Connect with us
Horoscop 27 octombrie 2020. Zi de spus lucrurilor pe nume

Zilnic

Horoscop 27 octombrie 2020. Zi de spus lucrurilor pe nume

Horoscop 27 octombrie 2020. Este ziua în care multe dintre zodii vor simți nevoia să spună lucrurilor pe nume. A venit timpul să nu vă mai ascundeți după degete și să stați față în față cu cele mai ascunse slăbiciuni și gânduri care vă macină zilele.

Horoscop 27 octombrie 2020

Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec, este o perioadă bună de luat decizii în dragoste. Dacă până acum v-ați tot fofilat și ați ezitat să fiți adulți responsabili, a venit ziua în care incertitudinea nu mai este pentru voi. Simțiți să spuneți lucrurilor pe nume, chiar dacă riscați să deranjați câteva persoane. Fiți precauți, dar sinceri!

Taur

E posibil să vă caute cineva care vrea să lucrați împreună la un proiect care poate nici nu durează mult, dar e bănos. Fiți deschis la noi provocări, și ieșiți din zona de confort, oricât de cald și bine vă este acolo.

Gemeni

O prezență plăcută care va ști cum să vă facă ziua frumoasă și să vă cucerească pentru că de ce. Se poate să porniți la drum, fără măcar să vă fi făcut un traseu bine conturat. Plimbarea vă face bine, mai ales dacă sunteți însoțiți.

Rac

Sunt șanse mari să fiți invitați la o petrecere unde vă veți revedea cu mai mulți prieteni. Timpul petrecut împreună va fi benefic pentru voi, mai ales că nu ați mai ieșit de multă vreme la o distracție.

Horoscop 26 octombrie 2020

Leu

O să revină cineva după o lungă absență din viața voastră. Este vorba despre o persoană care, nu numai că nu a uitat de voi, dar are gânduri mari în privința viitorului.

Fecioară

Sunt șanse să vă întâlniți la o cafea cu niște parteneri de afaceri cu care veți pune la punct detalii importante legate de un viitor proiect de mare angajament. Fiți serioși și implicați-vă 100%.

Balanță

Se poate să-ntâlniți pe cineva cu care să vă completați frumos sufletește și dacă tot e anul vostru norocos, să meargă totul ca la carte și să vă-ntemeiați o familie.

Scorpion

O să vă impresioneze gestul făcut de cineva drag care are nevoie de atenția voastră. Veți reconsidera o relație de prietenie pe care ați lăsat-o în urmă.

Săgetător

Se anunță un eveniment major în viața voastră. Poate fi vorba despre un botez sau chiar o nuntă unde vă veți regăsi cu toată familia.

Capricorn

Veți face cheltuieli neprevăzute pentru că cineva și-a anunțat vizita la voi acasă. Nu sunteți gazde extraordinare, dar este clar că vă dați interesul.

Vărsător

Invitațiile curg, o să aveți de unde să alegeți, și este posibil să plecați spre o zonă de agrement la malul mării, sau într-o locație pe care o alege persoana iubită.

Pești

Nativii acestei zodii vor spune azi cu voce tare, tot ce nu au avut curaj să spună în ultimul an. Au sau nu ceva de pierdut, sunt dispuși să-și asume orice risc.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top