Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Gemeni

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Gemeni

Călătorești când intri în martie. Ai putea călători fizic sau să îți extinzi metafori vorbind, orizonturile personale, profesionale și relaționale. Nu ești liber să explorezi încă opțiunile iar  când Mercur va reveni în mers direct p 9 martie, reflectezi la ce înseamnă succesul tău pentru a-ți clarifica ambițiile și obiectivele pe termen lung.

Luna plină în Fecioară, din 9 martie, aduce la lumină informații importante, relevând calea care o ai de urmat. Fii deschis și gândește-te că ai viziunea cea mai optimistă.

Marte în Capricorn, în exaltare și în Casa a 8-a aduce schimbări profesionale și financiare mari și în relațiile tale intime. Analizează și redefinește, în mod conștient, relația ta cu autoritatea. Eliberează-te de condiționarea din jurul puterii, a intimității, a angajamentului și a autorității. De asemenea, caută mai profund drumul către valorile tale. Crezi că va mai conta după ce totul este spus și făcut?

Soarele intră în Berbec pe 20 martie, urmată de Luna nouă patru zile mai târziu, fapt care marchează un nou început profesional și o a doua șansă la o ocazie prin care credeai că a trecut. Clarifică-ți obiectivele și ambițiile și redefinește ce înseamnă succesul pentru tine. Cum vei proceda, tot așa vei putea să îți revendici puterea și autoritatea de a-ți trăi viața după regulile tale. Ai o viziune de viitor despre care unii ar putea spune că este imposibilă. Dar fiecare persoană de succes îți va spune că realizarea ei a început odată ce ai decis să o faci.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Gemeni Relațional

Emoțiile cresc pe măsură ce luna trece prin semnul tău neliniștit pe 2 și pe 3 martie, dar asta face parte din distracție. Nu ai chef să te stabilești, așa că de ce nu te bucuri doar de locul în care te duc sentimentele? Acum ești sus, acum ești jos, deci urmează o călătorie în care ești ca într-un roller coaster!

Mercurul revine în mers direct pe 9 martie, ceea ce te-ar putea determina să te oprești spunând ceea ce vrei să spui cu adevărat. Nu îți place să fii așa timid, dar nici nu vrei să regreți ceva. Este bine să te retragi în tine o perioadă până când vei fi mai încrezător cu privire la deciziile tale.

Conjuncția Soare-Neptun din Pești de pe 9 martie îți aduce visele în centrul atenției și ar putea dezvălui o mulțime de informații folositoare dacă cauți răspunsuri la problemele de relație. Este un moment bun pentru a ține un jurnal în care să îți notezi visele și să fii atent la simbolismul recurent.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Gemeni Profesional

 Mercur este retrograd și pe 3 martie revine în Vărsător, ca pe 9 martie să iasă din retrogradare și este posibil să primești informații despre un loc de muncă de care ești interesat sau despre o nouă poziție în instituția în care lucrezi. Este momentul pentru a acționa. 

Venus intră în Taur pe 4 martie, semn că un prieten sau cunoștință te-ar putea ajuta în carieră. Momentul este bun pentru a o contacta sau pentru a negocia o ascensiune.

Pe 1 martie Soarele este în Casa a 10-a, a carierei și a obiectivelor personale, așa că în acest moment apare probabilitatea unei oferte ferme cu privire la carieră. Cum până pe 9 martie, Mercur este retrograd, va trebui să negociezi pentru a primi ceea ce dorești.

Luna nouă din Berbec de pe 24 martie, ar putea aduce un contract de semnat. Se încheie și ciclul retrogradării mercuriene, așa că poți semna fără probleme. Ia în considerare și extinderea negocierilor.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Gemeni Financiar

Deoarece circuli foarte mult, uzura are potențialul de a te transforma și de a te schimba lent. O anumită deziluzie legată de colegi, de superiori sau de altcineva apropiat, te poate face să nu mai dormi noapțile. Nu lăsa aceste lucruri să te distragă de la ceea ce ar trebui să fie o lună de câștiguri! Crești spiritual, intelectual și moral pentru că timpul pentru creștere a sosit. Este ca și cum Universul te ajută într-un mod subtil. Luna precedentă ai avut o mulțime de valori maxime și minime financiare pe care a trebuit să le atingi, dar luna aceasta va fi diferită. Prioritățile tale vor fi stabilite direct, făcându-te să înțelegi de ce au nevoie oamenii din jurul tău de tine, în fiecare zi.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Gemeni Sănătate

Conjuncția majoră de luna trecută, care l-a implicat pe Pluto, stăpânul Casei a 6-a, casa stilului de viață și a sănătății, arată că este posibil să fi avut loc unele probleme de sănătate în acel moment. Dacă da, lucrurile pot fi mai ușoare luna aceasta. Deși poate fi și un loc pentru îmbunătățiri, pentru că există și sentimentul că vindecarea a început.

Cu Soarele în Pești până la 20 martie, este posibil să pleci spre un loc cu o climă mai însorită unde ți-ar fi mai bine. S-ar putea să te simți ca un alt om când când te întorci.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a-ți atinge obiectivele de sănătate, înscrie-te la un club sau într-un grup care îți poate oferi ajutorul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele și chiar pentru a trece dincolo de ele.

Citește și Horoscop Minerva Martie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top