Connect with us
Horoscop 4 aprilie 2021. Racii se adaptează greu la situații noi, Leii se ocupă de familie

Zilnic

Horoscop 4 aprilie 2021. Racii se adaptează greu la situații noi, Leii se ocupă de familie

Horoscop 4 martie 2021. Este ziua contrastelor pentru zodii, un fel de -unde dai și unde crapă. Ziua începe bine pentru majoritatea nativilor, dar continuă cu surprize și cu nervi întinși la maximum. Griji din trecut se reaprind, minciuni cu picioare scurte se întrevăd la orizont, la fel și unele probleme legate de familie.

Horoscopul zilei de duminică, 4 aprilie 2021

O zi ca un carusel se anunță astăzi pentru zodii. Previziunile astrale sunt cât se poate de provocatoare, așa că trebuie să fiți pregătiți pentru orice. Vă prezentăm horoscopul zilei de duminică.

Zodia Berbec

Creativitatea este starea care te descrie astăzi cel mai bine. Ai tot felul de idei bune pe care te gândești să le pui în aplicare atât la job, cât și în familie.

Zodia Taur

Reușești să te adaptezi în mod uimitor unor situații noi și nu chiar plăcute. Răbdarea și tactul diplomatic te ajută să ieși din orice impas și să câștigi admirația celor din jur.

Zodia Gemeni

Ți-au propus să stai mai mult pe acasă, cu familia, dar asta nu aduce neapărat lucruri bune. Câteva tensiuni cu cineva apropiat au putea apărea și asta numai pentru că nu lași deloc de la tine.

Zodia Rac

Nativii zodiei Rac sunt nevoiți să iasă din zona de confort, ceva ce nu le place de niciun fel. Nu au de ales și vor face asta împinși de la spate de persoana iubită. Ceva bun va ieși dacă vor da curs unor noi oportunități.

Zodia Leu

Leii dedică întreaga zi familiei și a problemelor care apar în mediul familial. Au tot fost prinși în chestiuni legate de locul de muncă, iar acum a venit vremea să-și aplece atenția asupra celor dragi.

Zodia Fecioară

Nativii zodiei Fecioară reiau legătura cu o persoană cu care nu au mai vorbit de mult. Ar putea apărea și o propunere în plan profesional, precum și câteva schimbări în viața personală.

Zodia Balanță

Te dedici muncii dar ești cumva cu gândul și la o mini-vacanță pe care o tot plănuiești de ceva vreme. Nu uita să ai grijă de micile plăceri care te binedispun și te ajută să dai randament peste tot.

Zodia Scorpion

Pui accentul pe carieră și ești pregătit pentru mai multă muncă, mai multă implicare. Nu uita, totuși, să te și odihnești, pentru că altfel vei pica dintr-o dată.

Zodia Săgetător

Și în cazul Săgetătorilor apar oportunități de a avansa în carieră. Sentimental, în a doua parte a zilei sunt șanse să iasă scântei în urma unei discuții cu persoana iubită.

Horoscop aprilie 2021. Va fi o lună extraordinară pentru Vărsători

Zodia Capricorn

Minciuna are picioare scurte – așa este și așa a fost dintotdeauna. Ai grijă ce și cui spui, pentru că lumea e mică și te vei da de gol imediat. Nimeni nu iubește mincinoșii.

Zodia Vărsător

Este important să fii un prieten bun, dar nu te încărca atât de mult cu problemele altora. Riști să cazi în extrema cealaltă.

Zodia Pești

Peștii își consolidează abilitățile de negociere acum, mai mult ca oricând. Unii nativi au șansa să înceapă o afacere profitabilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top