Connect with us
Horoscop 29 septembrie 2019. Se anunţă problme în dragoste pentru mai multe zodii

Zilnic

Horoscop 29 septembrie 2019. Se anunţă problme în dragoste pentru mai multe zodii

Horoscop 29 septembrie 2019. Pentru unele zodii înclinate spre nostalgie, regretele în dragoste ar putea deveni copleșitoare, scrie Stiritv.ro.

Horoscop 29 septembrie 2019 Berbec

Berbecii s-ar descurca mult mai bine dacă nu și-ar pune, singuri, bețe în roate. În special pe plan sentimental, acolo unde relația cu partenerul trece prin momente mai dificile. Lucrurile nu se vor rezolva prin discuții de ore întregi și sub nicio formă cu vorbe spuse la cald. Tăcerea, în astfel de situații, este de aur. Asta dacă se vrea liniște și pace.

Rune Mihai Voropchievici 30 septembrie – 6 octombrie 2019! Stau pe un fir de ață

Horoscop 29 septembrie 2019 Taur

Taurii care au mustrări de conștiință pentru anumite decizii luate în trecut ar face bine să-și aducă aminte că așa e dragostea. Plină de momente frumoase, dar și regrete. Ai făcut ce se putea, la momentul respectiv, nu lăsa vina să te copleșească pentru că o va face. Și nimic bun nu va ieși din asta. Asigură-te că ai învățat lecția și mergi mai departe cu încredere. Schimbându-ți viitorul în bine, vei schimba inclusiv modul în care privești trecutul.

Zodii înșelate în octombrie 2019. Trei zodii care vor simți trădarea supremă

Horoscop 29 septembrie 2019 Gemeni

Gemenii trebuie să se hotărască ce vor de la un partener de viață, altfel vor aștepta ani întregi în zadar. Atunci când nu știi ce cauți, șansa de a găsi ceva potrivit este mică spre nulă. Ochii văd doar ceea ceea ce, în minte, a fost deja imaginat. În astfel de situații, nu răspunsurile contează, ci întrebările. Întreabă-te sincer ce vrei, de ce anume și dacă sunt șanse să obții așa ceva. Universul din jur, deși același, se va schimba.

Horoscop 29 septembrie 2019 Rac

Racii sunt cuprinși de un entuziasm al cărui cauze sunt imposibil de stabilit. Undeva, în adâncul sufletului, lucrurile se așează la locul potrivit, iar mintea dă semnalele potrivite. Mergi înainte pe acest drum, nu există prieten mai bun decât intuiția. Dacă te simți bine în propria piele înseamnă că faci ceea ce trebuie.

Horoscop Urania pentru săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2019. Se dau peste cap zodiile

Horoscop 29 septembrie 2019 Leu

Leii se simt iubiți și în siguranță, iar asta este tot ce contează. În astfel de momente îți dai seama cu adevărat că, pentru a fi fericit, nu ai nevoie de bani sau lucruri scumpe, ci de oamenii potriviți. Astrele îi favorizează și pe nativii din zodia Leu care încă nu și-au găsit partenerul de viață. Nu rata nicio ocazie de a ieși cu prietenii, într-un singur minut viața se poate schimba radical, spune horoscopul.
Horoscop 29 septembrie 2019 Fecioară
Fecioarele care nu mai cred în dragoste să se pregătească sufletește, pentru că vor avea parte de surprize mari. O persoană dragă din trecut sau o nouă cunoștință le dă aripi și o poftă de viață pe care nu au mai avut-o de ani întregi. Atunci când e iubire adevărată, semnele de întrebare nu-și au rostul. Profită de acest moment unic și fă exact ce-ți spune inima, pentru că nu te minte.

Horoscop 29 septembrie 2019 Balanţă
Balanțele duc cu demnitate o povară numai de ei știută. Poate fi o problemă de sănătate sau o situație delicată în familie, poate chiar o decizie care va schimba vieți, însă modul în care se comportă este unul onorabil. Iar destinul le va răsplăti pentru maturitatea de care dau dovadă și pentru faptul că nu se plâng nici măcar atunci când situația pare fără scăpare.

Horoscop 29 septembrie 2019 Scorpion
Scorpionii vor să stea singuri, la final de săptămână, pentru a-și pune ordine în gânduri, iar această alegere e cât se poate de înțeleaptă. Sigurătatea este un aliat de neprețuit, care scoate la iveală cele mai sincere dorințe. Profită de moment și nu lăsa tentațiile să te scoată din ritm. Cea mai bună investiție este în propria persoană, nu în plăcerile de moment și în discuțiile lipsite de substanță.

Horoscop 29 septembrie 2019 Săgetător

Atitudinea Săgetătorilor față de viață se schimbă într-un mod semnificativ, după o serie de decizii clare. Cei care au făcut ceea ce trebuie, în ciuda dificultăților, vor culege în sfârșit roadele curajului lor și vor primi o doză serioasă de optimism. Iar asta acum, nu peste ani. Iar veștile bune se adună și pe plan financiar, acolo unde câțiva bănuți vor veni exact la momentul potrivit.

Horoscop 29 septembrie 2019 Capricorn

Capricornii care își caută jumătatea să privească mai bine în jur, pentru că iubirea nu va veni din telefon. Sunt prea multe tentații la tot pasul, iar timpul este limitat, așa că încearcă să-l folosești cu îndemânare. Asta în timp ce trăiești cu adevărat. Plimbă-te, întâlnește-te cu prietenii, dansează, citește, orice, numai nu sta lipsit de chef, pentru că cheful nu va sosi din senin. Și nici prințul pe cal alb.

Horoscop 29 septembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii au chef de experiențe noi, iar momentul este ideal. Nu asculta de gura lumii și sub nicio formă nu îți neglija dorințele, spunând că nu e timpul pentru așa ceva. Mereu vor interveni probleme și situații neașteptate, iar nevoie de bani va fi întotdeauna. Atunci când vrei ceva cu adevărat se vor găsi și soluțiile, ai nevoie doar de puțin curaj și un prim pas.

Horoscop 29 septembrie 2019 Peşti

Peștii ar putea învăța că iubirea vine repede, dar pleacă greu. Nicio despărțire nu e ușoară, însă, de cele mai multe ori, ea se întâmplă cu un motiv. Altfel, doi oameni care sunt făcuți unul pentru celălalt nu ar putea concepe vreodată să plece. Chiar dacă e dificil, înțelege situația așa cum e și încearcă să o îmbunătățești, în orice mod se poate. Numai nu o transforma într-o dramă, pentru că nu merită.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top