Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Săgetător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Săgetător

Pe măsură ce intrați în martie, ai conversații plăcute și obții informații care îți aduc alte opțiuni. Nu ar trebui să le explorezi, dar la luna plină din Fecioară de pe 9 martie aduce momentul adevărului. Reflectează asupra unui obiectiv pe termen lung și la viziunea cea mai optimistă pentru viață. Apoi poți face alegeri înțelepte care să te ducă mai departe pe drumul ales. Poți avea libertatea și securitatea de care ai nevoie ca să obții sprijinul partenerilor.

Mercur în Pești până pe 4 martie când va reveni în Vărsător și de unde va ieși din retrogradare pe 9 martie, subliniază posibile parteneriate și unele aranjamente personale. Aceasta ar putea implica membrii familiei, partenerul de viață, asociatul sau cu acorduri de proprietate și închiriere cu proprietarii sau chiriașii. Dacă ai contracte importante de semnat, cel mai bine ar fi să o faci după 26 martie când se încheie ciclul retrogradării mercuriene. În timpul retrogradării, ai avut ocazia să revizui și să renegociezi unele aranjamente, în așa fel încât acestea să funcționeze mai bine pentru toți cei implicați.

Dacă apar cheltuieli neașteptate, ai încredere că dispui de profunzimea și resursele pentru a avea grijă de orice poate apărea. 

În plan emoțional, ar putea apărea amintiri sau te-ar putea bântui fantome din trecut. Savurează ceea ce este prețios, dar nu lăsa trecutul să te doboare.

Pe 24 martie, luna nouă de Berbec, în Casa a 4-a, a familiei și a sectorului domestic, estompează amintirile din trecut și oferă un început nou. Este începutul unui ciclu care te face să sporească securitatea emoțională și financiară, cu un adevărat sentiment de apartenență.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Săgetător Relațional

Imaginația ta se poate descătușa cât timp Mercur este în Pești, dar pe 4 martie revine în Vărsător și va fi momentul momentul pentru a te răsfăța cu fantezii și a te pierde în visare. Modul tău, timid, de a-ți comunica sentimentele este un lucru activ pentru unii. Apropie-te de semnele de apă Rac, Scorpion și Pești care se pot raporta la tendințele tale de retragere în tine.

Puternicul Marte este în Capricorn și exaltat și aduce o energie complet diferită. Ai putere și ești dispus să mergi cu îndrăzneală și cu mândrie după ceea ce vrei. Știi că ai ce trebuie pentru un viitor romantic. Trebuie doar să pui roțile în mișcare.

Luna nouă din Berbec de pe 24 martie, te aduce într-o dispoziție nostalgică și te pornește pe calea spre autoanaliză. S-ar putea să fie dureros să îți dai seama că o relație căreia i-ai pus capăt în trecut a fost vina ta, dar mai știi și că pentru un tango, este nevoie de două persoane. 

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Săgetător Profesional

Prima jumătate a lunii este o perioadă de mare energie. Ai noroc și îți poți asuma riscuri profesionale. Luna plină în Fecioară din 9 martie, ar putea să îți aducă o anumită recunoaștere la un simpozion sau la o conferință. Ai putea avea succes legat de certificarea unui loc de muncă sau un nivelul de salarizare.

Pe măsură ce Marte în Capricorn, tranzitează Casa a 2-a, a banilor și valorilor proprii, accentul se pune pe câștigurile financiare. Ai energie pentru a activa acest domeniu în următoarele trei săptămâni.

Luna nouă din Berbec, de pe 24 martie, atrage atenția asupra construirii unei afaceri la domiciliu.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Săgetător Financiar

Pe măsură ce Mercur revine în Vărsător, pe 4 martie, interesul tău se poate transforma într-o tranzacție imobiliară. Cu toate acestea, Mercur este retrograd până pe 9 martie, iar ciclul se încheie abia pe 26 martie, așa că ai grijă în ce te bagi.

Te poți folosi de site-urile de de socializare pentru a păstra legătura cu toți oamenii de care ai grijă, dar pe care nu îi poți vedea cât de des dorești. Este crucial să nu ignori corespondența importantă sau alte nevoi financiare. 

Venus va fi în trigon cu Pluto pe 28 martie și cineva vă poate aduce o oportunitate financiară, dar acest lucru nu este atât de bun pe cât pare. Alții spun că timpul nu de pierdut, dar a te grăbi nu este o idee bună acum. 

Dacă vrei să atingi obiectivele pe care le-ai stabilit, nu îți poți permite să fii nepăsător în acest timp. Asta înseamnă că, dacă ajungi să îți contactezi prietenii sau familia prin intermediul unui site, asigură-te că nu postezi nimic care să facă apoi să te simți stânjenit sau să roșești. Știi că oamenii din jurul tău pot vedea ce spui și nu ești chiar atât de necunoscut pe cât ai fi crezut. Chibzuiește banii cu înțelepciune pentru a putea fi de ajutor tuturor.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Săgetător Sănătate

Uranus își continuă călătoria prin sectorul stilului de viață, așa că este o idee bună să îți menajezi sistemul nervos. Acizii grași Omega-3, care se găsesc la peștele gras sau sub formă de supliment, pot ajuta considerabil.

Prezența lui Uranus în Casa a 6-a, accelerează totul, inclusiv gândurile tale, motiv pentru care este să ai ceva de ponderat, care să îl încetinească și să aducă o stare de calm și de somn odihnitor. S-ar putea să descoperi că meditația obișnuită sau o altă practică spirituală te poate ajuta să îți calmezi mintea.

Citește și Horoscop Minerva Martie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top