Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Pești

Horoscop lunar

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Pești

Ești într-o fază introspectivă când intri în martie, cu Soarele în Casa 1, sectorul personalității tale. Venus se află în Berbec, ceea ce sugerează că poți atrage ce sau pe cine doriți, dar mai întâi trebuie să îți clarifici viziunea asupra acestui lucru.

Mercur este în Pești și ești gata să vorbești clar despre ceea ce dorești, reține că partenerii sunt de partea ta cu această ocazie sau poate foarte ușor să apară neînțelegeri sau să se estompeze limitele.

Venus intră în Taur pe 4 martie, iar câteva zile mai târziu, are loc luna plină în Balanță, aruncând lumină asupra unei situații de muncă sau de sănătate. Viața este complexă și nu ai toate răspunsurile, dar fă-ți timp să te îndrepți spre interior pentru a te odihni și a reflecta pe măsură ce următorii pași îți sunt dezvăluiți. Cu atenție te poți vindeca sau rezolva o situație.

La începutul lunii martie, Mercur este retrograd și Marte în Capricorn. O situație socială se încălzește, puterea ta de manifestare se concentrează, iar ceea ce ai dorit este la îndemână. Dar cine esti tu? Ce vrei? Nu ești aceeași persoană care ai fost în urmă cu câteva săptămâni, cu atât mai puțin acum câțiva ani. Este șansa de a te alinia cu cine ești astăzi și cu adevărul interior neschimbat, care este esențial. Ia în considerare această fază profundă de introspecție și identificare.

Soarele intră în Berbec pe 21 martie, urmat pe 24 martie de  Luna nouă în Berbec, ceea ce presupune un nou început personal. Aceasta este o renaștere interioară pe măsură ce te rupi de familia genitoare. 

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Pești Relațional

 Cum afectează Mercur retrograd semnul tău timid? Ei bine, pentru început, te simți mai ușor în ce privește unele secrete și s-ar putea să-ți fie ușor să spui un cuvânt chiar și atunci când inițiezi o conversație. Vestea bună este că comportamentul tău aparent incomod este de fapt înveselitor!

Luna nouă în rutinata Fecioară pe 9 martie, te face să te agăți de tot ceea ce este familiar. Deoarece mai mult ca sigur nu vei dori să ieși prea departe de zona ta de confort, nu este o idee bună să programezi întâlniri pe nevăzute sau pentru prima dată. Va trebui să te bazezi pe bunul simț pe lângă intuiție și să te obișnuiești cu asta, dar mintea știe mai bine decât inima acum.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Pești Profesional

Marte este în Capricorn, iar Mercur retrograd la încputul lunii.  Luna începe cu Mercur care va intra din semnul tău înapoi în Vărsător pe 4 martie. Lucrările, comunicarea sau materialele scrise sunt la vedere acum. Aceasta înseamnă că răspunsurile pe care le-ai așteptat vor veni sub formă de texte și e-mailuri.

Marte tranzitează Casa a 11-a a prietenilor,mediului în care trăiești și a colaborărilor și sugerează că poți avea relații bune cu șefii. Poți găsi sprijin într-un mentorat în viitor. Dacă ești în negocieri pentru o majorare de salariu sau pentru o promovare, este posibil să ai unele întârzieri. 

Soarele intră în Berbec pe 21 martie, făcându-te mai vizibil. Acesta este un moment bun pentru a pune la cale formarea unui parteneriat sau colaborare.

Luna nouă în Berbec, pe 24 martie, care aduce oportunități, dar va trebui să așteptați ca să semnezi un contract până după 26 martie, când se încheie ciclul retrogradării mercuriene.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Pești Financiar

Venus va intra în domiciliu, adică în Taur, pe 5 martie, aducându-ți dorința de a cheltui bani. Vă va fi greu să îți respecți bugetul pentru această lună.

Sentimentul rivalității sau un rival real ar putea veni spre tine, așa că ferește-te de ochii ațintiți asupra ta. Acest lucru nu te ajută să ai o atitudine înțelegătoare, dar îți poate face, în continuare, probleme suplimentare dacă sări calul. Nu este momentul să faci asta și nici modificări mari, cu consecințe pe măsură. Nu poți rezolva problemele lumii, chiar dacă recent ai putut ajuta pe cineva dintr-un departament cu o problemă financiară specifică. Vanitatea și orgoliul, nu îți va face nici un bine în această perioadă. Poate că cel mai bun sfat pentru tine în această lună este să stai cuminte, să nu cheltui și să nu ieși în evidență. Evită orice întâlniri mari cu privire la bugete, cheltuieli sau alte probleme monetare. Dacă vocea ta este absolut necesară pentru a rezolva o problemă specifică, spune doar ceea ce trebuie să spui și nu lăsa ca ceea ce spui să fie deschis interpretării; o comunicare clară și concisă te va salva de greutăți.

Horoscop Minerva MARTIE 2020 Pești Sănătate

Axa spirituală și a stilului de viață este accentuată, ceea ce poate fi o chemare să te relaxezi și să îți faci timp și pentru tine. Concentrează-te, hrănește-te suficient, odihnește-te mai mult și bucură-te de o serie de tratamente liniștitoare, de orice te poate face să te simți bine în tine și în afara ta.

Treci cu ușurință de Luna Plină în Fecioară, pe 9 martie. Încearcă să îți ușurezi programul, deoarece această perioadă ar putea fi una stresantă. 

Soarele este in semnul tău pînă pe 21 martie, când va trece în Berbec și aduce o oportunitatea care ține de nevoile corpului tău, astfel încât să te poată susține în atingerea obiectivelor tale.

Citește și Horoscop Minerva Martie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top