcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sancţiuni severe. Dacă eşti supus unei judecăţi, s-ar putea să ţi se arunce în cârcă o mulţime de erori de care te faci sau nu vinovat, dar trebuie să găseşti imediat dovezile care te pot scoate din impas. Unii s-ar putea să-ţi descopere pe undeva un punct sensibil, gata să te amendeze pentru asta, dar e posibil să ai o explicaţie forte la cele întâmplate, ca să scapi de eventuale urmări nedorite. Luptă pentru adevăr dar dacă eşti totuşi vinovat, recunoaşte şi repară de urgenţă!

Horoscop 26 aprilie- Vărsător

Nimereşti într-un loc în care te înţelegi cu oricine, de parcă ai avea alături oameni care te îndrăgesc aşa cum eşti, care ţin cu tine necondiţionat, care te stimulează să dai tot ce ai mai bun! În asemenea companie, toate ar trebui să-ţi iasă excelent, pentru că eşti încurajat să te mişti în voie, fără să-ţi controlezi permanent ideile, vorbele, gesturile. Ei te cunoscu şi nu-ţi vor critica atitudinea, orice ai spune sau ai face, ci în asemenea mediu pozitiv, ai curajul de a gândi liber, de a exprima ce doreşti, de a crea şi a comunica fără nici un fel de cenzură.

Horoscop 26 aprilie- Pești

Finalul la care ai ajuns nu te bucură deloc, pentru că nu este rezultatul pe care l-ai visat. În loc să stai şi să cauţi unde ai greşit şi ce se mai poate salva, te laşi influenţat de anturajul nefast şi aluneci încet spre depresie. Luptă cu această stare, poate mai ai ceva de făcut la proiectul împotmolit, dar, dacă te laşi copleşit de supărarea generală care pluteşte în jur, fii sigur că va fi un eşec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influenţele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alături de tine oameni şi mai trişti, şi mai pesimişti, şi mai împovăraţi de probleme decât tine şi care te pot trage în jos după ei.

Horoscop oferit de ACVARIA

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top