Connect with us
Horoscop 25 octombrie 2020. Duminică fantastică pentru Raci și Scorpioni. Ce se întâmplă cu Peștii

Zilnic

Horoscop 25 octombrie 2020. Duminică fantastică pentru Raci și Scorpioni. Ce se întâmplă cu Peștii

Horoscop 25 octombrie – ce te așteaptă în funcție de zodia ta! Află previziunile complete ale zilei de duminică, prezentante de huff.ro. Horoscop 25 octombrie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărstător și Pești.

Horoscop 25 octombrie pentru toate zodiile

Berbec

Ai parte de o zi destul de bună, însă destul de agitată. O să ai o mulțime de sarcini pe cap pe care dorești să le duci la bun sfârșit. Vei reuși să duci la capăt niște planuri pe care le ții de ceva timp în așteptare. Partea bună este că vei avea satisfacția lucrului bine făcut.

Taur

Ești irascibil. Totul te nemulțumește, nimic nu îți intră în voie. Fii foarte atent să nu te răzbuni pe cei din jur pentru stările tale interioare. Amintește-ți că nu ai de ce să cauți vinovați, mai ales printre cei dragi ție. Dă-ți seama singur care e problema ta!

Gemeni

Meriți o zi de relaxare, în care sa te bucuri de liniște. Te poți aștepta duminică ca partenerul de viață să îți ofere o bucurie care îți va însenina ziua! Bucură-te de gestul lui din suflet, trăiește momentul și fii fericit pentru povestea voastră de iubire.

Rac

Este o zi grozavă pentru nativii zodiei Rac. Dacă ești născut sub acest semn, te bucuri de protecția astrelor și vei avea o zi productivă, atât în a duce la bun final activitățile pe care ți le propui, cât și în ceea ce privește finanțele. Ești pe val!

Leu

Ești plictisit, stresat și irascibil. Se dau măștile jos și ies la iveală oamenii falși din viața ta! Nu te teme să îți zici opinia și să încerci sa rezolvi divergențele.

Fecioară

Problemele financiare de obosesc din ce în ce mai tare. Nu reușești sub nicio formă să o scoți la capăt, de aceea o stare foarte proastă. Este important să nu uiți să ai grijă de starea ta de sănătate, să nu lași stresul sa o afecteze.

Citește și: Horoscop Minerva 25 octombrie – 1 noiembrie. Află cum se sfârșește luna octombrie pentru zodia ta

Duminica vine cu surprize: Horoscop 25 octombrie

Balanță

Nu reușești să te rupi de o problemă amoroasă, orice-ai face. Inclusiv în weekend, chiar dacă încerci să te relaxezi, mintea ta e acolo. Ai grijă, cei din jur ar putea să îți reproșeze! Riști să faci mai mult rău decât bine.

Scorpion

O plimbare plăcută în parc, o carte bună, un somn la amiază. Ai o zi fantastică! Alege una dintre aceste activități și acceptă, pur și simplu, să te rupi de tot și mai ales de probleme și de griji în această duminică. Ai mare nevoie de asta și meriți să te relaxezi!

Săgetător

Îți iese tot ce îți pui în minte. Vei avea o zi foarte reușită, în care vei simți fericirea adevărată. Vești bune și bucurii pentru tine, mai ales pe plan sentimental și amoros.

Capricorn

Primești o veste neplăcută din familie, de la părinți sau copii, dacă ai. Acest weekend e marcat de întristare, dar si de apropierea față de cei dragi. Ce-i drept, nu te-ai mai simțit de multă vreme implicat în sânul celor dragi!

Vărsător

Te simți energic și aventurier. Ai un chef nebun de a încerca lucruri noi, ieșite din comun. În această zi de duminică vei reuși să participi la o întâlnire care îți va da mari emoții. Dar totul va fi bine!

Pești

Ești într-o formă de zile mari. Vei putea da drumul la creativitatea de care debordezi fie prin scris, pictat sau prin alte activități ce presupun lucrul manual. Vei reuși astfel să faci ceva ce își dorești de o mulțime de timp.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top