Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Berbec. Este greu să-ți imaginezi o lume fără calculatoare. Tehnologia a fost cheia vieții tale profesionale și probabil va fii și mai importantă în viitor. Pe de altă parte, așteptă-te că veniturile tale care au scăzut dramatic în ultimele săptămâni, să înceapă să își revină, ca urmare a unei inovații tehnologice. Ai putea juca un rol în dezvol. tarea acestuia dar cel mai probabil, vei găsi o utilizare creativă acestuia. Mănâncă bine și odihnește-te pentru că în curând vei avea nevoie toată energia disponibilă.

Ultimul pătrar de Lună va avea loc marți, în Pești, are legătură cu Pluto din Capricorn, deci orice decizie vei lua ar putea fi o schimbare în mare viteză. Ceva trebuie să se schimbe, iar prin luarea unei decizii corecte, lucrurile ar putea începe să se miște în direcția corectă.

Încrederea de sine ar putea crește pe măsură ce aspectele întrețin conjuncția Chiron-Lilith cu Jupiter aflat în Casa a 10-a, a carierei. Dacă te-ai dândit la alegerile tale de la începutul săptămânii, s-ar putea să te simți mai sigur pe situație, de miercuri încolo.

Îți dorești să te conectezi cu oameni noi și asta datorită sextilului aplicant dintre Mercur și Venus, căruia i se adaugă trigonul cu dinamicul Marte din Vărsător și care îți poate îmbunătăți viața socială. Vineri și sâmbătă pot fi perfecte pentru tot felul de discuții online. 

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Berbec Relațional

Dacă doreșto o ocazie mai deosebită ca să faci persoana iubită să se simtă mai bine, gândește-te la o noapte plină de promisiuni și folosește climatul cosmic oferit de jocul astrelor pentru a te desprinde cu adevărat de realitatea imediată. Acest lucru vă face mai bine decât orice amândurora, deoarece ai nevoie, cu adevărat, să te relaxezi un pic. 

Îți place sentimentul de a deține controlul care te încearcă în timpul pătratului separant dintre Soare și Pluto de la începutul săptămânii, ceea ce ar putea fi destul de dur pentru unii. Dacă vrei o relație, trebuie să te arați dispus să faci compromisuri.

Când luna călătorește prin Berbec, la începutul săptămânii, privești iubirea ca pe un experiment obiectiv. Ai însă grijă cu ce te joci, mai ales când sentimentele altor persoane sunt implicate.

Soarele și-a început săptămâna în trazit prin Taur, aducând perspectiva pe termen lung. Dacă în cele din urmă crezi că nu te afli în fața iubirii vieții tale, nu este prea târziu să începi să cauți pe cineva cu care ești compatibil.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Berbec Profesional

Dacă lucrezi de acasă sau ești în izolare încă, bucură-te de această pauză mentală, în loc să încerci să faci ceva care implică gândirea rațională sau claritatea mentală. Implică-te în activități care îți țin mintea activă. Dacă trebuie să lucrezi de acasă, fă treabă imineața. Dar oricum ai privi situația, vei fi încurajat să faci un salt în carieră. Te afli într-o spirală ascendentă, deci nu îți pierde din vedere obiectivul. Vei continua să găsești sprijin pe parcurs.

Acum nu este momentul să acționezi în forță. Răspunsul va veni în timp util pentru că ceva neașteptat este pe cale să se întâmple. Trebuie doar să fii foarte adaptabil. Fă tot posibilul să nu îți faci griji sau te obsedeze problemele de la locul de muncă. Este o abordare mai relaxată.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Berbec Financiar

Este posibil să fii provocat să faci ca relațiile personale să funcționeze, în special în la muncă și în ce privește banii. Este posibil ca cineva să nu coopereze acum, dar vei vedea că dacă poți rămâne calm și nu stresat și agresiv, poți face un compromis din care toată lumea să aibă de câștigat. Adoptă o postură de negociere în toate problemele de afaceri chiar dacă o faci on line. 

Unele chestiuni cruciale te fac să dorești să comunici din ce în ce mai mult. Împărtășește informațiile intelectuale pe care le ai în minte. Lucrați pentru a crea conexiuni noi, poate cu cei apropiați pe care nu îi cunoști prea bine. Este timpul să vorbești și să fii observat. 

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Berbec Sănătate

Ideea de îngrijire a sănătății ți-a fost cultivată încă de la grădiniță. Acest lucru nu înseamnă că ddispare sentimentul pe care îl ai că ai fi scăpat lucrurile de sub control – ci ca să îți reamintești importanța sănătății. Configurația planetară actuală te ajută să stabilești limitele de cae ai nevoie pentru sănătatea ta. Structura sănătății trebuie să fie flexibilă, dar foarte, foarte puternică. 

Citește horoscop Minerva săptămâna 20 – 26 aprilie 2020 :

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top