Connect with us
Horoscop 5 martie 2020. Berbecii au o zi proastă

Zilnic

Horoscop 5 martie 2020. Berbecii au o zi proastă

HUFF vă aduce horoscopul zilei de joi, 5 martie 2020.  Berbecii trec printr-o perioadă grea, iar Taurii explorează mult în această zi.

Horoscop 5 martie 2020. Berbecii au o zi proastă

Berbec

Nu te afli în cel mai bun mediu pentru planurile tale. Ai nimerit printre oameni pesimişti, negativişti, conservatori, fricoşi, care spun nu la tot ce le propui. Nici să lupţi de unul singur nu e bine pentru că rezultatele nu vor apărea prea curând, dar nici nu te simţi în largul tău în acest anturaj în care planează numai energii ostile. Poţi privi la cei din jurul tău pentru că ei pot fi sfătuitori foarte buni, care te învaţă lecţia răbdării şi a prudenţei, dar dacă eşti în faţa unui mare test, te vor trage înapoi, pentru că vor începe orice propoziţie cu: nu se poate. Tu simţi că se poate, dar nu alături de ei.

Taur

Ai mai multe direcţii interesante de explorat, dar nu te poţi ocupa de toate deodată, ca atare trebuie să discerni clar între variantele pe care le ai la dispoziţie şi s-o alegi doar pe cea care simţi că va duce acolo unde speri. Culmea e că, după ce te vei hotărî asupra unei singure căi, va apărea cineva care va începe să-ţi prezinte o altă variantă mult mai atractivă şi mult mai interesantă şi te va deruta şi mai tare, pentru că tu tocmai ai ales. Analizează repede dacă merită să schimbi macazul din mers, pentru că prea sună bine ceea ce-ţi transmite cel de lângă tine. Îţi prezintă roadele finale într.o notă atât de optimistă şi de tonică, încât te întrebi ce să faci…

Gemeni

Nu te simţi deloc bine într-un anturaj în care nu se vorbeşte decât despre probleme, necazuri, lipsuri. Eşti într-o pasă sensibilă când astfel de subiecte te pot influenţa în mod negativ, dar oricât ai încerca să abaţi discuţiile de la aceste motive de întristare, se revine la ele iar şi iar. Caută ceva de care să te agăţi, pentru a redescoperi şi partea bună a lucrurilor, dar nu te poţi relaxa în acest anturaj care te trage şi pe tine la fund cu subiecte negative. Ai şi tu probleme, aşa e, dar nu le transforma în catastrofe. Sigur ai ceva de învăţat din toate, fără să aluneci pe panta depresiei din această cauză.

Rac

Iubirea e la cote maxime astăzi pentru tine, şi ai o relaţie cu totul specială cu oameni faţă de care simţi o anumită afinitate sufletească. Prietenia contează enorm, dragostea e la loc de cinste, gesturile de simpatie şi de tandreţe nu lipsesc din peisaj, dar vei vedea că acestea se vor amplifica şi mai mult dacă eşti tu cel care le dăruieşte primul. Nu se poate să nu ţi se răspundă frumos, amabil, afectuos, dacă tu eşti cel care oferă aceste gesturi de afecţiune, ca atare fii generos şi dăruieşte cu inima deschisă. Primeşti înzecit, pentru că ai norocul de a atrage alături de tine oameni care ţin la tine cu adevărat.

Leu

Planurile pe care le discuţi cu familia au toate şansele să devină realitate, deci adună-ţi pe toţi în jurul tău pentru a stabili rolul fiecăruia în acest proiect de viitor. Tu eşti liderul oricărei acţiuni de familie, pentru că tu trebuie să le spui şi celor dragi ce au de făcut. Ei te vor urma orbeşte, convinşi că ai dreptate, deci foloseşte-ţi calităţile de conducător pentru a trasa direcţia comună pentru perioada următoare. Împreună sunteţi o forţă, dar succesul depinde de felul cum vă concentraţi toţi spre scopul comun.

Fecioară

Visezi frumos, de parcă te-ai îndrăgostit de cineva şi deja speri o relaţie de viitor împreună. E posibil ca visul să ţi se împlinească, deoarece te afli într-o zonă norocoasă din punct de vedere sentimental. Dacă îţi place de cineva anume, dacă ţi se face curte şi nu ştii dacă să-i accepţi avansurile sau nu, azi inima îţi va spune mult mai clar ce e bine pentru tine. Iubeşte şi lasă-te iubit, pentru că momentul este perfect pentru o poveste de iubire împărtăşită şi împlinită!

