Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Capricorn. Nu luați informațiile pe care le primești săptămâna aceasta ca pe un adevăr absolut.  Schepsisurile  tehnice te vor preocupa pe tot parcursul săptămânii. De exemplu, declarația bancară ar putea fi de neînțeles. Puținătatea banilor te-ar putea preocupa acum. Nu intrați în panică. Dă unele telefoane ca să știi cum stai profesional. Orice s-ar întâmpla, nu lăsa să îți strice ziua. Totul se va rezolva. 

Jupiter este în conjuncție separantă cu Pluto, amândoi în semntul tău, așa că există încă opțiuni pentru asumarea unor noi provocări și șanse. Dacă acestea apar săptămâna aceasta așa că ia-le în considerare. Ar putea duce la schimbarea vieții tale.

Vineri și sâmbătă s-ar putea să fi dornic să intr într-o nouă fază care îți poate influența stilul de viață. Aceasta ar putea însemna investiții în electrcasnice mici, astfel încât să poți pregăti mai sănătos și mai rapid alimentele pe care le consumi. Se pare că merită foarte mult.

Toată lumea trebuie să dea un pas înapoi și să se relaxeze din când în când, iar când Soarele va trece prin Casa a 5-a care este și sectorul de agrement, te poți relaxa fără probleme. 

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Capricorn Relațional

Pe măsură ce anii au trecut, înveți din ce în ce mai mult despre talentul de a face față diferitelor aspecte ale relației, deci configurația astrală actuală poate sugera faptul că ai ajuns la o altă fază de înțelegere mai profundă a partenerului tău. Deși amândoi tindeți să aveți diferende, punctele tale forte compensează acest fapt. Poate că este o ocazie bună de a pune la cale o seară deosebită.

Vestea bună este că luna luni este în Pești, la începutul acestei săptămâni, oferindu-ți o șansă de a îndeplini unele dintre obiectivele tale romantice. Încearcă să cultivi această energie bună pe parcursul întregii săptămâni.

Pătratul separant Soare – Jupiter în mijlocul săptămânii încearcă să aducp ceva nou în viața ta, dar gândind pozitiv te ajută cu adevărat. Când citești ceva neașteptat pe social media, nu ai niciun motiv ca să comentezi public.

Când luna se va muta în sensibilul Taur la mijlocul săptămânii, face să simți când lucrurile nu stau bine. Dacă ai încredere în intuiția ta, poți evita situațiile jenante, incomode sau chiar periculoase.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Capricorn Profesional

Dacă ai o sarcină specifică care îți cere să faci ceva cu pasiune, acum este momentul să o faci. Mai mult ca oricând, ai o atitudine de tipul totul sau nimic și care te va ajuta să perseverezi cu rapiditate și convingere până când vei termina.

Se dezvoltă o anumită tensiune și simți că o luptă este pe cale să izbucnească. În loc să te îndepărtezi, vrei să intri în ring. Întreabă-te dacă riscurile asumate sunt recompensate cu adevărat. Întrebi cum pot fi rezolvate aceste probleme de o manieră mai potrivită.

Perspectivele unei cariere în alt domeniu decât cel pe care îl ai sunt foarte promițătoare. Dacă nu uiți să îți incluzi familia în planurile care le ai, evenimentele pot aduce un nou început. Este important să fii și practic și idealist totodată în abordarea muncii. Nu ezita să o faci. Dacă ai o atitudine de încredere, evenimentele pot începe să curgă mai repede ușor și mai ușor. Complicațiile pot interveni în momentul în care dai de greu. Parteneriatele necesită un compromis.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Capricorn Financiar

Ești neconvențional acum, deoarece situația este una restrictivă și ai idei pentru organizarea unor evenimente online care să te satisfacă financiar. Universul trimite energii bune Casei a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie și a valorilor pe care le deții.  Șansele de implicare în varii proiecte online, un salariu mai bune și proiecte mai dezirabile sunt posibile acum, la fel ca și șansele să te bucuri de ceea ce faci în viață. Ar trebui să fie o perioadă de revenire chiar dacă nu pare așa.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Capricorn Sănătate

Îți place să ai parte de o relație sănătoasă, fie cu o singură persoană, fie cu un grup de oameni. Din acest motiv, îți poate aduce satisfacție aderarea la o organizație voluntară. Trebuie să înțelegi cauza alegerii tale, iar persoanele pe care le întâlnești sunt obligate să fie oameni, ca tine, cu potențial cu interese comune. Dacă vrei să te formezi ca voluntar, meditează în timp ce lucrezi, regăsește-te prin discuții sau lucrul cu cei care strâng bani pentru cauze demne.

Citește horoscop Minerva săptămâna 20 – 26 aprilie 2020 :

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top