Connect with us
Horoscop 30 august 2020. O zi excelentă pe plan financiar

Zilnic

Horoscop 30 august 2020. O zi excelentă pe plan financiar

Horoscop 30 august 2020. Horoscopul zilei de astăzi aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor, în special pe plan financiar. Este vorba despre câștiguri neașteptate și afaceri la care sperați de mult și pe care veți reuși să le încheiați. Și pe plan sentimental veștile sunt bune!

Horoscop 30 august 2020. Berbec

Calculează-ţi banii de care dispui, pentru că urmează o perioadă plină de plăţi şi facturi, şi trebuie să le gestionezi pe toate cu grijă. Vei face faţă fără nicio problemă tuturor cheltuielilor, chiar şi celor neprevăzute, ca atare o atitudine optimistă şi încrezătoare va fi sursa găsirii soluţiilor adecvate de natură financiară. Spune-ţi cu tărie şi cu încredere că banii vor apărea exact atunci când vei avea nevoie şi vei vedea că gândul tău se materializează! Dacă îl iei pe <<nu am bani>> în braţe, atunci energia aceasta va pune stăpânire pe tine şi banii se vor duce mult mai repede. Ba da, sunt bani!

Taur

Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei zile, pentru că trebuie să-i administrezi pe căprării ca să faci faţă mai multor obligaţii financiare. A venit scadenţa ratelor, facturile îşi aşteaptă rândul şi mai ai şi o mulţime de alte lucruri de cumpărat, dar trebuie să le aşezi după o anumită ordine. Fii foarte atent, ca nu cumva să cumperi azi vreun lucru pentru plăcerea ta când ai alte datorii mai urgente de achitat, altfel strici echilibrul şi aşa fragil al bugetului propriu şi nici de acel obiect nu te vei bucura prea mult când vei da cu ochii de lista de plăţi în aşteptare. Scapă mai întâi de cele mai stringente plăţi!

Gemeni

Cineva îţi descrie viitorul unui proiect în lumini foarte optimiste, dar cum tu eşti o fire realistă, parcă nu te laşi păcălit atât de uşor de scenariile sale prea frumoase ca să fie adevărate. Tu nu ai nevoie doar de vorbe mari, ci de fapte, ca atare vei începe să crezi că promisiunile sale sunt posibile în clipa când va veni şi cu dovezi palpabile. Eşti destul de reticent şi aproape că refuzi ceea ce îţi propune celălalt cu mult entuziasm, pentru că, momentan, ţi se par simple iluzii.

Horoscop duminică 30 august 2020. Rac

Vestea pe care o primeşti azi te pune pe gânduri şi te dezarmează, pentru că sună cu totul altfel decât te aşteptai. Pe moment, ai tendinţa de a aluneca spre depresie şi tristeţe, dar după un scurt răgaz în care treci în revistă cele auzite, îţi readuni forţele şi porneşti pe o altă cale. E mai bine să renunţi acum la un plan care se dovedeşte a fi nerentabil, care nu duce nicăieri, pentru că sigur ai tu şi un plan de rezervă în mânecă. Pune-l imediat în aplicare şi nu insista să mai resuscitezi un plan fără sorţi de izbândă!

Leu

Tatăl sau figura care reprezintă autoritatea din familia ta are un rol major în evenimentele comune, deci ascultă-l cu luare aminte pentru că oferă tuturor o cale ce merită urmată. Ai ocazia să primeşti acum o lecţie utilă de viaţă de la înţeleptul familiei, pentru că e pregătit să-ţi împărtăşească un sfat, o îndrumare, o idee care poate genera un întreg proces de maturizare şi asupra ta. Te simţi bine în compania celor mai bătrâni din familie, pentru că ei te învăluie cu un soi de iubire protectoare şi, indiferent de vârsta pe care o ai, te simţi bine să te răsfeţi un pic, aşa, ca în copilărie!