Balanţă

Apare un musafir nepoftit, dar care reuşeşte să anime atmosfera foarte bine în jurul său, semn că era nevoie de un suflu nou în anturajul de care deja te-ai plictisit. E o figură proaspătă care adună din nou grupul în jurul său şi umorul de care se foloseşte este cheia succesului când vine vorba de lucru în echipă. Într-o astfel de atmosferă, lucrezi altfel, pentru că veselia va lega mai bine relaţiile dintre oameni şi nimeni nu se mai simte constrâns să-şi ducă sarcinile la îndeplinire, ci le face din plăcere.

Scorpion

Ai mare grijă la decizia pe care eşti gata să o iei astăzi, deoarece deşi, pentru tine, ar putea avea conotaţii pozitive, pentru altul poate genera o criză. Cântăreşte atent avantajele şi dezavantajele, fără a privi totul doar din prisma propriilor interese, ci pune-te un pic şi în pielea celui care ar putea avea de suferit de pe urma alegerilor făcute. Eşti tentat să apelezi la răzbunări, la gesturi agresive împotriva celor pe care nu îi agreezi, din dorinţa de a demonstra că eşti mai puternic.

Săgetător

Schimbarea pe care o aştepţi ca pe un miracol nu vine din stele şi nici din senin, ci stă chiar în puterea ta să îi dai voie să se manifeste în viaţa ta. Eşti un lider înnăscut, ai la tine toate resursele necesare succesului, ştii exact ce ai de făcut, dar mai ai nevoie, uneori, doar de scânteia care să aprindă acest motor pentru ca el să te ducă apoi la succesul garantat. E timpul pentru a lua o decizie prin care să dai alt curs unor proiecte de la care ai mari aşteptări, dar, din când în când, mai e nevoie şi de o schimbare de macaz. Va fi una de bun augur, după care vor începe să evolueze lucrurile într-un ritm crescut, mult mai bun! Spune: start!

Capricorn

Când un aspect al vieţii tale te stresează prea mult, devii sclavul acelui gând, de aceea trebuie să ai întotdeauna un plan de rezervă către care să-ţi îndrepţi atenţia. Nu da atâta importanţă unui fleac, unei piedici minore, ci, când vezi că nimic nu mai merge într-o direcţie, ocupă-te imediat de celălalt plan. Asta îţi va abate gândul de la primele tale motive de enervare şi vei vedea că vei trece mult mai uşor peste toate. Nu are rost să te cramponezi de un hop neînsemnat şi să-l transformi în ceva catastrofal, când totul poate fi reparat cu o atitudine mai jucăuşă, mai superficială, ca şi cum n-ar fi!

Vărsător

Discuţi cu familia despre unele planuri de viitor care cer un oarecare dram de curaj, dar pentru că primeşti de la ei numai reacţii entuziaste, asta îţi amplifică şi ţie dorinţa de a ajunge mai repede acolo unde visaţi cu toţii. De tine depinde felul cum vei construi aceste perspective promiţătoare, tu eşti capul lor, eşti îndrumătorul, eşti motorul de energie, ca atare totul va evolua excelent cât timp interesul tău e maxim şi implicarea ta totală. Merită efortul, pentru că e bucuria familiei tale în joc şi, de dragul lor, eşti capabil de adevărate gesturi de bravură!

Peşti

Uneori, îţi ascunzi marile vise ca nu cumva, eliberate spre univers, ele să nu mai prindă contur. Te înşeli, exact asta trebuie să faci, să verbalizezi, să spui clar şi răspicat ce anume doreşti, nu doar să ţii dorinţele tale ferecate în suflet. Dă-le voie să se manifeste printr-o atitudine optimistă, exprimă în cuvinte ce vrei să primeşti, lasă vocea aceea interioară care vorbeşte timid să strige şi în exterior ce vrei, pentru că numai aşa vei fi auzit. Găseşte o cale pentru a-ţi exprima dorinţele într-o formă mai sonoră, publică, scrie-le, rosteşte-le tare, fă ceva prin care ceea ce auzi în interior să se audă şi în afară.

Sursa: ACVARIA

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top