Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Berbec

S-ar putea să te confrunți cu o mare frustrare dacă încerci să lupți cu circumstanțele actuale. Soluția este să iei așa cum e orice situație în care te afli și să profiți la maxim de ea. Vorbește și chiar dacă pare că nu faci față poziției tale, este o modalitate de a îmbunătăți lucrurile. Ai talente grozave de care să fii mândru și recunoscător, așa că nu le abandona gândind că nu îți sunt de niciun folos. Creează-ți propria realitate. Deși săptămâna poate începe dificil, există șansa unor întâlniri interesante și oportunități romantice care îți pot stimula starea de spirit.

Posibil să te simți frustrat de ritmul evenimentelor, luni. Cu cât încerci mai mult să le rezolvi, cu atât par mai mari problemele. Cu Marte în semnul tău, dorința de a merge în marș forțat înainte, se ciocnește cu forța imobilă a lui Saturn. Acest lucru te poate scoate din sărite dacă nu știi să te relaxezi în mod conștient și să lași totul să vină de la sine. 

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Berbec Relațional

Atmosfera este surprinzător de plină de farmec. Dacă ești în căutarea iubirii și a romantismului, atunci nu este un moment bun pentru a sta acasă. Romantismul poate fi întâlnit în locuri deschise unde se sărbătorește spiritul, cu glume, râsete și prietenie. Indiferent dacă aceasta înseamnă mersul la o terasă, plecatul într-o călătorie dacă este posibil sau poate o ieșire undeva la țară unde te vei bucura de plăcerile vieții.

Optimismul adus de opoziția Venus -Jupiter, la începutul săptămânii, este marcat de ghinion. Nu poți controla ce ț se întâmplă, dar poți controla modul în care reacționezi. Fii calm în mijlocul tuturor.

În schimb, opoziția Venus-Pluto din weekend îți oferă multe lucruri la care să te gândești.  Chiar dacă vei fi acolo, experimentând iubirea, unele lucruri nu sunt posibile. Gândește-te înainte de a reacționa.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Berbec Profesional

 Evenimentele stresante te pot face să fii neobișnuit de critic și de irascibil, în același timp. Acționează pentru orice nou început. Nu ezitați să solicitați ajutor persoanelor pe care le cunoști și știi că au această putere. Apar și soluțiile practice. Este posibil să fii nevoit să petreceți mai mult timp decât ți-ai dori pe metereze, la birou. Construirea echipei merită efortul. Orice încercare de a înțelege lucrurile va fi apreciată. Weekend-ul este un moment ideal pentru o vacanță.

Știu, există un pătrat agresiv între stăpânul tău planetar, Marte, în semnul tău dinamic și în Casa 1 a personalității și Saturn în Capricorn, în Casa a 10-a a carierei și obiectivelor profesionale la început de săptămână iar acest lucru poate duce la lupte interne de putere mai ales dacă lupți cu oamenii greșiți. Lasă lucrurile să meargă, nu te împotrivi.

 Fii ferm cu poziție. Arată-le oamenilor că ai voință și este puternică și că poți comunica cu succes ideile care le ai celorlalți. Vei avea un impact mai puternic decât crezi. Fă lucrurile cu convingere și nu cu lehamite. 

Oamenii care au fost extrem de încăpățânați, încpățânare care le-a blocat drumurile îți vor da sfaturi din propria experiență. Și practice și creative. Lucrați împreună. Abordarea ta diferită se va plia aproape magic pentru a crea ceva mult mai mare decât suma părților tale individuale.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Berbec Financiar

 Este posibil ca aspectele din Casa a 2-a, casa de bani să te panicheze și să te întrebi de unde vor veni banii. Uranus acolo va face și va desface lucrurile, cele mai multe în favoarea ta. În loc să intri în modulul de supraviețuire, gândește-te unde poți construi sau reconstrui ceva din trecut. Universul recompensează munca depusă pentru o perioadă lungă de timp. Acestea fiind spuse, un aspect pozitiv din această săptămână indică faptul că ceva ce are de-a face cu casa sau cu casele în general, îți poate oferi acces la bani care vin de unde nici nu te aștepți.

Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 Berbec Sănătate

Săptămâna aceasta astrele vor stimula instinctele de protecție. S-ar putea să te simți protejând alte persoane, acasă sau la serviciu sau să te simți protector cu tine însuți/însăți. Altfel, ai putea avea o săptămână foarte emoționantă – nu neapărat grea – și ar trebui să te simți iubit de cei din jur. Oricum va fi un moment sensibil, așa că urmărește ce mănânci. Evită lactatele și zaharurile procesate. Încearcă să te obișnuiești cu produsele proaspete și surse ușoare de proteine, cum ar fi peștele și leguminoasele.

Citește Horoscop Minerva 31 august-6 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top