Fecioară

Se aud veşti bune care adună lumea în jurul unui punct de atracţie de care poate beneficia fiecare în parte într-un anumit fel. Şi tu ai avut un rol la acest succes care merită celebrat cu atâta bucurie, poate chiar şi cu un iz festiv, pentru că toată lumea a participat cu ceva la atingerea acestui scop. Se simte o atmosferă de petrecere în jurul tău şi te bucuri din toată inima pentru succesul ce stă la baza acestui moment plăcut, iar aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie şi mai mult oamenii şi strânge şi mai puternic relaţiile cu cei din jur, de parcă aţi devenit o mare familie.

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Balanță

Ceva îţi spune că stai pe loc momentan, să nu dai frâu liber energiei tale debordante înaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuiţia te trage de mânecă şi spune că pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat, iar prudenţa de acum te va ajuta să nu risipeşti energia fără rost într-un sens riscant. Mai chibzuieşte, nu te grăbi la rezultate rapide şi facile, pentru că vei descoperi că nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gândeşte-te şi la un plan de rezervă spre care vocea ta interioară deja te împinge subtil.

Scorpion

Azi poţi avea o reală revelaţie care să-ţi răspundă la o întrebare existenţială: ce am de făcut pe această lume? Poate te întâlneşti cu o persoană cu imensă experienţă de viaţă, cu o deschidere specială spre alte dimensiuni ale existenţei, cu o viziune spirituală asupra lumii, şi poţi primi astfel o scânteie de înţelepciune. Că e sub forma unui sfat oferit direct ţie, că e un cuvânt pe care îl prinzi de zbor pe stradă sau că e o carte pe care o citeşti pe nerăsuflate, simţi că închei această zi cu ceva mai bogat sufleteşte decât ieri. Ai un puternic sentiment de fericire de parcă tocmai ai găsit cheia la cea mai îmbârligată problemă de matematică! Foloseşte-te de ceea ce tocmai ai primit: e pură inspiraţie divină!

Săgetător

Te simţi ciudat în prezenţa unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenţă. Modestia e modul tău de a-i recunoaşte valoarea sau superioritatea, de parcă nu ai avea curajul nici să vorbeşti în faţa sa. Poate ai ceva de învăţat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine într-un domeniu pe care tu abia acum îl descoperi, în timp ce el poate fi deja o somitate în materie. Timiditatea te copleşeşte în cazul în care ai de a face cu cineva care îţi este cu ceva mai presus: ca rang, ca funcţie, ca vârstă, ca experienţă.momentul!

Horoscop duminică 30 august 2020. Capricorn

Viaţa de cuplu este fericită, armonioasă, paşnică, exact aşa cum îţi place ţie. Te dedici cu plăcere responsabilităţilor casnice care îţi revin, jucând rolul de părinte perfect, de soţ ireproşabil, de gospodină de nota zece sau de cap e familie demn de apreciere. Evenimentele care au loc azi la voi acasă vă dau tuturor motiv de fericire pentru că sunt rezultatul unirii forţelor tuturor, părinţi şi copii, deopotrivă. Dacă nu ai copii, cine ştie, poate se aude aşa o veste în perspectivă!

Vărsător

Ai nevoie de un stimulent, pentru că tu ai ajuns pe un nivel cam tern în care nimic nu se mai mişcă, ca atare apariţia unui colaborator isteţ, a unei sarcini noi în program sau o motivaţie cât de mică de la un superior pot fi exact scânteia pe care o aşteptai pentru a reintra din nou în circuit la turaţie maximă. Recunoşti şi tu că te aflai de la o vreme într-o zonă pasivă, or acest punct interesant din program, îţi dă un chef fantastic să te implici şi să ajungi cât mai repede la rezultatele visate.

Pești

Este momentul unei analize la rece înainte de a extrage o concluzie finală, deci pregăteşte-te de o recapitulare cât se poate de obiectivă. Cântăreşte situaţia pe toate părţile, imparţial, detaşat, fără a te lăsa impresionat de nici un fel de argument emoţional. Numai capacitatea ta de a privi lucrurile de pe margine, descoperind avantajele pro şi contra, te va ajuta să iei o decizie corectă. Cere răgazul necesar pentru această analiză, fără ca nimeni să nu încerce să te împingă de la spate.

 

Horoscop oferit de ACVARIA

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top